fxck_koko Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Nick: fxck_koko Kiedy odszedłeś z frakcji?: Koło początku Lipca jak się nie mylę Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nabrałem chęci.. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany kierowca Dowód na bycie we frakcji: Sqober wie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 9 minut temu, fxck_koko napisał: Nick: fxck_koko Kiedy odszedłeś z frakcji?: Koło początku Lipca jak się nie mylę Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nabrałem chęci.. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany kierowca Dowód na bycie we frakcji: Sqober wie Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redrum Opublikowano 19 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Nick: Redrum Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21 Listopad 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nabrałem chęci do gry Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 20 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 19 godzin temu, Redrum napisał: Nick: Redrum Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21 Listopad 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nabrałem chęci do gry Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzvzuu Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Nick: krzvzu Kiedy odszedłeś z frakcji?: około 14.08.22 Dlaczego masz zamiar powrócić?: chęci do gry wróciły Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP Dowód na bycie we frakcji: nie trzeba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 7 minut temu, krzvzu napisał: Nick: krzvzu Kiedy odszedłeś z frakcji?: około 14.08.22 Dlaczego masz zamiar powrócić?: chęci do gry wróciły Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP Dowód na bycie we frakcji: nie trzeba Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczony Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XOksfordXX Opublikowano 1 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Wzór powrotu do frakcji Transport of San Andreas Nick: XOksfordXX Kiedy odszedłeś z frakcji?: wczoraj Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo szkoda mi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy Przewożnik Dowód na bycie we frakcji: nie trzeba bo odszedłem wczoraj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 2 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 13 godzin temu, XOksfordXX napisał: Wzór powrotu do frakcji Transport of San Andreas Nick: XOksfordXX Kiedy odszedłeś z frakcji?: wczoraj Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo szkoda mi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy Przewożnik Dowód na bycie we frakcji: nie trzeba bo odszedłem wczoraj Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Przewoźnik. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXLimonkaXx Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Nick: xXLimonkaXx Kiedy odszedłeś z frakcji?: 06 Maj 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nabrałem chęci do gry Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 21 godzin temu, xXLimonkaXx napisał: Nick: xXLimonkaXx Kiedy odszedłeś z frakcji?: 06 Maj 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nabrałem chęci do gry Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odrzucam, niestety minęło zbyt dużo czasu. Zapraszam do napisania rekrutacji, która aktualnie trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wirgil Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Nick: wirgil1234 Kiedy odszedłes z frakcji?: 22 sierpien 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: powrocilem do gry na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Godzinę temu, wirgil napisał: Nick: wirgil1234 Kiedy odszedłes z frakcji?: 22 sierpien 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: powrocilem do gry na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech. Opublikowano 24 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 (edytowane) Nick: WojtekZPJ Kiedy odszedłes z frakcji?: 1 lipca 2023 ? jakos tak Dlaczego masz zamiar powrócić?: wrócilem do mta Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca podajrze Dowód na bycie we frakcji: Format robilem wiec ciezko Edytowane 24 Marca 2024 przez Wojciech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 18 godzin temu, Wojciech. napisał: Nick: WojtekZPJ Kiedy odszedłes z frakcji?: 1 lipca 2023 ? jakos tak Dlaczego masz zamiar powrócić?: wrócilem do mta Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca podajrze Dowód na bycie we frakcji: Format robilem wiec ciezko Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Odrzucony! Niestety minęło zbyt dużo czasu. Powrót jedynie przez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurakas614 Opublikowano 28 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 (edytowane) Wzór: Nick: kurakas614 Kiedy odszedłeś z frakcji?: czerwiec 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Uwielbiam tą frakcję, kocham taksówki i chciałbym znowu wozić ludzi tak jak kiedyś, wiem że minęło sporo czasu, ale wciąż mam dusze taksówkarza i posiadam wszystkie niezdędne kompetencje. Gdy byłem we frakcji robiłem bardzo duze wyniki tygodniowe. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: w załączniku Edytowane 28 Marca 2024 przez kurakas614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 28 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 (edytowane) W dniu 28.03.2024 o 14:21, kurakas614 napisał: Wzór: Nick: kurakas614 Kiedy odszedłeś z frakcji?: czerwiec 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Uwielbiam tą frakcję, kocham taksówki i chciałbym znowu wozić ludzi tak jak kiedyś, wiem że minęło sporo czasu, ale wciąż mam dusze taksówkarza i posiadam wszystkie niezdędne kompetencje. Gdy byłem we frakcji robiłem bardzo duze wyniki tygodniowe. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: w załączniku Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Odrzucony! Niestety minęło zbyt dużo czasu. Powrót jedynie przez rekrutację. Zapraszam do napisania podania 1 kwietnia. Edytowane 30 Marca 2024 przez sqober Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Nick: xQBIK Kiedy odszedłeś z frakcji?: Lipiec 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót ziomków i chęć porobienia minutek Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 17 godzin temu, xQBIK napisał: Nick: xQBIK Kiedy odszedłeś z frakcji?: Lipiec 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót ziomków i chęć porobienia minutek Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Zostajesz dopisany do akademii, proszę kontakt na discordzie. 17 godzin temu, Kichuuu napisał: Nick: Kichuuu Kiedy odszedłeś z frakcji?: 11 sierpnia 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem się za frakcją. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Zostajesz dopisany do akademii, proszę kontakt na discordzie. 17 godzin temu, Majkutini napisał: Nick: Majkutini Kiedy odszedłeś z frakcji?: Wrzesień 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem się za frakcją i bardzo chciałbym wrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Szofer Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszy Przewoźnik. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 (edytowane) 12 minut temu, Majkutini napisał: Nick: ZiolkowskiGIT. (Neron) Kiedy odszedłeś z frakcji?: Jakoś wrzesień Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chcę wrócić na multi oraz na frakcje bo się stęskniłem za frakcją Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Raczej sqober bedzie pamiętał (Jak coś piszę za Nerona bo ma spamera) Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Szofer. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Edytowane 10 Kwietnia 2024 przez sqober Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 1 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 (edytowane) Nick: GrubyCJ. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 26.09.2023r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam ochotę wrócić jak widzę ze stara ekipa jest to chce spróbować znowu swoich sił Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 2 Maja 2024 przez sqober 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 14 godzin temu, GrubyCJ. napisał: Nick: GrubyCJ. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 26.09.2023r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam ochotę wrócić jak widzę ze stara ekipa jest to chce spróbować znowu swoich sił Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszy Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.x.A.y Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Nick: kasztanek_kolanek2009 (ksawery2010m miałem wcześniej) Kiedy odszedłeś z frakcji?: koło 23.03.2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ bardzo chciałbym wrócić, bez frakcji nudy też nie zawsze na serwie jest taxi. Będę siedział najdłużej jak tylko mogę. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: młodszy kierowca (chyba) Dowód na bycie we frakcji: @sqober potwierdzi (wcześniejszy dc ksawery0376 aktualny ksawery03766 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 15 godzin temu, ksawery2001m napisał: Nick: kasztanek_kolanek2009 (ksawery2010m miałem wcześniej) Kiedy odszedłeś z frakcji?: koło 23.03.2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ bardzo chciałbym wrócić, bez frakcji nudy też nie zawsze na serwie jest taxi. Będę siedział najdłużej jak tylko mogę. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: młodszy kierowca (chyba) Dowód na bycie we frakcji: @sqober potwierdzi (wcześniejszy dc ksawery0376 aktualny ksawery03766 Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Odrzucony! Zostałeś wydalony z frakcji co oznacza, że możesz powrócić do frakcji jedynie przez rekrutację. PS. Rekrutacja jest w tym momencie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.x.A.y Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 1 godzinę temu, sqober napisał: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Odrzucony! Zostałeś wydalony z frakcji co oznacza, że możesz powrócić do frakcji jedynie przez rekrutację. PS. Rekrutacja jest w tym momencie! Nie opłaca mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XOksfordXX Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 (edytowane) Nick: XOksfordXX Kiedy odszedłeś z frakcji?: 27 Kwietnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: znowu powozić ludzi ale do ciebie sqober oraz do chłopaków Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca vip Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 27 Maja 2024 przez sqober 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź