PawelTDI Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Nick: Agro_Gofer Kiedy odszedłeś z frakcji?: 22.10.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jakoś teraz mam więcej czasu i chęci zatęskniłem za ta frakcja i chciał bym jeszcze raz pograć jako członek transport of San Andreas Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: ss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 W dniu 10.12.2022 o 20:27, Agro_Gofer napisał: Nick: Agro_Gofer Kiedy odszedłeś z frakcji?: 22.10.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jakoś teraz mam więcej czasu i chęci zatęskniłem za ta frakcja i chciał bym jeszcze raz pograć jako członek transport of San Andreas Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: ss Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszego Kierowcy. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartix34 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Wzór: Nick: Bartix34 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Chyba w Maju/2022 rok Dlaczego masz zamiar powrócić?: Dlatego że odzyskałem chęci do grania w mta i chciałbym powrócić do najlepszej frakcji na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 W dniu 31.12.2022 o 14:42, Bartix34 napisał: Wzór: Nick: Bartix34 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Chyba w Maju/2022 rok Dlaczego masz zamiar powrócić?: Dlatego że odzyskałem chęci do grania w mta i chciałbym powrócić do najlepszej frakcji na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: ss Odrzucam, napisz jeszcze raz powrót i daj link do odejścia bądź screena gdzie będzie widać twój sid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKLYT Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Nick: JKLYT Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18.07.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót chęci do gry plus dużo czasu wolnego myślę że na nowo mogę go sporzytkować we frakcji TSA 😛 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 11 godzin temu, JKLYT napisał: Nick: JKLYT Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18.07.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót chęci do gry plus dużo czasu wolnego myślę że na nowo mogę go sporzytkować we frakcji TSA 😛 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odrzucam , niestety nie możesz powrócić, ponieważ zostałeś wydalony. Powodzenia w rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czosnek221 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 (edytowane) Nick: Czosnek221 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 30.01.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Ponieważ Mam znowu dużo czasu wolnego Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 30 Stycznia 2023 przez Czosnek221 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 18 godzin temu, Czosnek221 napisał: Nick: Czosnek221 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 30.01.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Ponieważ Mam znowu dużo czasu wolnego Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Wykwalifikowanego Przewoźnika. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 12 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 7 godzin temu, Mistaszek55 napisał: Nick: Mistaszek55 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 20 listopada 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam bo podobno dużo się zmieniło i fajnie wrócić na stare "śmieci" Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Tylko mała pomyła odszedłeś 20 lipca 2022. Wracasz na stopień Starszego Przewoźnika. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarlos Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 (edytowane) Nick: Kingwiceklifi Kiedy odszedłeś z frakcji?: 25 grudnia 2021 roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciła chęć do gry, średnio mam co robić (Ferie) oraz brakuje mi atmosfery tej frakcji.. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy kierowca(2) Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 13 Lutego 2023 przez Kingwiceklifi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 6 godzin temu, Kingwiceklifi napisał: Nick: Kingwiceklifi Kiedy odszedłeś z frakcji?: 25 grudnia 2021 roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciła chęć do gry, średnio mam co robić (Ferie) oraz brakuje mi atmosfery tej frakcji.. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy kierowca(2) Dowód na bycie we frakcji: Odrzucam, niestety nie możesz powrócić, ponieważ odszedłeś na stopniu Młodszy Kierowca. Powodzenia w rekrutacji. , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Nick: BartiTM Kiedy odszedłeś z frakcji?: gdzieś lipiec 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: No cóż sporo się zmieniło i chce wrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: zastępca menadżera Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 8 minut temu, BartiTM napisał: Nick: BartiTM Kiedy odszedłeś z frakcji?: gdzieś lipiec 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: No cóż sporo się zmieniło i chce wrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: zastępca menadżera Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Transport FAST-TAXI. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 24 minuty temu, Matt4youPL napisał: Wzór powrotu do frakcji Transport of San Andreas Wzór: Nick: Matt4youPL Kiedy odszedłeś z frakcji?: początek listopada Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem na serwer po krótkiej przerwie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenie z dnia 02.10.2022 Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Transport FAST-TAXI. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik_ Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Nick: Budzik_ Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie pamiętam ale było to dawno Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wróciłem na serwer 😄 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: vLider Dowód na bycie we frakcji: SS właśnie nie mam żadnych bo nowego kompa mam ale jestem na liście zasłużonych. I w dodatku dużo ludzi może to potwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_klc Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Nick: Radek_klc00 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 5 msc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: gdyż TSA to najlepsza frakcja Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: ma discordzie frakcji na pewno są jakieś wiadomości które wysyłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 13 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 17 godzin temu, Budzik_ napisał: Nick: Budzik_ Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie pamiętam ale było to dawno Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wróciłem na serwer 😄 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: vLider Dowód na bycie we frakcji: SS właśnie nie mam żadnych bo nowego kompa mam ale jestem na liście zasłużonych. I w dodatku dużo ludzi może to potwierdzić Odrzucam, niestety minęło zbyt dużo czasu. Powrót jedynie przez rekrutację. 57 minut temu, Radek_klc napisał: Nick: Radek_klc00 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 5 msc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: gdyż TSA to najlepsza frakcja Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: ma discordzie frakcji na pewno są jakieś wiadomości które wysyłałem Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSmoke123 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Nick: Maciop1 Kiedy odszedłeś z frakcji?: w styczniu Dlaczego masz zamiar powrócić?: wróciłem na serwer i nie mam za bardzo co robić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: na forum w awansach byłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 W dniu 15.04.2023 o 00:54, BigSmoke123 napisał: Nick: Maciop1 Kiedy odszedłeś z frakcji?: w styczniu Dlaczego masz zamiar powrócić?: wróciłem na serwer i nie mam za bardzo co robić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: na forum w awansach byłem Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiX Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Nick: DamiX Kiedy odszedłeś z frakcji?: 04.05.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tak o Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Szofer (transport powietrznych) Dowód na bycie we frakcji: @sqober 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 17 godzin temu, DamiX napisał: Nick: DamiX Kiedy odszedłeś z frakcji?: 04.05.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tak o Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Szofer (transport powietrznych) Dowód na bycie we frakcji: @sqober Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Transport Powietrzny. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech. Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Nick: Wojtek. Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie wiem z 3 miesiace temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam teraz duzo wolnego czasu to bym wrocil Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 23 godziny temu, Wojciech. napisał: Nick: Wojtek. Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie wiem z 3 miesiace temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam teraz duzo wolnego czasu to bym wrocil Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszy Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogkg20065 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Nick: Ogkg2006 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 19.04.2022r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo masz już czas na granko i powspominać te piękne chwile. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Vip Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 W dniu 16.06.2023 o 19:49, Ogkg20065 napisał: Nick: Ogkg2006 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 19.04.2022r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo masz już czas na granko i powspominać te piękne chwile. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Vip Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Przewoźnik. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź