Danio24pl Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Nick: Danio24pl Kiedy odszedłes z frakcji?: miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam czas Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 4(chyba) Dowód na bycie we frakcji: Black i NinjaSS mnie pamiętają. (Mam jeszcze screena jakbyco) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio24pl Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 8 minut temu, burbii napisał: Starszy posterunkowy + egzamin z pościgów. Posterunkowy + egzamin z pościgów. Pasuje obojgu? pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanTe Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Nick: DanTe. Kiedy odszedłes z frakcji?: Z mies-dwa temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ lubie odgrywac jakies akcje rp i dobrze sie zawsze w sapd czulem Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Chyba po3+1 Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3. Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Nick: N3 Kiedy odszedłes z frakcji?: Za kadencji AdThree Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ powróciłem na serwer i stęskniłem się za SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 6 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/ShiqtYg Jeżeli będzie trzeba dam więcej SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 56 minut temu, N3. napisał: Nick: N3 Kiedy odszedłes z frakcji?: Za kadencji AdThree Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ powróciłem na serwer i stęskniłem się za SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 6 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/ShiqtYg Jeżeli będzie trzeba dam więcej SS Starszy posterunkowy+Egzaminy z pościgów zgadzasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3. Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 57 minut temu, N3. napisał: Tak Zgłoś się do mnie lub do @turbii po rangę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrTroller. Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Nick: DrTroller Kiedy odszedłes z frakcji?: jakos w lipcu po awansowaniu @NinjSS na pełno prawnego Dlaczego masz zamiar powrócić?: brakuje mi frakcji i tego dobrego rp Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 2 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/npWFK8w?third_party=1#_=_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrTroller. Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) 3 minuty temu, turbii napisał: mogę dopisać Cię do akademii, która odbędzie się jutro o 19:00 a dało by rade dzisiaj bo nie wiem jak jutro bedzie z czasem ? jutro zaczyna się akademia, o godzinie 19;00 bądź na TS3 z wszystkimi nowymi adeptami Edytowane 1 Września 2019 przez turbii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Nick: Cannabis Kiedy odszedłes z frakcji?: jak był nowy lider Black* Dlaczego masz zamiar powrócić?: Szczerze to mi się już nic nie robić więc chce powrócić żeby mieć co robić i się nie nudzić Jaką range posiadałeś przed odejściem?: starszy posterunkowy Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucaseqq Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Nick:Lucaseqq Kiedy odszedłes z frakcji?:Od frakcji odszedłem bodajże 29 czerwca. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chcę kontynuować pracę w sapd. Za tamtego lidera ( AdThree jak był ) to nie miałem aż takiej okazji pograć. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Raczej to była akademia tygodniowa. Nie pamiętam, albo akademia albo posterunkowy Dowód na bycie we frakcji: Dowodem jest sam gracz o nicku: NinjSS, ale mam też ss z prywatnej wiadomości do AdThree, gdzie dziękuję za dostanie się, oraz ss z prywatnej wiadomości z graczem: Deep na discordzie. Link: https://imgur.com/a/7frfs90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 3 godziny temu, turbii napisał: Obydwoje spróbujcie w rekrutacji. nie wiem czy to sie liczy ale bylem jeszcze w sapd jak byl adthree i bylem sierżantem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucaseqq Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 4 godziny temu, turbii napisał: W takim razie mogę zaproponować Ci dołączenie do tej akademii, jezeli Ci to odpowiada napisz do mnie na discordzie. turbii#2481 Też byłem w sapdach jak był lider AdThree. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucaseqq Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 2 godziny temu, turbii napisał: akademia nie ma powrotu do frakcji Nie byłem w akademii, byłem posterunkowym ( skin już nie był akademii ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @Lucaseqq Twój nick na Serwerze jaki jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucaseqq Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 1 godzinę temu, NinjSS napisał: @Lucaseqq Twój nick na Serwerze jaki jest? Taki jaki na forum, Lucaseqq 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yung$now Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Nick: Yung$now (login MocnaButla420) Kiedy odszedłes z frakcji?: Pod koniec kadencji Adthree Dlaczego masz zamiar powrócić?: unban na serwerze i chęć do gry Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Seregant III + 1 lub coś w tym stylu Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/KZwk466 myślę ze tyle dowodów starczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yung$now Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 4 minuty temu, turbii napisał: Sierżant - odpowiada? spędziłem trochę dużo czasu tutaj w SAPD, może sztabowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yung$now Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 @turbii Moje odejściem ban był, inaczej ciągle bym pracował, daj starszego i luks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yung$now Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 (edytowane) @turbii Dostanę ub na ts to wbije i pogadamy skoro masz bana na ts3, to nie wiem jak chcesz funkcjonować w SAPD. Jak dostaniesz UB zgłoś się do kogoś //turbii Edytowane 13 Września 2019 przez turbii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) Nick: Lisu Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam, ale coś koło czerwca albo lipca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chciałbym pełnić godnie służbę sapidi Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Pelnoprawny, 3-ci stopień. Dowód na bycie we frakcji: @NinjSS to mój dowod, tak samo @Cannabis Edytowane 20 Września 2019 przez Lisu 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 20 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 2 godziny temu, Lisu napisał: Nick: Lisu Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam, ale coś koło czerwca albo lipca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chciałbym pełnić godnie służbę sapidi Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Pelnoprawny, 3-ci stopień. Dowód na bycie we frakcji: @NinjSS to mój dowod, tak samo @Cannabis Jestem za posterunkowym,poczekamy jeszcze na turbiego @turbii 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak_171 Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Nick:Kozak_171 Kiedy odszedłeś z frakcji?:Dwa miesiące temu przez niestawienie się na Egzamin Dlaczego masz zamiar powrócić?:Byłem bardzo zżyty z tą frakcią ponieważ była ona moją pierwszą wogóle w MTA. Jaką rangę posiadałeś przed odejściem?: Posiadałem rangę Adepta (1) Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/undefined Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 21 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 15 minut temu, Kozak_171 napisał: Nick:Kozak_171 Kiedy odszedłeś z frakcji?:Dwa miesiące temu przez niestawienie się na Egzamin Dlaczego masz zamiar powrócić?:Byłem bardzo zżyty z tą frakcią ponieważ była ona moją pierwszą wogóle w MTA. Jaką rangę posiadałeś przed odejściem?: Posiadałem rangę Adepta (1) Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/undefined Akademia ma brak możliwości powrotu do frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 26 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 49 minut temu, draco napisał: Nick: draco Kiedy odszedłes z frakcji?: Oj no już sporo czasu minęło. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo SAPD jest masne. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: St. Aspirant. (Ranga nie gra dla mnie roli, chce po prostu wrocic, byle by znow nie zdawać egzaminow bo RP pamiętam) Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/KZwk466 Screeny kolegi Zrobiłeś sobie z frakcji holel,jestem na nie. proszę o wypowiedz @YomenikAlchemik oraz @turbii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź