Kalashnik0v Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Nick: Kalashnik0v Kiedy odszedłes z frakcji?: Na początku tyg Dlaczego masz zamiar powrócić?: Po rozmowie z zarządem mój problem udało się rozwiązać, a w późniejszym czasie nie chce zmieniać frakcji jeśli czuje się w tej Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO I Dowód na bycie we frakcji: cały aktualny skład 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 @argo_ramiro @MeFiuFiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 9 godzin temu, Kalashnik0v napisał: Nick: Kalashnik0v Kiedy odszedłes z frakcji?: Na początku tyg Dlaczego masz zamiar powrócić?: Po rozmowie z zarządem mój problem udało się rozwiązać, a w późniejszym czasie nie chce zmieniać frakcji jeśli czuje się w tej Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO I Dowód na bycie we frakcji: cały aktualny skład PO I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Lech Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Nick:xXKanczelXx Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 Czerwca 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Nudy na serwerze i mam chęć podgrywać jakieś RP oraz porozmawiac ze starymi przyjaciółmi Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 51 minut temu, Mateusz Lech napisał: Nick:xXKanczelXx Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 Czerwca 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Nudy na serwerze i mam chęć podgrywać jakieś RP oraz porozmawiac ze starymi przyjaciółmi Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II Dowód na bycie we frakcji: Zbyt dawno odszedłeś, spróbuj w rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 11 godzin temu, Kalashnik0v napisał: Nick: Kalashnik0v Kiedy odszedłes z frakcji?: Na początku tyg Dlaczego masz zamiar powrócić?: Po rozmowie z zarządem mój problem udało się rozwiązać, a w późniejszym czasie nie chce zmieniać frakcji jeśli czuje się w tej Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO I Dowód na bycie we frakcji: cały aktualny skład PO I również. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 3 godziny temu, MeFiuFiu napisał: Zbyt dawno odszedłeś, spróbuj w rekrutacji. Dokładnie. Powodzenia w rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 8 godzin temu, MeFiuFiu napisał: PO I @Kalashnik0v Odejście w 1,5 miesiąca=Bl BMA Do zaliczenia pościgi+wtd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanKyo Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Nick: KanKyo Kiedy odszedłes z frakcji?: 23 czerwiec Dlaczego masz zamiar powrócić?: No SAPD to kozaki Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO II ( ale moja wiedza jest 100x Ponieważ byłem w SAPD na innym serwerze na wysokim stopniu) Dowód na bycie we frakcji: Police Officer II @KanKyo odchodzi z frakcji na własne życzenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Dawno odszedłeś, powodzenia w rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Nick:USA_BOY Kiedy odszedłes z frakcji?:16.11.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Bardzo podobała mi się ta frakcjia ale gdy dołączyłem do SPAD nie miałem czasu z powodu spraw prywatnych i na samą grę też miałem mało czasu,też głównym powodem było to,że nie było mnie na paru spotkaniach i nie wiedziałem niektórych podstaw, chciałbym to nadrobić i dalej pracować w SPAD ,bardzo polubiłem atmosferę i ludzi jacy są w SPAD. Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Cadet Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/a/AJzD1tY 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 6 godzin temu, USA_BOY napisał: Nick:USA_BOY Kiedy odszedłes z frakcji?:16.11.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Bardzo podobała mi się ta frakcjia ale gdy dołączyłem do SPAD nie miałem czasu z powodu spraw prywatnych i na samą grę też miałem mało czasu,też głównym powodem było to,że nie było mnie na paru spotkaniach i nie wiedziałem niektórych podstaw, chciałbym to nadrobić i dalej pracować w SPAD ,bardzo polubiłem atmosferę i ludzi jacy są w SPAD. Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Cadet Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/a/AJzD1tY Niestety nie ma możliwości powrotu, spróbuj sił w następnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yung$now Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Nick: Yung$now (login MocnaButla420) Kiedy odszedłes z frakcji?: Pod koniec kadencji Adthree Dlaczego masz zamiar powrócić?: unban na serwerze i chęć do gry Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Seregant III + 1 lub coś w tym stylu Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/KZwk466 myślę ze tyle dowodów starczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 41 minut temu, Yung$now napisał: Nick: Yung$now (login MocnaButla420) Kiedy odszedłes z frakcji?: Pod koniec kadencji Adthree Dlaczego masz zamiar powrócić?: unban na serwerze i chęć do gry Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Seregant III + 1 lub coś w tym stylu Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/KZwk466 myślę ze tyle dowodów starczy 🙂 Powodzenia w rekrutacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScyrixoN Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: ScyrixoN Kiedy odszedłes z frakcji?: Zostałem wyrzucony za 0 aktywność po powrocie z urlopu który mi sie wydłużył z powodu przeprowadzki z angli do polski. Był to rok 2019 w chyba listopadzie Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ mam już czas aby aktywnie spędzać czas na służbie , no i oczywiscie wkońcu naprawiłem sobie komputer który został zepsuty podczas transportu (płyta główna) Jaką range posiadałeś przed odejściem?: NadInspektor Dowód na bycie we frakcji: Z przykrością informujemy, że Nadinspektor @ScyrixoN zostaje zwolniony dyscyplinarnie z powodu 0 aktywności po urlopie. Edytowane 2 Stycznia 2021 przez ScyrixoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 (edytowane) 57 minut temu, ScyrixoN napisał: Nick: ScyrixoN Kiedy odszedłes z frakcji?: Zostałem wyrzucony za 0 aktywność po powrocie z urlopu który mi sie wydłużył z powodu przeprowadzki z angli do polski. Był to rok 2019 w chyba listopadzie Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ mam już czas aby aktywnie spędzać czas na służbie , no i oczywiscie wkońcu naprawiłem sobie komputer który został zepsuty podczas transportu (płyta główna) Jaką range posiadałeś przed odejściem?: NadInspektor Dowód na bycie we frakcji: Z przykrością informujemy, że Nadinspektor @ScyrixoN zostaje zwolniony dyscyplinarnie z powodu 0 aktywności po urlopie. Proszę wysłać więcej dowodów w postaci ss.Twoje konto na forum zostało założone 17 godzin temu. Edytowane 2 Stycznia 2021 przez MeFiuFiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScyrixoN Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 (edytowane) Owszem ponieważ dawno nie logowałem się na swoje stare konto więc utworzyłem nowe. Zobacze może znajde jakieś ss chociaż wątpie bo po moim resecie komputera prawie nic mi nie zostało. @MeFiuFiu No niestety prosze Pana nie zostało mi żadnych ss a na ogłoszeniach to jest zbyt dużo szukania chociaż z ręką na sercu pisze że bym nie oszukał was z powrotem bo to nie ma sensu xD i tak by to wszystko wyszło na jaw Edytowane 2 Stycznia 2021 przez ScyrixoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 14 minut temu, ScyrixoN napisał: Owszem ponieważ dawno nie logowałem się na swoje stare konto więc utworzyłem nowe. Zobacze może znajde jakieś ss chociaż wątpie bo po moim resecie komputera prawie nic mi nie zostało. @MeFiuFiu No niestety prosze Pana nie zostało mi żadnych ss a na ogłoszeniach to jest zbyt dużo szukania chociaż z ręką na sercu pisze że bym nie oszukał was z powrotem bo to nie ma sensu xD i tak by to wszystko wyszło na jaw Masz możliwość dołączenia do akademii, zgadzasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScyrixoN Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Teraz, MeFiuFiu napisał: Masz możliwość dołączenia do akademii, zgadzasz się? Wiem że tu sie nie targujemy ale bym poszedł na układ PO I Bo wiesz to że mnie długo nie było to nie znaczy że wszystko zapomniałem ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Teraz, ScyrixoN napisał: Wiem że tu sie nie targujemy ale bym poszedł na układ PO I Bo wiesz to że mnie długo nie było to nie znaczy że wszystko zapomniałem ;v Tak jak powiedziałem, możliwość dołączenia do akademii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScyrixoN Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 1 minutę temu, MeFiuFiu napisał: Tak jak powiedziałem, możliwość dołączenia do akademii. Jeżeli nie PO I to dzięki może kiedyś jeszcze pogadamy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 2 minuty temu, MeFiuFiu napisał: Tak jak powiedziałem, możliwość dołączenia do akademii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Teraz, ScyrixoN napisał: Jeżeli nie PO I to dzięki może kiedyś jeszcze pogadamy ;D W takim razie życzę powodzenia w następnych rekrutacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScyrixoN Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 7 minut temu, MeFiuFiu napisał: W takim razie życzę powodzenia w następnych rekrutacjach. Jeżeli będe miał ss jaką range proponujesz? też akademia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 1 minutę temu, ScyrixoN napisał: Jeżeli będe miał ss jaką range proponujesz? też akademia? W przypadku ss z konkretnym dowodem damy Ci odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź