szuneq Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 4 godziny temu, kacpero004132 napisał: Nick: kacpero0234 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 20.11.23 Dlaczego masz zamiar powrócić?: brakuje mi takiej rywalizacji o kierowcę tygodnia Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: młodszy przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: zastępca menadżera Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczony Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 4 minuty temu, Majkutini napisał: Nick: Majkutini. Kiedy odszedłeś z frakcji?: sierpien Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo moj ziomek jachino tam jest i spoko frakcja Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: vip Dowód na bycie we frakcji: jestem na dc i jachino pamieta Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Szofer. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanerty Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Nick: Alanerty Kiedy odszedłeś z frakcji?: 7 sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: a poniewaz nie mam co robic oraz bym sobie wrocil pojezdzic na taxi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji: Szuneq pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 5 minut temu, Alanerty napisał: Nick: Alanerty Kiedy odszedłeś z frakcji?: 7 sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: a poniewaz nie mam co robic oraz bym sobie wrocil pojezdzic na taxi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji: Szuneq pamięta Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszy Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Nick: kacpero0234 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 14.12.2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: a czemu nie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji: szef wie że byłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Teraz, kacpero004132 napisał: Nick: kacpero0234 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 14.12.2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: a czemu nie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji: szef wie że byłem Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Odrzucony! Jesteś na Czarnej Liście frakcji. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Nick: Karol. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 08.09 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wiecej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 9 ranga Dowód na bycie we frakcji: sznurek raczej pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Nick: Popoq Kiedy odszedłeś z frakcji?: 08.09 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wiecej czasu na TSA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy przewożnik Dowód na bycie we frakcji: sznurek raczej pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 12 minut temu, Karol. napisał: Nick: Karol. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 08.09 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wiecej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 9 ranga Dowód na bycie we frakcji: sznurek raczej pamięta Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Przewoźnik. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) 1 minutę temu, popoq napisał: Nick: Popoq Kiedy odszedłeś z frakcji?: 08.09 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wiecej czasu na TSA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy przewożnik Dowód na bycie we frakcji: sznurek raczej pamięta Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Przewoźnik. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urbik12 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 Nick: Urbik12 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 16 sierpnia 2024r Dlaczego masz zamiar powrócić?: ponieważ jest to super frakcja a dopiero co wróciłem do gry na Multi i stwierdziłem ze chce powrócić do starych dobrych czasów . Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 15 minut temu, Urbik12 napisał: Nick: Urbik12 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 16 sierpnia 2024r Dlaczego masz zamiar powrócić?: ponieważ jest to super frakcja a dopiero co wróciłem do gry na Multi i stwierdziłem ze chce powrócić do starych dobrych czasów . Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 Wzór: Nick: syn_Indera Kiedy odszedłeś z frakcji?: 14.12.2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wracam ponieważ fajnie wspominam frakcję TSA. A i chciałem przeprosić za to co zrobiłem. To się więcej nie powtórzy obiecuje. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Szef frakcji wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 1 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 30 minut temu, syn_Indera napisał: Wzór: Nick: syn_Indera Kiedy odszedłeś z frakcji?: 14.12.2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wracam ponieważ fajnie wspominam frakcję TSA. A i chciałem przeprosić za to co zrobiłem. To się więcej nie powtórzy obiecuje. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Szef frakcji wie Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Wykwalifikowany Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompanier Opublikowano 2 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2025 Wzór: Nick: kompanier Kiedy odszedłeś z frakcji?: 01.08.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powracam dlatego że znalazłem więcej czasu do grania i chęci do tej frakcji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 2 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2025 18 minut temu, kompanier napisał: Wzór: Nick: kompanier Kiedy odszedłeś z frakcji?: 01.08.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powracam dlatego że znalazłem więcej czasu do grania i chęci do tej frakcji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszy Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CristianoMessi Opublikowano 5 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2025 (edytowane) Nick: CristianoMessi Kiedy odszedłeś z frakcji?: 7luty 2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: No nie wiem nudzi mi sie na serwerze jeżdząc cały czas i słuchać stereo więc postanawiam napisać powrót do TSA. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Szunek pamięta, że byłem Edytowane 5 Stycznia 2025 przez szuneq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_008 Opublikowano 5 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2025 Wzór: Nick: Siwy_008 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Szuneq Pamieta Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudy w życiu wracam na serwa Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Fast Taxi Dowód na bycie we frakcji: Szuneq pamieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 5 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2025 5 minut temu, CristianoMessi napisał: Nick: CristianoMessi Kiedy odszedłeś z frakcji?: 7luty 2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: No nie wiem nudzi mi sie na serwerze jeżdząc cały czas i słuchać stereo więc postanawiam napisać powrót do TSA. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Szunek pamięta, że byłem Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) 7 minut temu, Siwy_008 napisał: Wzór: Nick: Siwy_008 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Szuneq Pamieta Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudy w życiu wracam na serwa Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Fast Taxi Dowód na bycie we frakcji: Szuneq pamieta Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczony Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 30 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2025 (edytowane) Wzór: Nick: arturro_wqzzx Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie pamietam Dlaczego masz zamiar powrócić?: chciał bym wrócić i z Szunkiem na służby itp Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji: apellovsky pamięta mnie tylko nie mogę znaleźć dowódu na ogłoszeniach @szuneq Edytowane 30 Stycznia 2025 przez arturro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 31 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 7 godzin temu, arturro napisał: Wzór: Nick: arturro_wqzzx Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie pamietam Dlaczego masz zamiar powrócić?: chciał bym wrócić i z Szunkiem na służby itp Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji: apellovsky pamięta mnie tylko nie mogę znaleźć dowódu na ogłoszeniach @szuneq Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszy Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 5 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2025 14 godzin temu, MiniMajk napisał: Nick: MiniMajk Kiedy odszedłeś z frakcji?: 12.05.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Więcej czasu na gre, unban po dlugim czasie i duzo checi do gry Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/2GdVNRA Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Odrzucony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek. Opublikowano 9 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2025 Nick: Janekkox Kiedy odszedłeś z frakcji?: 30 stycznia Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo chce Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca Dowód na bycie we frakcji: chłopaki wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 9 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2025 (edytowane) 2 minuty temu, Janekkox napisał: Nick: Janekkox Kiedy odszedłeś z frakcji?: 30 stycznia Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo chce Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca Dowód na bycie we frakcji: chłopaki wiedzą Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Edytowane 9 Lutego 2025 przez xQBIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 10 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2025 10 godzin temu, MiniMajk napisał: Nick: MiniMajk Kiedy odszedłeś z frakcji?: 12.05.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Więcej czasu na gre, unban po dlugim czasie i duzo checi do gry Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/2GdVNRA Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Odrzucony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachino Opublikowano 10 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2025 Nick: Jachino Kiedy odszedłeś z frakcji?: 04.01:2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wielki powrót na serwer to i powrót do najlepszej frakcji na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP Dowód na bycie we frakcji: @xQBIKpamięta 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź