xQBIK Opublikowano 27 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 21 godzin temu, Kebab7 napisał: Nick: Kebab7 SID: 138558 Ranga posiadana we frakcji: Starszy Przewoźnik Powód: Nudno się zrobiło ale na samym początku było bardzo fajnie. Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 1 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2025 Nick: Wikipedia SID: 104299 Ranga posiadana we frakcji: Przewoźnik Powód: brak chęci i też nie mam tak czasu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 (edytowane) Nick: Popoq SID: 108069 Ranga posiadana we frakcji: Transport VIP Powód: tymczasowy brak chęci i tymczasowy brak czasu. Jeszcze chciałbym podziękować @szuneq który pewnie tego nieoddczyta, ale zawdzięczam mu dużo, tak samo jak @Karol. i @_peecikk_ z którymi spędziłem fajne chwile w tej frakcji. Pozdrawiam każdego i jeszcze napewno mnie wtej frakcji zobaczycie. ❤️ Edytowane 2 Marca 2025 przez popoq 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczek99 Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 Nick: piotr900 SID: 17136 Ranga posiadana we frakcji: STARSZY KIEROWCA Powód: brak chęci i też nie mam tak czasu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 19 godzin temu, Wikipedia napisał: Nick: Wikipedia SID: 104299 Ranga posiadana we frakcji: Przewoźnik Powód: brak chęci i też nie mam tak czasu Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 5 godzin temu, popoq napisał: Nick: Popoq SID: 108069 Ranga posiadana we frakcji: Transport VIP Powód: tymczasowy brak chęci i tymczasowy brak czasu. Jeszcze chciałbym podziękować @szuneq który pewnie tego nieoddczyta, ale zawdzięczam mu dużo, tak samo jak @Karol. i @_peecikk_ z którymi spędziłem fajne chwile w tej frakcji. Pozdrawiam każdego i jeszcze napewno mnie wtej frakcji zobaczycie. ❤️ Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 3 godziny temu, patryczek99 napisał: Nick: piotr900 SID: 17136 Ranga posiadana we frakcji: STARSZY KIEROWCA Powód: brak chęci i też nie mam tak czasu Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 7 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2025 Nick: Karol. SID: 108062 Ranga posiadana we frakcji: VIP Powód: brak odpowiedniej ilości czasu + ciągła monotonnia. QBIK wierze w to że dalej będziesz dobrze prowadzić ta frakcjd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 9 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2025 W dniu 7.03.2025 o 20:09, Karol. napisał: Nick: Karol. SID: 108062 Ranga posiadana we frakcji: VIP Powód: brak odpowiedniej ilości czasu + ciągła monotonnia. QBIK wierze w to że dalej będziesz dobrze prowadzić ta frakcjd Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachino Opublikowano 11 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2025 Nick: Jachino SID: 92468 Ranga posiadana we frakcji: VIP Powód: zmiana frakcji ale napewno wrócę jak później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 11 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2025 Godzinę temu, Jachino napisał: Nick: Jachino SID: 92468 Ranga posiadana we frakcji: VIP Powód: zmiana frakcji ale napewno wrócę jak później Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 Nick: smifu SID: 46810 Ranga posiadana we frakcji: FAST-TAXI Powód: Chce coś spróbować nowego, i chcialbym prosić o range przyjaciel na dc pzdr @xQBIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 28 minut temu, smifu napisał: Nick: smifu SID: 46810 Ranga posiadana we frakcji: FAST-TAXI Powód: Chce coś spróbować nowego, i chcialbym prosić o range przyjaciel na dc pzdr @xQBIK Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrgh. Opublikowano 21 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2025 Nick: dzambodzet SID: 83392 Ranga posiadana we frakcji: transport VIP Powód: zmiana frakcji, znudzenie robota na taxi kiedys wroce trzymajta sie tam <3 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 22 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2025 W dniu 21.03.2025 o 15:58, mrgh. napisał: Nick: dzambodzet SID: 83392 Ranga posiadana we frakcji: transport VIP Powód: zmiana frakcji, znudzenie robota na taxi kiedys wroce trzymajta sie tam <3 Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4s Opublikowano 23 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2025 Nick: stas SID: 33542 Ranga posiadana we frakcji: młodszy kierowca Powód: Zły timing na multi gdyż nie mam tego drygu na wbijanie tej normy Pozdro dla najlepszego lidera bez kijka wiadomo gzdie pdw ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 23 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2025 (edytowane) 1 minutę temu, st4s napisał: Nick: stas SID: 33542 Ranga posiadana we frakcji: młodszy kierowca Powód: Zły timing na multi gdyż nie mam tego drygu na wbijanie tej normy Pozdro dla najlepszego lidera bez kijka wiadomo gzdie pdw ❤️ Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Edytowane 23 Marca 2025 przez xQBIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emkolos10 Opublikowano 30 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2025 Nick: Emkolos SID: 35050 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca Powód: Brak checi do tsa i niedługo do nowej frakcji zeby zobaczyc jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 30 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2025 41 minut temu, Emkolos10 napisał: Nick: Emkolos SID: 35050 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca Powód: Brak checi do tsa i niedługo do nowej frakcji zeby zobaczyc jak to wygląda Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2025 2 godziny temu, Spinka napisał: Nick: Spinka SID: 83127 Ranga posiadana we frakcji:szofer Powód: ludzie obudzcie sie zaraz mamy polowe 2k25 a wy w mta gracie Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się Maciek <3! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2025 (edytowane) Nick: kacpero00 SID: 102366 Ranga posiadana we frakcji: Szef Powód: lece do SAFD coś od siebie: Edytowane 14 Czerwca 2025 przez kacpero00 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NanDitoTM Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Nick: missmini SID:114683 Ranga posiadana we frakcji: Wykfalifikowany Kierowca Powód: Chwilowe wypalenie, ale widzę chęć powrotu. Za jakiś czas myślę że znów się zobaczymy. Mogę zostać na dc? >< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2025 7 godzin temu, PWSKYY napisał: Nick: PWSKYY SID: 125010 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony kierowca Powód: Sporo obowiązków na głowie i brak czasu na granie przez najbliższy czas. Dzięki wielkie wszystkim przyjaciołom z frakcji z którymi świetnie spędzałem czas oraz super się bawiłem oraz przede wszystkim za szansę. W przyszłości się jeszcze zobaczymy, obiecuję. TSA TO RODZINA Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 3 godziny temu, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 SID: 102366 Ranga posiadana we frakcji: Szef Powód: lece do SAFD coś od siebie: chwj że podałem inną rangę Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Otrzymujesz BL za hotel z frakcji! Godzinę temu, knopersss napisał: Nick: missmini SID:114683 Ranga posiadana we frakcji: Wykfalifikowany Kierowca Powód: Chwilowe wypalenie, ale widzę chęć powrotu. Za jakiś czas myślę że znów się zobaczymy. Mogę zostać na dc? >< Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adBlue. Opublikowano 19 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2025 Nick: 7tysiecyobrotowna1 SID: 56523 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Kierowca, FAST TAXI Powód: Brak czasu i chęci. @xQBIK daj przyjaciela frakcji pls dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Godzinę temu, adBlue. napisał: Nick: 7tysiecyobrotowna1 SID: 56523 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Kierowca, FAST TAXI Powód: Brak czasu i chęci. @xQBIK daj przyjaciela frakcji pls dzięki Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat_PL Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Nick: Mat_PL SID: 720 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca Powód: Praca - ogólnie mam mniej czasu i nie dam rady ogarnąć normy, trzymajcie się tam i życzę jak najlepiej 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CactusJack Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Nick: CactusJack SID:117749 Ranga posiadana we frakcji: Wykfalifikowany Kierowca Powód: Chciałbym spróbować coś nowego kiedyś wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi