XOksfordXX Opublikowano 20 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Nick: XOksfordXX SID: 137377 Ranga posiadana we frakcji: Fast Taxi (Szofer) Powód: Brak chęci wyrabiania normy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 20 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Godzinę temu, XOksfordXX napisał: Nick: XOksfordXX SID: 137377 Ranga posiadana we frakcji: Fast Taxi (Szofer) Powód: Brak chęci wyrabiania normy. Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Witamy na Black Liście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkiPL Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Nick: Irys SID: 139003 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca Powód: Niestety nie czuje tego czegoś, Skład bardzo w porządku lecz musze zrezygnować. Być może za jakiś czas ponownie spróbuje. Tymczasem zrobie miejsce dla nowych 🙂 Pozdrawiam cały skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 2 godziny temu, MajkiPL napisał: Nick: Irys SID: 139003 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca Powód: Niestety nie czuje tego czegoś, Skład bardzo w porządku lecz musze zrezygnować. Być może za jakiś czas ponownie spróbuje. Tymczasem zrobie miejsce dla nowych 🙂 Pozdrawiam cały skład. Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrgh. Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Nick: dzambodzet SID:83392 Ranga posiadana we frakcji: zastępca menedżera Powód:odchodze z serwera ogolnie Coś od siebie: byla to bardzo mila przygoda, jestem wdzieczny za kazda minute spedzona na duty, bede mial bardzo mile wspomnienia. Pozdro Last S4 from my side... 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 (edytowane) 2 godziny temu, mrgh. napisał: Nick: dzambodzet SID:83392 Ranga posiadana we frakcji: zastępca menedżera Powód:odchodze z serwera ogolnie Coś od siebie: byla to bardzo mila przygoda, jestem wdzieczny za kazda minute spedzona na duty, bede mial bardzo mile wspomnienia. Pozdro Last S4 from my side... Będziemy tęsknić czarny bracie ❤️ Edytowane 25 Października 2024 przez Ben 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 3 godziny temu, mrgh. napisał: Nick: dzambodzet SID:83392 Ranga posiadana we frakcji: zastępca menedżera Powód:odchodze z serwera ogolnie Coś od siebie: byla to bardzo mila przygoda, jestem wdzieczny za kazda minute spedzona na duty, bede mial bardzo mile wspomnienia. Pozdro Last S4 from my side... Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się perski dywan, będziemy tęsknić! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xK4zys Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Nick: Krzysioo SID: 3456 Ranga posiadana we frakcji: Transport VIP Powód: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Teraz, Krzysioov2 napisał: Nick: Krzysioo SID: 3456 Ranga posiadana we frakcji: Transport VIP Powód: - Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo1939 Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Nick: Sebo1939 SID: 12622 Ranga posiadana we frakcji: Wykwalifikowany Kierowca Powód: witam odchodze z tego że denerwuje mnie już to wszystko odchodze z powodu wywalania mta i też nie mam czasu na nic musze sobie wszystko pozałatwaić jak bede miał czas to może kiedyś wróce nie wiem czy nawet z serwera nie odejde wiec żegnam na jakiś czas dzięki wszystkim było fajnie ale nie chce mi sie już tutaj grać miłego dnia lub wieczoru 🙂 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 1 minutę temu, sebo1939 napisał: Nick: Sebo1939 SID: 12622 Ranga posiadana we frakcji: Wykwalifikowany Kierowca Powód: witam odchodze z tego że denerwuje mnie już to wszystko odchodze z powodu wywalania mta i też nie mam czasu na nic musze sobie wszystko pozałatwaić jak bede miał czas to może kiedyś wróce nie wiem czy nawet z serwera nie odejde wiec żegnam na jakiś czas dzięki wszystkim było fajnie ale nie chce mi sie już tutaj grać miłego dnia lub wieczoru 🙂 Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 W dniu 2.04.2023 o 14:50, sqober napisał: Nick: kacpero0234 SID: 102366 Ranga posiadana we frakcji: Młodszy przewoznik Powód:mam dość fałszywych kolegów mogę chociaz zasluzonego pls 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Godzinę temu, kacpero004132 napisał: Nick: kacpero0234 SID: 102366 Ranga posiadana we frakcji: Młodszy przewoznik Powód:mam dość fałszywych kolegów mogę chociaz zasluzonego pls Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Ta otrzymujesz order za skok 102 metry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Nick: Ben. SID: 85221 Ranga posiadana we frakcji: Egzaminator Powód: Szkoda nawet o tym gadać. Dziękuję za super spędzony czas, @szuneqza danie mi szansy na egzaminatorze. Całemu zarządowi TSA oraz członkom frakcji. Last S4 dzięki. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 20 minut temu, Ben napisał: Nick: Ben. SID: 85221 Ranga posiadana we frakcji: Egzaminator Powód: Szkoda nawet o tym gadać. Dziękuję za super spędzony czas, @szuneqza danie mi szansy na egzaminatorze. Całemu zarządowi TSA oraz członkom frakcji. Last S4 dzięki. Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachino Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Nick: Jachino SID: 92468 Ranga posiadana we frakcji: Zastępca Menadżera Powód: Pora teraz żebym ja się pożegnał chciałbym podziękować osobą takim jak @sqober, @mrgh. @Ben @szuneqza ten okres czasu który spędziliśmy razem może kiedyś wrócę 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 5 godzin temu, Jachino napisał: Nick: Jachino SID: 92468 Ranga posiadana we frakcji: Zastępca Menadżera Powód: Pora teraz żebym ja się pożegnał chciałbym podziękować osobą takim jak @sqober, @mrgh. @Ben @szuneqza ten okres czasu który spędziliśmy razem może kiedyś wrócę Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Dziękuje za wszystko. Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emol Opublikowano 13 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 Nick: Emol SID: 108123 Ranga posiadana we frakcji: Młodszy kierowca Powód: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 13 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 1 minutę temu, Emol napisał: Nick: Emol SID: 108123 Ranga posiadana we frakcji: Młodszy kierowca Powód: - Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 Nick: kacpero0234 SID: 102366 Ranga posiadana we frakcji: doświadczony kierowca Powód: znudzenie frakcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 14 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 (edytowane) W dniu 14.12.2024 o 18:05, kacpero004132 napisał: Nick: kacpero0234 SID: 102366 Ranga posiadana we frakcji: doświadczony kierowca Powód: znudzenie frakcją Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Informuję że trafiasz na Czarną Listę za robienie hotelu z frakcji. Edytowane 15 Grudnia 2024 przez szuneq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DivX2115 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Nick: DivX2115 SID: 134959 Ranga posiadana we frakcji: Młodszy pracownik Powód:brak chęci grania na multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 3 godziny temu, DivX2115 napisał: Nick: DivX2115 SID: 134959 Ranga posiadana we frakcji: Młodszy pracownik Powód:brak chęci grania na multi Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Nick:X-Ray_98 SID:132636 Ranga posiadana we frakcji:Młodszy Kierowca Powód:Powracam Na SAMC Dzięki za wszystko Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Teraz, Lotos_1972PL napisał: Nick:X-Ray_98 SID:132636 Ranga posiadana we frakcji:Młodszy Kierowca Powód:Powracam Na SAMC Dzięki za wszystko Pany Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi