TOMEO Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 4 godziny temu, MeFiuFiu napisał: S2 odpowiednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 @IdusTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) 5 godzin temu, racz3k napisał: Nick: racz3k Kiedy odszedłes z frakcji?: 11 lipca Dlaczego masz zamiar powrócić?: a sentyment każe, chęci są Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III Dowód na bycie we frakcji: PO I + powtórka@MeFiuFiu +1 Edytowane 8 Listopada 2020 przez NinjSS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdusTV Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) W dniu 6.11.2020 o 18:27, NinjSS napisał: S2 ponieważ odchodziłeś w krótkim czasie. @MeFiuFiu @TOMEO Pasuje@IdusTV zgłoś się ts Edytowane 8 Listopada 2020 przez NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Nick: Tredox. Kiedy odszedłes z frakcji?: gdzies w wakacje Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudy na serwie bez frakcji 😛 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: D1 Dowód na bycie we frakcji: Sergeant II @Tredox zostaje awansowany na stopień Detective I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 S2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Teraz, NinjSS napisał: S2 ok git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meow Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Nick:Meow Kiedy odszedłes z frakcji?: no to koniec 2019/poczatek 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: No sapd jest spoko frakcja, i tak zabralo mi sie na powrot na multi Jaką range posiadałeś przed odejściem?: bodajze S1 Dowód na bycie we frakcji: No mysle ze NinjSS mnie pamieta, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @Meow Powrót przez rekrutacje, ze względu na odejście podczas zawieszenia 24 Grudnia 2019. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Nick: DonGrasso Kiedy odszedłes z frakcji?: W 2019 gdy został zmieniony Lider Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót na serwer i chęć powrócenia do frakcji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III+I Dowód na bycie we frakcji: Sprawdżcie ogłoszenia AdThree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Teraz, DonGrasso napisał: Nick: DonGrasso Kiedy odszedłes z frakcji?: W 2019 gdy został zmieniony Lider Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót na serwer i chęć powrócenia do frakcji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III+I Dowód na bycie we frakcji: Sprawdżcie ogłoszenia AdThree Rozmawiałem z Ninja, zbyt dawno odszedłeś, możesz dołączyć do aktualnej akademii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Nie ma problemu 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 PO II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG_Babol Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Edytowane 18 Grudnia 2020 przez OG_Babol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 @MeFiuFiu Co sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 53 minuty temu, Jozek napisał: Nick: Jozek Kiedy odszedłes z frakcji?: Styczen tego roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wolny czas przed 20, chec do gierki Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III Dowód na bycie we frakcji: Ogloszenia, jest sporo ssow z moja osoba. Pare osob mnie zna i kojarzy nadal. Wiem ogolnie, ze minelo sporo czasu od mojego odejscia, ale moja wiedza dot. policji nie zmniejszyla sie, wrecz powiedzialbym ze nabralem sporo nowego doswiadczenia, ktore moglbym przelozyc na rozgrywke tutaj. Pozdro PO I + Powtórka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG_Babol Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Pasuje Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Jozek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 7 minut temu, SynWerci napisał: Nick: SynWerciLat12 Kiedy odszedłes z frakcji?: 11 listopada 2020r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chce wrócić do rodziny ❤️ Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Captain I Dowód na bycie we frakcji: Raczej każdy mnie pamięta Lieutanent @NinjSS@TOMEO 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 2 godziny temu, MeFiuFiu napisał: Lieutanent @NinjSS@TOMEO Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Powodzenia w rekrutacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 D1, min. 1.5 miesiąca we frakcji albo bl bma. @MeFiuFiu @TOMEO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 2 minuty temu, NinjSS napisał: D1, min. 1.5 miesiąca we frakcji albo bl bma. @MeFiuFiu @TOMEO . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 22 minuty temu, NinjSS napisał: D1, min. 1.5 miesiąca we frakcji albo bl bma. @MeFiuFiu @TOMEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zostałeś wydalony, powodzenia w rekrutacji. 2 minuty temu, olek napisał: Nick: olek Kiedy odszedłes z frakcji?: zostałem wywalony jakos 5/8 za prawko na 10h cos takiego nie jestem pewnien Dlaczego masz zamiar powrócić?: spodobało mi sie tam bardzo mili wszyscy Jaką range posiadałeś przed odejściem?: cadet Dowód na bycie we frakcji: nie mam 😞 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź