Black* Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Wzór powrotu do frakcji San Andreas Police Department: Cytat Nick: Sid: Kiedy odszedłes z frakcji?: Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 19 Grudnia 2022 przez krzywy 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofIbisz Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Nick: Quizi Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie odszedłem, zostałem automatycznie wyrzucony z frakcji, gdy odszedł były lider. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Myślę, że frakcja będzie dalej tak samo dobrze prowadzona jak wcześniej. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Cadet Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/KH14OuC ( jeżeli będzie potrzeba więcej, mogę podesłać ) @Quizi Brak możliwości powrotu,w akademii byłes. Edytowane 25 Lipca 2019 przez Black* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachuuu212 Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Nick: Stachuuu212 Kiedy odszedłes z frakcji?: Środek czerwca jakoś. Nie pamiętam który to był dzień dokładnie. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Przywróciła mi chęć do patrolowania i ścigania. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/v9ItM8w (Niestety mam tylko taki SS) @Stachuuu212 niestety nie mogę cię przyjąć w ogłoszeniach nie ma nic na twoj temat kiedy odszedłeś. Edytowane 25 Lipca 2019 przez Black* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Nick:NinjSS Kiedy odszedłes z frakcji?:Zostałem wyrzucony z panelu z powodu odejścia lidera. Dlaczego masz zamiar powrócić?:Chce kontynuować pracę w SAPD. Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Police Officer 3+1 Dowód na bycie we frakcji:(Nie czytaj czatu na screenie XD) https://imgur.com/a/oWkKcSv @NinjSS możesz powrócić na starszego posterunkowego zgadasz się? @Black* Oczywiście @Milczu O ile się nie myle to najpierw napisałał, że odchodzi a później zwyzywał byłego Lidera od...... Edytowane 25 Lipca 2019 przez NinjSS Dodanie SS :p 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Nick: Linke55 Kiedy odszedłes z frakcji?: Zostały wyrzucony z powodu odejścia lidera. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wiąże całą moją grę na tym serwerze w SAPD'ach i chciałbym ją dalej kontynuować. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Assistant Chief Of Police Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/oWkKcSv @Linke55 masz możliwość powrotu na rangę komisarz jest to pierwsza ranga zarządu. No dobra nie ma problemu. Edytowane 25 Lipca 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Każdy wykorzystuje mojego Screenshota XD PRAWA AUTORSKIE! 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 @NinjSS konfident on? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) Nick: draco Kiedy odszedłes z frakcji?: Przed zmianą lidera Dlaczego masz zamiar powrócić?: Po prostu lubię SAPD i RP SAPD Najlepiej mi wychodzi 🙂 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant (Pierwsza ranga zarządu) Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/d5TnrEF @draco Masz możliwośc powrotu na rangę Starszy Aspirant Nie można jeszcze jednej rangi wyżej? 🙂 Niestety nie. W takim razie zgadzam się na owa range. Proszę o dodanie do panelu Edytowane 25 Lipca 2019 przez draco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) Nick: FuriaT Kiedy odszedłes z frakcji?: Wtedy kiedy AdThree odszedł Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ zostałem poprostu wyrzucony jak każdy, a miałem zamiar kontynuować "kariere" w SAPD. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO3+1 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/5iR84xE @FuriaT możesz powrócić na starszego posterunkowego zgadzasz się? zgadzam zgadzam Edytowane 25 Lipca 2019 przez FuriaT zgadzanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andegawen Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) Nick: Deep Kiedy odszedłes z frakcji?: Przed zmianą lidera Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ brakuję mi tych pościgów patroli w skrócie mówiąc sapd 🙂 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer 3+1 stopień 5 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/d1YXqKA @Deep możesz powrócić na starszego posterunkowego zgadasz się? @Black* zgadzam się Edytowane 25 Lipca 2019 przez Deep Błąd w randze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) Osoby które zostały przyjęte,odbędzie się spotkanie jutro tzw.07-26-2019 o godzinie 18:00 na kanale TS3 oraz na serwerze KGP.Osoby które nie będą mogły byc obecne niech napiszą mi w prywatnej wiadomosci. Edytowane 25 Lipca 2019 przez Black* 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 27 minut temu, the_king97 napisał: na poprzednich nagraniach byłem 😄 hehe i ja powinnienem miec 3 lub 4 range No to pisz do wzoru i całe stare sapd robi się 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Spotkanie odbędzie się jutro o godzinie 18:00 a nie o 20 przepraszam za problemy.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frajczek Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 @All4Tech to niezłe odejście jak cię wywalili pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 (edytowane) Jeżeli jest ktoś aktywny na TS z wymienionych osób proszę się do mnie zgłosić w celu dodania do panelu: @NinjSS @draco @Deep @HejSpojniaKosz wytłumaczę wam wszystko i będziecie mogli już wchodzić na służbę,jeżeli zgłoszą się do mnie wyżej wymienieni przed 18 Spotkanie się dzisiaj nie odbędzie poniewaz zgłosili się prawie wszyscy zapraszam jeszcze @HejSpojniaKosz Edytowane 26 Lipca 2019 przez Black* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Nick:Kujukwangu Kiedy odszedłes z frakcji?: W maju nie pamiętam dokładnie kiedy +- 20 maja (Zmiana lidera) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chcę kontynuować swój staż w SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 5 Dowód na bycie we frakcji: @Kujukwangu Dawno cie nie było proponuję ci posterunkowego. Ok może być jestem już na ts3. Edytowane 30 Lipca 2019 przez Kujukwangu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As1k0 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: As1k0 Kiedy odszedłes z frakcji?: Ojojoj okolo 2 miechy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam duzo czasu, stesknilem sie za frakcja. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Ranga 2 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/OGSG81J @As1k0 proponuję ci adepta zgadzasz się? Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Black* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Nick: Cannabis Kiedy odszedłes z frakcji?: 11.07.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Odszedłem z serwera oraz z SAPD bo mój kolega dostał perma ale ma dostać ub więc chce powrócić Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III+ Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 28 minut temu, Cannabis napisał: Nick: Cannabis Kiedy odszedłes z frakcji?: 11.07.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Odszedłem z serwera oraz z SAPD bo mój kolega dostał perma ale ma dostać ub więc chce powrócić Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III+ Dowód na bycie we frakcji: Narazie odrzucam, napisz za 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Nick: DonGrasso Kiedy odszedłes z frakcji?: Zmiana Lidera Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo to najlepsza frakcja ;v Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 4 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/34IvLKX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 28 minut temu, DonGrasso napisał: Nick: DonGrasso Kiedy odszedłes z frakcji?: Zmiana Lidera Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo to najlepsza frakcja ;v Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 4 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/34IvLKX Ranga 2 i przejście egzaminu z poscigow, moze być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, FuriaT napisał: Ranga 2 i przejście egzaminu z poscigow, moze być? Si 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeasT Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: FeasT Kiedy odszedłes z frakcji?: Sam nie pamiętam ale około Marzec/Kwiecień Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo wracam na serwer 😜 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 7. Dowód na bycie we frakcji: Nie mam ss ponieważ robiony był format, ale większość osób powinna mnie pamiętać w tym @NeveR. który jest teraz administratorem brak dowodow na pobyt we frakcji //turbii Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez burbii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick:Black* Kiedy odszedłes z frakcji?:Jakoś tydzień/dwa temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?:No jednak trochę się stęskniłem za SAPD i fajnie by było znowu poodgrywać RP i wrócić do ekipyyy ;D Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Generalny Inspektor. Dowód na bycie we frakcji:W składzie jestem wpisany W zasłuzonych,i wydaje mi się że jeszcze mnie pamiętacie ;D //akcept Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez FuriaT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeasT Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: FeasT Kiedy odszedłes z frakcji?: Sam nie pamiętam ale około Marzec/Kwiecień Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo wracam na serwer 😜 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 7. Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/fqS2nR8 https://imgur.com/Lj2adtF Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez FeasT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź