MrKreha Opublikowano 12 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2025 Nick: eksibln SID: 119673 Ranga posiadana we frakcji: KIEROWCA Powód: Nieprzyjemna atmosfera przez niektóre osoby, ogólne znudzenie serwerem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 12 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2025 52 minuty temu, Wari_ napisał: Nick: eksibln SID: 119673 Ranga posiadana we frakcji: KIEROWCA Powód: Nieprzyjemna atmosfera przez niektóre osoby, ogólne znudzenie serwerem. Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urbik12 Opublikowano 22 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2025 Nick:Urbik12 SID:133240 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Kierowca Powód: Brak czasu i brak chęci poza tym prywatne sprawy nie pozwalają mi na gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 22 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2025 2 godziny temu, Urbik12 napisał: Nick:Urbik12 SID:133240 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Kierowca Powód: Brak czasu i brak chęci poza tym prywatne sprawy nie pozwalają mi na gre Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CristianoMessi Opublikowano 26 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2025 Nick:CristianoMessi SID:102212 Ranga posiadana we frakcji:Starszy Kierowca Powód: Nie chce mi sie wbijac na ta sluzbe widzac tych j**anych nabijaczy az sie rzygac chce. Wbijam na sluzbe zeby sobie poprzyjmowac jakies zlecenia a od niedzieli mam pezyjete 1 bo co sie pojawi zlecenie to znika po milisekundzie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 26 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2025 2 godziny temu, CristianoMessi napisał: Nick:CristianoMessi SID:102212 Ranga posiadana we frakcji:Starszy Kierowca Powód: Nie chce mi sie wbijac na ta sluzbe widzac tych j**anych nabijaczy az sie rzygac chce. Wbijam na sluzbe zeby sobie poprzyjmowac jakies zlecenia a od niedzieli mam pezyjete 1 bo co sie pojawi zlecenie to znika po milisekundzie. Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek. Opublikowano 30 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2025 Nick:Janekkox SID:43886 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca Powód: Pierdole tu siedzieć jak ma siedzieć taki cwel w administracji i specować mnie 24h lub jak coś powiem brzydkiego na vc to już sie tepa i daje mi mute wywalam z multi fajnie było narka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 30 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2025 Godzinę temu, Janekkox napisał: Nick:Janekkox SID:43886 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca Powód: Pierdole tu siedzieć jak ma siedzieć taki cwel w administracji i specować mnie 24h lub jak coś powiem brzydkiego na vc to już sie tepa i daje mi mute wywalam z multi fajnie było narka Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 31 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 18 godzin temu, Majkutini napisał: Nick:Majkutini. SID:69226 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca VIP Powód: Nie chce mi sie totalnie wbijac na duty fajnie bylo kiedys napewno wroce trzymajcie sie Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 4 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2025 38 minut temu, glc. napisał: Nick: glc. SID: 66150 Ranga posiadana we frakcji: Wykwalifikowany Kierowca Powód: Mam dosc grania na tym serwerze z powodu zjebanej administracji typu syncwela Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 7 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 Nick: arturro_wqzzx SID: 107668 Ranga posiadana we frakcji: wykwalifikowany kierowca Powód: No ogólnie to przyszedłem tutaj do szuneq itp , lecz on już odchodzi to ja tez , przepraszam bardzo za to ze byłem tutaj kilka dni No ale nie wiedziałem o odejściu szunqa pozdro pecik i szuneq sigmy Qbik gratulacje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 8 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2025 W dniu 7.02.2025 o 11:07, arturro napisał: Nick: arturro_wqzzx SID: 107668 Ranga posiadana we frakcji: wykwalifikowany kierowca Powód: No ogólnie to przyszedłem tutaj do szuneq itp , lecz on już odchodzi to ja tez , przepraszam bardzo za to ze byłem tutaj kilka dni No ale nie wiedziałem o odejściu szunqa pozdro pecik i szuneq sigmy Qbik gratulacje Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojek123 Opublikowano 10 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2025 Nick:ba_rt_ek16 SID:143897 Ranga posiadana we frakcji:kierowca Powód:Zmiana frakcji chce sprobować czegoś nowego napewno kiedyś do was wrócę dziena panowie i panie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 11 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2025 11 godzin temu, wojek123 napisał: Nick:ba_rt_ek16 SID:143897 Ranga posiadana we frakcji:kierowca Powód:Zmiana frakcji chce sprobować czegoś nowego napewno kiedyś do was wrócę dziena panowie i panie. Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21kado Opublikowano 13 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2025 Nick: 21kado SID:72210 Ranga posiadana we frakcji: Starszy Kierowca Powód: nie gram narazie w mta, raczej powroce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 13 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2025 1 godzinę temu, 21kado napisał: Nick: 21kado SID:72210 Ranga posiadana we frakcji: Starszy Kierowca Powód: nie gram narazie w mta, raczej powroce Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 13 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2025 Nick: StiveX SID: - Ranga posiadana we frakcji: Młodszy Kierowca Powód: Ogólnie mi się nie chce a to co odwala MiniMajk to jest nie do spojrzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 14 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2025 13 godzin temu, StiveX napisał: Nick: StiveX SID: - Ranga posiadana we frakcji: Młodszy Kierowca Powód: Ogólnie mi się nie chce a to co odwala MiniMajk to jest nie do spojrzenia Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 15 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 W dniu 2.04.2023 o 14:50, sqober napisał: Nick: kacpero00 SID: 102366 Ranga posiadana we frakcji: Przewoźnik Powód: zachowam dla siebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 15 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 4 godziny temu, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 SID: 102366 Ranga posiadana we frakcji: Przewoźnik Powód: zachowam dla siebie Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.peeciuu Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 (edytowane) Nick: _peecikk_ SID: 129962 Ranga posiadana we frakcji: Wykwalifikowany Przewoźnik Powód: Z góry dziękuje wszystkim z tej frakcji głownie @szuneq były to fajnie spędzone chwile gdy szunek był jeszcze liderem tej frakcji niestety stało się jak sie stało , TSA była to moja pierwsza frakcja do której w pewnym stopniu wprowadził mnie @Bogus_ napewno nie zapomnę tych chwil spędzonych w Taxi i bedę wspominał je na wieki , dziękuje i życzę wszystkim dalszych sukcesów ❤️ Edytowane 16 Lutego 2025 przez _peecikk_ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 17 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2025 19 godzin temu, _peecikk_ napisał: Nick: _peecikk_ SID: 129962 Ranga posiadana we frakcji: Wykwalifikowany Przewoźnik Powód: Z góry dziękuje wszystkim z tej frakcji głownie @szuneq były to fajnie spędzone chwile gdy szunek był jeszcze liderem tej frakcji niestety stało się jak sie stało , TSA była to moja pierwsza frakcja do której w pewnym stopniu wprowadził mnie @Bogus_ napewno nie zapomnę tych chwil spędzonych w Taxi i bedę wspominał je na wieki , dziękuje i życzę wszystkim dalszych sukcesów ❤️ Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogus_ Opublikowano 23 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Nick: HKS-Bogus_ SID:98883 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Kierowca Powód: Brak chęci wbijania na duty.Musze sie zajać sprawami organizacyjnymi. Daj zasluzonego @xQBIKWariacie. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 23 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 3 godziny temu, Bogus_ napisał: Nick: HKS-Bogus_ SID:98883 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Kierowca Powód: Brak chęci wbijania na duty.Musze sie zajać sprawami organizacyjnymi. Daj zasluzonego @xQBIKWariacie. Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebab7 Opublikowano 26 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2025 Nick: Kebab7 SID: 138558 Ranga posiadana we frakcji: Starszy Przewoźnik Powód: Nudno się zrobiło ale na samym początku było bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi