Arguś.exe Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 @NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 @Tropeuhh Ponowne odejście w ciągu 3 tygodni bl bma. C1 zgadzasz się?@-M4ksiu- PO 2 zgadzasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 (edytowane) 6 minut temu, NinjSS napisał: @Tropeuhh Ponowne odejście w ciągu 3 tygodni bl bma. C1 zgadzasz się?@-M4ksiu- PO 2 zgadzasz się? negocjuje do s1 xd@-M4ksiu- PO 3 max wiesz z jakich względów. @NinjSS oki Edytowane 24 Października 2020 przez NinjSS 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymaniuk Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Nick: szymaniuk Kiedy odszedłes z frakcji?: jakoś w wakacje Dlaczego masz zamiar powrócić?: więcej czasu i chęci do gry Jaką range posiadałeś przed odejściem?: captain II chyba Dowód na bycie we frakcji: chyba mnie jeszcze pamiętacie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 C1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymaniuk Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZI Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Nick: IZI Kiedy odszedłeś z frakcji?: 19.06.2020r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciły mi chęci do gry oraz odgrywania rp. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO3 Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 PO 1+powtórka pościgów+wtd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwax Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Nick: Nazwax Kiedy odszedłes z frakcji?: najprawdopodobniej w sierpniu (nie wiem ponieważ przez to że zgubiłem passy do discorda nie miałem takiej informacji) Dlaczego masz zamiar powrócić?: ponieważ mam czas na grę i znowu mam zajawkę na mta Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 1 Listopada 2020 przez Nazwax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Dołaczenie do nastepnej akademii proponuje, od 7 listopada 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nick: krzywy Kiedy odszedłes z frakcji?: jakoś w marcu o ile się nie mylę. Dlaczego masz zamiar powrócić?: ponieważ mam trochę czasu wolnego Jaką range posiadałeś przed odejściem?: D3 chyba Dowód na bycie we frakcji: @NinjSS mnie chyba pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) Zdejmij kask i S1 proponuje+ powtóreczka@TOMEO @MeFiuFiu Edytowane 2 Listopada 2020 przez NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 S1+ powtórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 @krzywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) no ok Edytowane 2 Listopada 2020 przez krzywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujukwangu1 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Nick: Kujukwangu Kiedy odszedłes z frakcji?: 2 tyg Temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stypa Jaką range posiadałeś przed odejściem?: D3 Dowód na bycie we frakcji: XD 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 D2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujukwangu1 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Próba oszustwa+Bl frakcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) Czekaj podlicze wszystkie niepotrzebne płacze, relogi to wyjdzie 8 miesiecy na CadeciePO II @dajspokuj Edytowane 4 Listopada 2020 przez NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 2 minuty temu, dajspokuj napisał: Nick: grzibek Kiedy odszedłes z frakcji?: około 2 miesięcy Dlaczego masz zamiar powrócić?: ponowna chęć do bycia we frakcji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: S2 Dowód na bycie we frakcji: Sergeant I @dajspokuj zostaje awansowany na stopień Sergeant II PO 2 jednak on wie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdusTV Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Nick: IdusTV Kiedy odszedłes z frakcji?: Najprawdopodobniej początek września. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Więcej czasu + Nowy komputer, co daje więcej możliwości, już nie będzie mi lagowało MTA, jak wcześniej. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Captain l Dowód na bycie we frakcji: Ktoś mnie musiał zapamiętać 😄 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 S2 ponieważ odchodziłeś w krótkim czasie. @MeFiuFiu @TOMEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 18 minut temu, NinjSS napisał: S2 ponieważ odchodziłeś w krótkim czasie. @MeFiuFiu @TOMEO S2 odpowiednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź