asygy Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 3maj się dla mnie byłeś najlepszym SAPD'em 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 ŁOT??? TOP drugi najlepszy lider na serwerze odchodzi? Szkoda trzymaj się powodzenia gdzie indziej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) Trzymaj się Argo dzięki za wszystko zwłaszcza za zmotywowanie mnie do działania 💪 do zobaczenia kiedyś wiadomo gdzie 💪💪 Edytowane 27 Marca 2022 przez Venoomeq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Mimo wszystkich naszych sporów, kłótni itp, to dziękuje za wszystko ❤️ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 A mogłem cię wydalić w Lipcu 2020. Błąd taki sam jak wzięcie Ogórka do Executive 1 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egipska_Piramida Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Będziemy o Tobie pamiętać! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 nareszcie panie liderze sapd szszszszszszszszszszszszszszszszszsz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 27 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 35 minut temu, Usak napisał: nareszcie panie liderze sapd szszszszszszszszszszszszszszszszszsz koham cie kubus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Dzięki argo za trzy szanse w police department byłes bardzo dobrym liderem frakcji mam nadzieje ze jeszcze kiedyś zobaczę cię na liderce w policji jesteś u mnie w pamięci żegnaj stary wielki szacun! trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiVinee Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 👋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usak Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 54 minuty temu, Arguś.exe napisał: koham cie kubus uspokoj sie, nie chce zebys mi zaraz jakies naszyjniki wysyłał xdxdxdxdx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloo Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Na zawsze Bartek, pomimo upadków.. 11.10 Kocham Cię dzieciak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 pozdro brahu sztywna ręka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Dziękuje za szanse w SAPD i trzymaj się tam zdrowo z poważaniem Jumpereczek zapraszam kiedyś na CS:GO 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Trzymaj się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZI Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 PDW argo byłeś giga liderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) Dobry wieczór, cześć.. Z tej strony Captain III Dewen. - San Andreas Police Department. Dziękuję Ci z całego serca za wszystkie zasługi, swój czas, poświęcenie, chęci i trud wyświadczony frakcji przez tak długi okres czasu. Byłeś w moich oczach wspaniałym liderem, dzięki Tobie między innymi znalazłem się na MultiRPG, a teraz.. Muszę Cię pożegnać.. We frakcji przeszliśmy naprawdę wiele, jeszcze więcej mamy wspaniałych wspomnień. Dziękuję Ci za wszystkie szanse dane mi, bo to najczęściej z Twojej ręki zostałem typowany do różnych obowiązków. Mowa tutaj o chociażby posadzie Supervisory Staff Commander'a w maju, roku 2021. Pozwoliłeś mi wówczas postawić tą jednostkę na nogi tak naprawdę po swojemu od zera. Mam nadzieję, że pomimo wszystkich moich błędów, bo jak sam dziś słusznie wspomniałeś.. Żaden człowiek nie jest bezbłędny, więc zapewne i ja popełniłem wiele błędów, razem z moim odejściem. Każdy wie jak było, lecz mimo to, wszystko sprowadza się do dnia dzisiejszego, w którym odchodzisz. Odchodzisz w chwale i dożywotnim szacunku większości osób. Dziękuję za szansę w Command Staff'ie dzisiaj i życzę Ci powodzenia. Prywatnie, jesteś wspaniałym przyjacielem i pomimo odejścia kocham Cię bracie i mam nadzieję, że nasz kontakt nie ulegnie zmianie. Chief of Police Arguś.exe. Złoty człowiek, orkiestra. Administrator ROOT, Lider SAPD, wspaniały przyjaciel. Thank's for service, see you again.. Edytowane 27 Marca 2022 przez Dewen. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 no co no siemano bidoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZydoWoZ Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Może nie przepadam za niektórymi w sapd, lecz wszyscy mówili, że byłeś za***istym liderem. Trzymaj się może jeszcze wrócisz. ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Żegnaliśmy się już na teamspeak'u aczkolwiek poczuwam się do pożegnania Ciebie i tutaj. Do frakcji dołączyłem 26.08.2020 roku, Ciebie poznałem natomiast we wrześniu i od tamtego czasu nasza relacja tylko kwitnęła. Spotkaliśmy się w realu mając do siebie 700km, spotkanie to zostanie w mojej pamięci na zawsze, wracając do mojego pobytu we frakcji. Przez półtora roku od kiedy ujrzałem swój nick w wynikach rekrutacji do San Andreas Police Department przeżyłem 4 liderów. Każdego z nich wspominam bardzo dobrze, ale to Ty dałeś mi szansę na rozwinięcie skrzydeł we frakcji, to Ty wspierałeś mnie w ciężkich momentach, to Ty byłeś tą osobą która wprowadzała spokój do frakcji i starała się rozwiązywać każdy konflikt na spokojnie. Kończąc moja wypowiedź, wraz z Twoim odejściem kończy się pewna era we frakcji jak i serwerze, bez dwóch zdań byłeś najlepszym liderem San Andreas Police Department który nie tylko dobrze prowadził frakcję ale wprowadził świetną atmosferę miedzyfrakcyjną której na serwerze nie było nigdy. Dziękuję Ci za niespełna 2 lata wspólnej gry na serwerze, zaszczytem było pracować u boku takiej osoby jak Ty, życzę Ci raz jeszcze wszystkiego dobrego w drodze przez Ciebie obranej, kontakt zostaje oczywiście. Thank's for service Chief Of Police Arguś.exe. Assistant Chief Of Police Cinek. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi