GrubyCJ. Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Wiec tak od dłuższego czasu wbijam na mulit tylko czasami na godzinkę lub dwie zwyczajnie mi się znudziło bo ile można grać chciał bym podziękować wszystkim osoba nawet z tymi co ostatnio się nie dogadywałem więc tak @Venoomeq dzięki za godziny na ts wyzywanie się dla beki idź wyżej w tych sapd @Bary_ tobie również dziękuję za wszystkie akcje jak byłem jeszcze w sapd oraz wypady na dm @Arguś.exe dziękuję za szanse w spad @Wercia dziękuję za egzamin w spad trzymaj się @Mathie dzięki za wszystkie akcje w spad trzymaj się @Mandarynka dzieki za szanse w SAFD @Abram tobie również dziękuję za godziny na ts3 @Wombat dziękuję za te godziny rozmów na ts3 @wutka dzięki za godziny na ts3 za sare odwalanie i cs'ka dawaj więcej tych sracziczi heh @Smallspy. dziękuje za szanse w administracji trzymaj się jak najdłużej na tym zarządzie @jaroska (nie mogę oznaczyć) dzięki za godziny na ts3 za safd za sare za sapd i reszte trzymaj sie (jeżeli kogoś nie oznaczyłem to przepraszam) Wszystkim dziękuję za te wspaniałe 2 lata życzę wam szczęścia! Edytowane 24 Stycznia 2022 przez GrubyCJ. 4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Hejka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Siemka dzięki za oznaczenie 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Eloo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 naura może jeszcze razem w ciska pogramy to ci pokaże sracziczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Hej! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Hej, hej!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Siemaano nigdy nie zapomne twojego porwania xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 9 godzin temu, Batonik_ napisał: Siemaano nigdy nie zapomne twojego porwania xD Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredek123 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Gruby był gitem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Siema Cj, trzymaj się tam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi