PoteznyWarmianin Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Kiedy odszedłes z frakcji?: Coś ponad tydzień temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chcę dalej być w SAPD i wykonywać RP. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Starszy Posterunkowy Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/kc4Hqu7 Przepraszam za to że wcześniej olewałem frakcję ale nie miałem już siły siedzieć na służbie przez wykonywanie reportów na supporterze. Edytowane 28 Września 2019 przez MagicznY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Nick: Kujukwangu Kiedy odszedłes z frakcji?: Koniec września Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam czas Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 7 Dowód na bycie we frakcji: @turbii @Black* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 @turbii ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly_Severide Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Nick:Kelly_Severide Kiedy odszedłes z frakcji?:2019-09-18 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Więcej czasu na grę oraz chęć powrotu na stare śmieci. Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Sierżant Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/a/vI4wk1s 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly_Severide Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 28 minut temu, turbii napisał: Starszy posterunkowy, tyle jestem wstanie Ci zaoferować. Może być. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwerkingMaster Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Nick: TwerkingMaster Kiedy odszedłes z frakcji?: Były to okolice końcówki Stycznia tego roku. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym powrócić do SAPD z powodu, że od ostatniego czasu wróciłem na Multi RPG, wraz z dłuższą przerwą na serwerze wróciły mi chęci do gry, frakcja SAPD sprawiała wraz z miłą atmosferą frakcji, że przyjemnie mi się grało. Niestety przez problemy techniczne oraz brak czasu nie mogłem grać na serwerze. Pomimo, że byłem Kadetem sprawiałem się dobrze. Moim powrotem jest chęć by znowu móc sprawiać sobie jak największą frajdę z grania na serwerze oraz by służyć frakcji SAPD. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Kadet Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/6UM5nBR (Auta podmienione są przeze mnie) Pozdrawiam, TwerkingMaster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Nick: NinjSS Kiedy odszedłes z frakcji?:16 Wrzesień Dlaczego masz zamiar powrócić?:Nowa chęć do gry Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Inspektor Dowód na bycie we frakcji: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 2 godziny temu, turbii napisał: podkomisarz Dobra, next tydzień bym wtedy zaczal. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Nick: Linke55 Kiedy odszedłes z frakcji?: 8 Sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Z racji ,iż ponownie natknęło mnie na MTA chciałbym ponownie spróbować swoich sił w służbie PD. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Komisarz Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/oWkKcSv 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) 50 minut temu, turbii napisał: Aspirant Sztabowy, odpowiada? Może być. @Linke55 zgłoś się w grze. Edytowane 1 Listopada 2019 przez turbii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKacpinPL Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Nick:MrKacpinPL Kiedy odszedłes z frakcji?:Nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?:Ponieważ mam czas na granie Jaką range posiadałeś przed odejściem?:St.Sierżant Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/a/K4A71Bk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 1 godzinę temu, MrKacpinPL napisał: Nick:MrKacpinPL Kiedy odszedłes z frakcji?:Nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?:Ponieważ mam czas na granie Jaką range posiadałeś przed odejściem?:St.Sierżant Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/a/K4A71Bk Za kogo kadencji byłes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKacpinPL Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Black* napisał: Za kogo kadencji byłes? Dragona i Ensiego @Linke55 Może potwierdzić Edytowane 2 Listopada 2019 przez MrKacpinPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKacpinPL Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) 4 minuty temu, turbii napisał: Posterunkowy + szkolenia z pościgów. Okii Kiedy te szkolenie będzie ? Edytowane 2 Listopada 2019 przez MrKacpinPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FearlessYT Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Dnia 28.09.2019 o 07:52, turbii napisał: Starszy Sierżant, tyle mogę Ci dać - czas odejścia jest bardzo duży. pamiętasz co z tobą rozmawiałem, już jestem wolny mogę tu wbijać do frakcji kiedy jakieś spotkanko coś ;p? najlepiej jutro wieczorkiem jak by można było Edytowane 5 Listopada 2019 przez FearlessYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FearlessYT Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Nick: FearlessYT Kiedy odszedłes z frakcji?: około rok temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chcę znowu pełnić swoje obowiązki 😄 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: NadInspektor Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/DaCGrIU to jeszcze na starej komendzie jako stary vicelider akurat na zdj jechałem na zgłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FearlessYT Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) 11 godzin temu, turbii napisał: Skoro odszedles rok temu, jest to 12 miesięcy - 1 miesiąc = 1 stopień w dół. Mogę zaproponować Ci Starszego Sierżanta. dokładnie to było bo sprawdziłem logi z wtedy, dokładne odejście- 8 miesięcy 5 dni . Kiedy jakaś rozmowa bo mam jeszcze sprawe 😜 >? Napisałem około rok a dopiero ogarnąłem, że jeszcze listopad jest XDDD Edytowane 7 Listopada 2019 przez FearlessYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Nick: Kujukwangu Kiedy odszedłes z frakcji?: miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo trochę mi się nudzi oraz zastanowiłem się nad paroma sprawami Zarząd wie o co mi chodzi (Może też zmienili że nie mówią tego samego przez 1/2 tygodnie) Jaką range posiadałeś przed odejściem?:6 Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 7 Listopada 2019 przez Kujukwangu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Kuju robisz z frakcji hotel,jak dla mnie możesz powrócić dwie rangi niżej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 @turbii możesz odpalić pv chce coś tobie napisać, żeby nie wyszło pomiędzy SAPD a mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FearlessYT Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Dnia 7.11.2019 o 10:19, turbii napisał: Skoro odszedles rok temu, jest to 12 miesięcy - 1 miesiąc = 1 stopień w dół. Mogę zaproponować Ci Starszego Sierżanta. Okej to kiedy jakies spotkanie ? I dodanie do panelu @turbii Edytowane 10 Listopada 2019 przez FearlessYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyrix Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Nick: Scyrix Kiedy odszedłes z frakcji?: Zostałem wyrzucony za 0 aktywność po powrocie z urlopu który mi sie wydłużył z powodu przeprowadzki z angli do polski. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ mam już czas aby aktywnie spędzać czas na służbie , no i oczywiscie wkońcu naprawiłem sobie komputer który został zepsuty podczas transportu (płyta główna) Jaką range posiadałeś przed odejściem?: NadInspektor Dowód na bycie we frakcji: Z przykrością informujemy, że Nadinspektor @Scyrix zostaje zwolniony dyscyplinarnie z powodu 0 aktywności po urlopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Dnia 11.11.2019 o 16:20, Scyrix napisał: Nick: Scyrix Kiedy odszedłes z frakcji?: Zostałem wyrzucony za 0 aktywność po powrocie z urlopu który mi sie wydłużył z powodu przeprowadzki z angli do polski. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ mam już czas aby aktywnie spędzać czas na służbie , no i oczywiscie wkońcu naprawiłem sobie komputer który został zepsuty podczas transportu (płyta główna) Jaką range posiadałeś przed odejściem?: NadInspektor Dowód na bycie we frakcji: Z przykrością informujemy, że Nadinspektor @Scyrix zostaje zwolniony dyscyplinarnie z powodu 0 aktywności po urlopie. Jestem na TAK Captain I czekamy na @turbii Dnia 11.11.2019 o 16:56, luftwaffe_ napisał: Wzór powrotu do frakcji San Andreas Police Department Nick: luftwaffe_ ( holdfast_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 03.10.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Gdyż nabrałem chęci znów do podjęcia się pracy funkcjonariusza policji. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sierżant lub Starszy Dowód na bycie we frakcji:Sierżant Sztabowy @holdfast zostaje zawieszony na okres 10 dni w prawach funkcjonariusza za odwalanie oraz 0 RP (film) podczas pościgu, oraz używanie praw administracyjnych (tzw. fixy) podczas pościgu, dodatkowo zostaje mu cofnięty awans na stopień Sierżanta Sztabowego. Jestem na TAK Police Officer I czekamy na @turbii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperekto Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) d Edytowane 15 Listopada 2019 przez Kacperekto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) 34 minuty temu, Kacperekto napisał: Nick:Kacperekto Kiedy odszedłes z frakcji?: 3 tygodnie temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:Bo chciałbym od nowa Prowadzić rp na SAPD bo to sama przyjemność . Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Police Officer III Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/a/NFBQQqU nieładnie tak kraść ssy :? Edytowane 14 Listopada 2019 przez Kujukwangu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź