wojek123 Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Cytat Nick:Wojek16 SID:143897 Ranga posiadana we frakcji:Kierowca Powód:Brak czasu i chęci moze kiedyś kiedy wrócę mam nadzieję że bede mile widziany i dzięki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 29 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2025 W dniu 25.04.2025 o 19:04, Mat_PL napisał: Nick: Mat_PL SID: 720 Ranga posiadana we frakcji: Kierowca Powód: Praca - ogólnie mam mniej czasu i nie dam rady ogarnąć normy, trzymajcie się tam i życzę jak najlepiej 🙂 Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! W dniu 27.04.2025 o 11:17, CactusJack napisał: Nick: CactusJack SID:117749 Ranga posiadana we frakcji: Wykfalifikowany Kierowca Powód: Chciałbym spróbować coś nowego kiedyś wrócę Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! W dniu 28.04.2025 o 03:26, wojek123 napisał: Nick:Wojek16 SID:143897 Ranga posiadana we frakcji:Kierowca Powód:Brak czasu i chęci moze kiedyś kiedy wrócę mam nadzieję że bede mile widziany i dzięki wszystkim Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajerbol. Opublikowano 11 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2025 Nick: fajerbol SID:137699 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Przewożnik Powód: Trochę znudziła się frakcja przez tyle czasu więc czas ją zmienić 😐 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 15 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 W dniu 11.05.2025 o 16:03, fajerbol napisał: Nick: fajerbol SID:137699 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Przewożnik Powód: Trochę znudziła się frakcja przez tyle czasu więc czas ją zmienić 😐 Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_008 Opublikowano 25 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2025 Nick : Siwy_008 Nick : Siwy_008 SID : 90905 Ranga posiadane we frakcji: Szofer / FAST-TAXI / Lotniczy / VIP Powód : Brak czasu na grę. Praca, szkoła, inne zajawki SID : 90905 Ranga posiadane we frakcji: Szofer / FAST-TAXI / Lotniczy / VIP Powód : Służba stała się zabawą a nie obowiązkiem, brak czasu na gry. Kiedyś wrócę. Dzięki wielkie za szanse i za wspólne minuty na Duty wszystkim którzy przebywali ze mną na ts3. Czekałem na rangę egzaminatora ale przerwa jest mi potrzebna @szuneq Tobie w szczególności dzięki Tobie ta frakcja była żywa i Miałem rangi jakie miałem 😄 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 25 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2025 53 minuty temu, Siwy_008 napisał: Nick : Siwy_008 Nick : Siwy_008 SID : 90905 Ranga posiadane we frakcji: Szofer / FAST-TAXI / Lotniczy / VIP Powód : Brak czasu na grę. Praca, szkoła, inne zajawki SID : 90905 Ranga posiadane we frakcji: Szofer / FAST-TAXI / Lotniczy / VIP Powód : Służba stała się zabawą a nie obowiązkiem, brak czasu na gry. Kiedyś wrócę. Dzięki wielkie za szanse i za wspólne minuty na Duty wszystkim którzy przebywali ze mną na ts3. Czekałem na rangę egzaminatora ale przerwa jest mi potrzebna @szuneq Tobie w szczególności dzięki Tobie ta frakcja była żywa i Miałem rangi jakie miałem 😄 Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananaseq Opublikowano 30 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2025 Nick : Ananaseq69 SID : 106465 Ranga posiadane we frakcji: Transport VIP. Powód : Brak czasu na Mta i frakcje Dziękuje wszystkim za spędzony czas kiedys wrócę dziękuje kocham was ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 31 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2025 16 godzin temu, Ananaseq napisał: Nick : Ananaseq69 SID : 106465 Ranga posiadane we frakcji: Transport VIP. Powód : Brak czasu na Mta i frakcje Dziękuje wszystkim za spędzony czas kiedys wrócę dziękuje kocham was ❤️ Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się, buźka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glc. Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 (edytowane) Nick : glc. SID : 66150 Ranga posiadane we frakcji: Doswiadczony Kierowca Powód : Zmieniam branże Napewno kiedys wroce do mojego ulubionego biznesu narka ❤️ Edytowane 5 Czerwca 2025 przez glc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 1 godzinę temu, glc. napisał: Nick : glc. SID : 66150 Ranga posiadane we frakcji: Doswiadczony Kierowca Powód : Zmieniam branże Napewno kiedys wroce do mojego ulubionego biznesu narka ❤️ Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekKondart Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 Nick: MarekKondart SID: 92270 Ranga posiadana we frakcji: Młodszy Przewoźnik Powód: Nie mam czasu na taksówke Trzymajcie sie chłopaki złotówiarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 Godzinę temu, MarekKondart napisał: Nick: MarekKondart SID: 92270 Ranga posiadana we frakcji: Młodszy Przewoźnik Powód: Nie mam czasu na taksówke Trzymajcie sie chłopaki złotówiarze Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoconyfranek350 Opublikowano 20 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 W dniu 2.04.2023 o 14:50, sqober napisał: Nick: spoconyfranek350 SID: 145821 Ranga posiadana we frakcji: kierowca Powód: brak chęci do grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 20 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2025 3 godziny temu, spoconyfranek350 napisał: Nick: spoconyfranek350 SID: 145821 Ranga posiadana we frakcji: kierowca Powód: brak chęci do grania Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoconymacius350 Opublikowano 21 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2025 Nick: spoconymacius350 SID: 145820 Ranga posiadana we frakcji: młodszy kierowca Powód: brak chęci do grania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 22 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2025 2 godziny temu, spoconymacius350 napisał: Nick: spoconymacius350 SID: 145820 Ranga posiadana we frakcji: młodszy kierowca Powód: brak chęci do grania Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CactusJack Opublikowano 23 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2025 Nick:CactusJack SID:117749 Ranga posiadana we frakcji: starszy kierowca Powód:Nie chce mi się z jakimiś cwelami grać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 23 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2025 16 godzin temu, CactusJack napisał: Nick:CactusJack SID:117749 Ranga posiadana we frakcji: starszy kierowca Powód:Nie chce mi się z jakimiś cwelami grać Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Grzeczniej do moich pracowników się zwracaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toyota Opublikowano 25 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2025 Nick: toyota SID: 128544 Ranga posiadana we frakcji: Starszy Kierowca Powód: odchodze od multirpg ogolnie przestaje grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 26 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2025 18 godzin temu, toyota napisał: Nick: toyota SID: 128544 Ranga posiadana we frakcji: Starszy Kierowca Powód: odchodze od multirpg ogolnie przestaje grac Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emol Opublikowano 27 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2025 (edytowane) Nick: Emol SID: 108123 Ranga we frakcji: Młodszy kierowca jakoś tak Powód: Odejscie od mta. Edytowane 27 Czerwca 2025 przez Emol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 27 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2025 23 minuty temu, Emol napisał: Nick: Emol SID: 108123 Ranga we frakcji: Młodszy kierowca jakoś tak Powód: Odejscie od mta. Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Szefuncio- Opublikowano 12 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2025 Nick : -Szefuncio= SID : 108701 Ranga posiadane we frakcji: Menadżer Powód: brak czasu na grę(praca itd) dzięki za wszystko 😘 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 12 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2025 1 godzinę temu, -Szefuncio- napisał: Nick : -Szefuncio= SID : 108701 Ranga posiadane we frakcji: Menadżer Powód: brak czasu na grę(praca itd) dzięki za wszystko 😘 Twój wniosek odejścia z frakcji zostaje Zaakceptowany! Dzięki za wszystko, oczywiście zostajesz wpisany na listę zasłużonych. Trzymaj się z fartem pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 14 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2025 Nick :smifu SID : 46810 Ranga posiadane we frakcji: przewoźnik+ transport lotniczy Powód: czas sprobowac czegos nowego pozdro @xQBIK 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi