sqober Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 W dniu 20.01.2024 o 14:34, Wacikkk napisał: Nick : Bogus_ SID : 98883 Ranga posiadane we frakcji: Młodszy kierowca Powód : Brak chęci wbijania na duty Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 22 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 Nick : rafszu SID : 124558 Ranga posiadane we frakcji: mlodszy kierowca Powód : Nudy nawet nie ma ludzi do wozenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 23 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 W dniu 22.01.2024 o 15:47, rafszu napisał: Nick : rafszu SID : 124558 Ranga posiadane we frakcji: mlodszy kierowca Powód : Nudy nawet nie ma ludzi do wozenia Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 30 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Nick : Gustawoo SID : 85221 Ranga posiadane we frakcji: Młodszy Przewoźnik Powód : Nie mam chęci jakoś na stanie w jednym miejscu nic sie niestety nie dzieje za mało osób na serwerze gra i nie ma co robić. Chciałbym bardzo podziękować znajomym których poznałem w frakcji, @Szunek @XOksfordXX @Siwy_008 @sebo1939 i oczywiście tobie @sqober mam nadzieję że jeszcze kiedyś zobaczymy się wspólnie na duty pozdro. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 30 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Teraz, Gustawoo napisał: Nick : Gustawoo SID : 85221 Ranga posiadane we frakcji: Młodszy Przewoźnik Powód : Nie mam chęci jakoś na stanie w jednym miejscu nic sie niestety nie dzieje za mało osób na serwerze gra i nie ma co robić. Chciałbym bardzo podziękować znajomym których poznałem w frakcji, @Szunek @XOksfordXX @Siwy_008 @sebo1939 i oczywiście tobie @sqober mam nadzieję że jeszcze kiedyś zobaczymy się wspólnie na duty pozdro. Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XOksfordXX Opublikowano 30 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Wzór odejścia z frakcji Transport of San Andreas. Nick : XOksfordX SID : 137477 Ranga posiadane we frakcji: Młodszy Przewoźnik Powód : nie mam co robić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 31 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 19 godzin temu, XOksfordXX napisał: Wzór odejścia z frakcji Transport of San Andreas. Nick : XOksfordX SID : 137477 Ranga posiadane we frakcji: Młodszy Przewoźnik Powód : nie mam co robić Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CristianoMessi Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Nick :CristianoMessi SID :102212 Ranga posiadane we frakcji:Starszy Kierowca Powód :Brak czasu na norme i brak chceci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 12:00, CristianoMessi napisał: Nick :CristianoMessi SID :102212 Ranga posiadane we frakcji:Starszy Kierowca Powód :Brak czasu na norme i brak chceci Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 12 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 21 godzin temu, SuSKasia napisał: Nick :mikrocypus SID :121385 Ranga posiadane we frakcji:Poczatkujący kierowca Powód : chce pojsc na sare Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaneqq Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 (edytowane) Nick :Alaneqq SID :78293 Ranga posiadane we frakcji:Doświadczony Przewoźnik Powód : chce sprobowac czegos innego Edytowane 15 Lutego 2024 przez Alaneqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 16 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 20 godzin temu, Alaneqq napisał: Nick :Alaneqq SID :78293 Ranga posiadane we frakcji:Doświadczony Przewoźnik Powód : chce sprobowac czegos innego Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzvzuu Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Nick : krzvzu SID : 86789 Ranga posiadane we frakcji: przewoźnik Powód : Nie mam ochoty siedzieć na taxi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 W dniu 4.03.2024 o 07:15, krzvzu napisał: Nick : krzvzu SID : 86789 Ranga posiadane we frakcji: przewoźnik Powód : Nie mam ochoty siedzieć na taxi Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanWanilkQ Opublikowano 20 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Nick : PanWanilkQ SID : 74834 Ranga posiadane we frakcji: Młodszy Kierowca Powód : Witam, nie mam ochoty na granie na serwerze MultiRPG. Ten serwer nie jest dla mnie. Dziękuję za ostatnie 2 tygodnie spędzone z wami, trzymajcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 21 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 16 godzin temu, Blatpek123 napisał: Nick : PanWanilkQ SID : 74834 Ranga posiadane we frakcji: Młodszy Kierowca Powód : Witam, nie mam ochoty na granie na serwerze MultiRPG. Ten serwer nie jest dla mnie. Dziękuję za ostatnie 2 tygodnie spędzone z wami, trzymajcie się! Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeinex Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 (edytowane) Nick : xeinex SID : 127618 Ranga posiadane we frakcji: Młodszy kierowca Powód : Brak chęci do gry we frakcji. Pozdrawiam całą frakcję oraz sqobera, który dał mi szansę w tej frakcji Edytowane 22 Marca 2024 przez xeinex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo1939 Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Nick : Sebo1939 SID : 12622 Ranga posiadane we frakcji: Starszy kierowca Powód : ogólnie brak czasu itp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 23 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 20 godzin temu, xeinex napisał: Nick : xeinex SID : 127618 Ranga posiadane we frakcji: Młodszy kierowca Powód : Brak chęci do gry we frakcji. Pozdrawiam całą frakcję oraz sqobera, który dał mi szansę w tej frakcji Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 18 godzin temu, sebo1939 napisał: Nick : Sebo1939 SID : 12622 Ranga posiadane we frakcji: Starszy kierowca Powód : ogólnie brak czasu itp Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraaz Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Nick: maraaz SID: 120611 Ranga posiadana we frakcji: Kierwoca Powód: Brak chęci do gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 W dniu 17.04.2024 o 19:25, d4mwi_ napisał: Nick: maraaz SID: 120611 Ranga posiadana we frakcji: Kierwoca Powód: Brak chęci do gry Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KinterJajko Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Nick : Kind3r3k_ SID : 115925 Ranga posiadane we frakcji: Menadźer Powód : Brak chęci, jak widać po mojej ostatniej aktywności i ogólnie MTA się znudziło noi co moim zdaniem za***iście spędzone 1000h ale już nie to samo. Więc fajnie było trzymajcie się ❤️ 2 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 19 godzin temu, KinterJajko napisał: Nick : Kind3r3k_ SID : 115925 Ranga posiadane we frakcji: Menadźer Powód : Brak chęci, jak widać po mojej ostatniej aktywności i ogólnie MTA się znudziło noi co moim zdaniem za***iście spędzone 1000h ale już nie to samo. Więc fajnie było trzymajcie się ❤️ Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Dziękuje za wszystko. Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XOksfordXX Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Nick: XOksfordXX SID: 137477 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca VIP Powód: Brak chęci wbijanie na serwer, trzymajcie się koledzy z frakcji 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Godzinę temu, XOksfordXX napisał: Nick: XOksfordXX SID: 137477 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca VIP Powód: Brak chęci wbijanie na serwer, trzymajcie się koledzy z frakcji 🙂 Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi