sqober Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Godzinę temu, XOksfordXX napisał: Nick: XOksfordXX SID: 137477 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca VIP Powód: Brak chęci wbijanie na serwer, trzymajcie się koledzy z frakcji 🙂 Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominicTorreto Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick: Pan_Zapalka SID: 81987 Ranga posiadana we frakcji: Menadżer Powód: Matury, studia/praca. Brak czasu na służbę Dziękuję wszystkim za te spędzone chwilę. Może kiedyś się jeszcze zobaczymy. Edytowane 28 Kwietnia 2024 przez DominicTorreto 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 4 godziny temu, DominicTorreto napisał: Nick: Pan_Zapalka SID: 81987 Ranga posiadana we frakcji: Menadżer Powód: Matury, studia/praca. Brak czasu na służbę Dziękuję wszystkim za te spędzone chwilę. Może kiedyś się jeszcze zobaczymy. Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Dziękuje za wszystko. Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlloo2 Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Nick: Pavlloo2 SID: 74993 Ranga posiadana we frakcji: młodszy kierowca Powód: brak zainteresowania we frakcji tsa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 10 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) W dniu 8.05.2024 o 19:07, Pavlloo2 napisał: Nick: Pavlloo2 SID: 74993 Ranga posiadana we frakcji: młodszy kierowca Powód: brak zainteresowania we frakcji tsa Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Edytowane 13 Maja 2024 przez sqober 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Nick: Kamix55 SID: 137726 Ranga posiadana we frakcji: Początkujący kierowca Powód: brak zainteresowania w tsa oraz brak chęci do tej frakcji Przepraszam że zająłem komuś innemu miejsce ale nie mam czasu na tsa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 13 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 2 godziny temu, Kamix55 napisał: Nick: Kamix55 SID: 137726 Ranga posiadana we frakcji: Początkujący kierowca Powód: brak zainteresowania w tsa oraz brak chęci do tej frakcji Przepraszam że zająłem komuś innemu miejsce ale nie mam czasu na tsa Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Witam na Black Liście! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.x.A.y Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Nick: kasztanek_kolanek2009 SID: 135330 Ranga posiadana we frakcji: początkujący kierowca Powód: Nie mam zabardzo czasu oraz chęci do grania w multi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 16 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 8 godzin temu, ksawery2001m napisał: Nick: kasztanek_kolanek2009 SID: 135330 Ranga posiadana we frakcji: początkujący kierowca Powód: Nie mam zabardzo czasu oraz chęci do grania w multi Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Witam na Black Liście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Nick: GrubyCJ. SID: 67318 Ranga posiadana we frakcji: starszy kierowca Powód: Nie mam chęci do wbijania na multi a po drugie nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 22 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 12 godzin temu, GrubyCJ. napisał: Nick: GrubyCJ. SID: 67318 Ranga posiadana we frakcji: starszy kierowca Powód: Nie mam chęci do wbijania na multi a po drugie nie mam czasu Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Witamy na Black Liście. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebab1234511 Opublikowano 24 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Nick: kebab1234511 SID:51713 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca Fast Taxi Powód: Nie dziala mi mta jedynie co pomoze to zformatowanie dysku twardego, ale mi sie tego nie chce robic wiec ch*j z tym dlatego odchodze ale kiedys wroce do was kochani wy moi do ciebie tez sqober kocham cie fajnie bylo dzieki ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 25 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 W dniu 24.05.2024 o 16:53, kebab1234511 napisał: Nick: kebab1234511 SID:51713 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca Fast Taxi Powód: Nie dziala mi mta jedynie co pomoze to zformatowanie dysku twardego, ale mi sie tego nie chce robic wiec ch*j z tym dlatego odchodze ale kiedys wroce do was kochani wy moi do ciebie tez sqober kocham cie fajnie bylo dzieki ❤️ Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 17 godzin temu, Kichuuu napisał: Nick: Kichuuu SID: 82007 Ranga posiadana we frakcji: Wykwalifikowany Kierowca Powód: Słabo z czasem i nie byłbym w stanie wyrabiać normy Może kiedyś wrócę Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XOksfordXX Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Nick: XOksfordXX SID: 137477 Ranga posiadana we frakcji: Vipa Powód: Nic się nie dzieje na służbie mało osób jest na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 24 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 W dniu 23.06.2024 o 10:56, XOksfordXX napisał: Nick: XOksfordXX SID: 137477 Ranga posiadana we frakcji: Vipa Powód: Nic się nie dzieje na służbie mało osób jest na serwerze Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 W dniu 18.07.2024 o 20:58, Animm napisał: Nick: Animm SID: 132565 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca Powód: brak chęci wchodzenia na służbę, chciałbym spróbować czegoś innego. 👍 Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 23 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 W dniu 21.07.2024 o 15:51, Czaszki napisał: Nick: Blikzuuu SID: 129902 Ranga posiadana we frakcji: Ta odrazu po egzaminie akademika Powód: Szczerze nie chce mi się już. Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Witam na Black Liście BMA! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanerty Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Nick: Alanerty SID: 124465 Ranga posiadana we frakcji: doświadczony kierowca Powód: znudzenie sie frakcja 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neron_ Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Nick: Neron_ SID: 106243 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca VIP Powód: Brak checi i czasu wchodzenia na duty 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) 3 godziny temu, Alanerty napisał: Nick: Alanerty SID: 124465 Ranga posiadana we frakcji: doświadczony kierowca Powód: znudzenie sie frakcja Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 godzinę temu, Neron_ napisał: Nick: Neron_ SID: 106243 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca VIP Powód: Brak checi i czasu wchodzenia na duty Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez Szunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 (edytowane) Nick: xQBIK SID: 95867 Ranga posiadana we frakcji: Transport VIP Powód: zmiana frakcji, dzięki za wszystko Edytowane 12 Sierpnia 2024 przez xQBIK 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 56 minut temu, Majkutini napisał: Nick: Majkutini SID: 69226 Ranga posiadana we frakcji: Transport Vip Powód: Znudziła mi się frakcja i chcę iść do innej frakcji pozdro kiedys wroce Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 48 minut temu, xQBIK napisał: Nick: xQBIK SID: 95867 Ranga posiadana we frakcji: Transport VIP Powód: zmiana frakcji, dzięki za wszystko Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 18 minut temu, Spinka napisał: Nick: Spinka SID: 83127 Ranga posiadana we frakcji: Szofer Powód: Znudzenie sie frakcja i zmiana frakcji :3 Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotypu Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Nick: lubiekremowki2137 SID: 91884 Ranga posiadana we frakcji: Młodszy Kierowca Powód: Przez to że nie jest tyle samo graczy co wcześniej to troche nudno się robi może kiedyś napisze rekru dziękuję za szansę siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 2 godziny temu, tegotypu napisał: Nick: lubiekremowki2137 SID: 91884 Ranga posiadana we frakcji: Młodszy Kierowca Powód: Przez to że nie jest tyle samo graczy co wcześniej to troche nudno się robi może kiedyś napisze rekru dziękuję za szansę siemanko Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi