Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście na emeryturę

TurboWojtek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick :TurboWojtek

SID :19311

z jakiej frakcji chcesz odejść :Fabryka aut (lider)

Ranga posiadane we frakcji:Kierownik 

powód :A więc tak nie będę ukrywał serwer umiera to znaczy że Pan Inder nie chce robić aktualizacji przez co mnie to z niechęca grać na serwerze a nie widzieć wogule żadnych aktualizacji na serwerze ani nigdzie obiecuje rzeczy a później ich nie robi trochę szkoda bo przegrałem tutaj wspaniałe 3 lata i osiągnąłem  to co chciałem czyli lider fabryki i lider san news w których byłem rok czasu lecz trzeba kiedyś przejść na tą emeryturę i powiedzieć stop i trzeba spróbować czegoś nowego i lepszego szkoda że to się tak szybko kończy no ale cóż tak bywa jutro jest święto wszystkich świętych więc postawię jutro specjalny znicz dla tego serwera bo niestety tak fajny projekt umiera 

@Smallspy. - Chciałem ci podziękować za wszystko za to że dałaś mi szansę na liderze san news i na liderze fabryki aut wiem że były ze mną problemy ale cóż czasem tak bywa i dziękuje że dałaś mi wiele szans bo naprawdę groziła mi lota z liderki a tego nie chciałem a mimo to dałaś mi szansę i tego nie zrobiłaś nie żegnam się z tobą na zawsze bo jeszcze napewno się spotkamy kiedyś może wrócę jak będzie tu grało 300-400 graczy choć w to wątpie rób tak dalej swoją robotę na gkf bo naprawdę dobrze ci to idzie i jako jedyna trzymasz to w rydzach i jakoś idzie więc do zobaczenia i trzymaj się i dziękuje za wszystko ❤️ 

@BartiTM - Tobie chciałem podziękować za to że wytrzymałeś ze mną tyle czasu na vliderce bo już rok na niej jesteś wiem że czasem się nie dogadywaliśmy ale każdy ma inne zdanie do jakiegoś tematu jesteś najlepszy i dziękuje że mogłem ciebie poznać mam nadzieje że się spotkamy kiedyś w tym USA i sobie pogadamy pamiętaj przyjacielu kontakcik jest i zawsze będzie nie zapominaj o starym dobrym wojtku 

@dipek - Tobie dziękuje za to że pomagasz jako tako rozwijać to fabrykę jesteś dobrym vliderem i nie rezygnuj z tego a napewno kiedyś przejmiesz liderkę i będziesz dobrym liderem bo daleko zaszłeś mimo że tak długo czekałeś trzymaj się ciepło i wspominaj dobrze o mnie 

@DonGrasso - Tobie chce powiedzieć to że dzięki to co robisz dla fabryki naprawdę to doceniam i jak naprawisz ten komputer to myślę że dostaniesz tego vlidera w fabryce bo na to zasługujesz tylko proszę cię o jedno nie rób z fabryki aż takiej komuny xd Wiem że było też między nami różnie jak przejełem to fabrykę bo co chwila  Przyjeżdżaliście i robiliście nam na złość ale wkońcu się dogadaliśmy i do tego dnia nie żałuje trzymaj się ciepło i powodzenia w robocie w kontakcie mordo 

@Apellovskyy - Tobie dziękuje za to że byłeś taki dobrym duchem w fabryce i dawałeś mi cenne rady bardzo to doceniam i dziękuje też że mnie czasem wspierałeś mimo że nie byłeś w tej fabryce to czułem tak jakby troszkę byś wkładał serce do tej fabryki pamiętaj że zawsze będziemy kolegami ze względu na wszystko i zawszę kontakt będzie i też mam nadzieje że jak będę w okolicy Ostródy to będzie okazja się spotkać pogadać lub iść sobie na piwko a uwierz że jestem fajną osobą w realu 

@Ketion- A tobie drogi Hubercie chce powiedzieć to że jesteś wspaniałym kolegą i byłeś naprawdę świetnym liderem nigdy nie żałuje że ci dałem szansę w zarządzie w san news i że wytrzymałeś ze mną tyle czasu nigdy pomiędzy nami nie było żadnych kłótni myślę że mimo to jakoś się dogadywaliśmy nawet jeżeli mieliśmy inne zdanie na temat ja się z tobą nie żegnam bo napewno się spotkamy wiesz gdzie no i oczywiście w realu też się spotkamy jak kupie motor to się wybierzemy razem na jakoś przejażdżkę trzymaj się przyjacielu 

@Ender_ - O tobie też tu wspomnę bo jesteś naprawdę super osobą zawsze mogłem fajnie z tobą pogadać a nawet pograć w różne gry i też byłeś dobrym vliderem jak potrzebowałem pomocy zawsze nie odmówiłeś i pomogłeś więc ci za to dziękuje no i oczywiście kontakt będzie i się nie urwie bo niedługo wbijam tam do was do Olsztyna i macie przyjechać do mnie z Jadwigą i do zobaczenia wiesz gdzie ❤️ 

@kowciu - Tobie powiem tylko jedno dzięki za owocną współprace i szkoda że tak krótko z nami byłeś myślałem że pójdziesz po tego lidera ale bywa czasem inaczej kontakt zostaje jak coś i się odzywaj czasem do mnie 

@*Pablo* Tobie chciałem podziękować za wszystko że mi zaufałeś i że mogłem cię poznać i że oddałeś mi pod opiekę to fabrykę nigdy cię nie zawiodłem lecz już czas na mnie sam widzisz że nie ma co robić na serwerze a nie będę siedział na darmo i patrzył jak tak fajny projekt upada mam nadzieje że kontakt zostanie bo jesteś naprawdę fajną osóbką i się nigdy nie zmieniaj mordo i z całego serca ci dziękuje za danie mi szansy na liderze fabryki aut do końca życia będę ci bardzo za to wdzięczny i nigdy tego nie zapomnę i też mam nadzieję że będzie okazja kiedy się spotkać razem i iść na jakieś piwko ❤️ 

@Teresa.  Tobie chciałem powiedzieć że widzisz udało mi się zrobić pranka mordo dla ciebie mam nadzieje że nie masz mi tego za złe i mi to wybaczysz oczywiście liczę na dawidka przeprosiny wiesz o co chodzi czekam na to i trzymaj się i dziękuje ci też za wszystko za wszystkie cenne rady 

@Jadwiga Tobie chciałem podziękować za wszystko zawsze mi pomagałeś i zawsze mnie wspierałeś i dziękuję że mogłem ciebie poznać nie żałuję niczego i niedługo się oczywiście widzimy w dorotowie 

Chce jeszcze dodać na koniec że biznes przejmie zapewne @BartiTM dziękuje za wszystko i trzymajcie się kocham was ❤️

Edytowane przez TurboWojtek
  • Like 12
  • Haha 1
  • Smutny 16

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.