Sztynksu Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, smoke887 napisał: Nick: SMOKE887 Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam :(. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wracam na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Police Officer I Dowód na bycie we frakcji:Ja nie jestem takim typem człowieka co robi SS z służby mam jednego SS tylko z binda pewnie mnie nikt nie pamiętam bo zawsze cicho siedziałem nic nie pisałem.Takiego SS na pamiątke zrobiłem jak zdałem egzamin Witamy na black liscie bma. Edytowane 29 Marca 2021 przez Sztynksu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Godzinę temu, smoke887 napisał: Nick: SMOKE887 Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam :(. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wracam na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Police Officer I Dowód na bycie we frakcji:Ja nie jestem takim typem człowieka co robi SS z służby mam jednego SS tylko z binda pewnie mnie nikt nie pamiętam bo zawsze cicho siedziałem nic nie pisałem.Takiego SS na pamiątke zrobiłem jak zdałem egzamin Black Lista Bez możliwości apelacji wita. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Nick: Malpka Kiedy odszedłes z frakcji?: 14.03.21 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chcę być dalej policjantem Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/35944-zaakceptowaneodejście-z-sapd/?tab=comments#comment-198952 więcej mogę podesłać na discordzie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) 12 minut temu, Malpka napisał: Nick: Malpka Kiedy odszedłes z frakcji?: 14.03.21 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chcę być dalej policjantem Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/35944-zaakceptowaneodejście-z-sapd/?tab=comments#comment-198952 więcej mogę podesłać na discordzie Stopień Detective III, zgadzasz się? Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez argo_ramiro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Godzinę temu, argo_ramiro napisał: Stopień Detective III, zgadzasz się? Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Nick: MeFiuFiu Kiedy odszedłes z frakcji?: 14 Marzec 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wrócić muszę bo się uduszę Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Chief Of Police Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia. 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 2 minuty temu, MeFiuFiu napisał: Nick: MeFiuFiu Kiedy odszedłes z frakcji?: 14 Marzec 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wrócić muszę bo się uduszę Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Chief Of Police Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia. Assistant Chief Of Police. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GienekStonoga Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick: GienekStonoga Kiedy odszedłes z frakcji?: oj nie pamiętam 😞 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ tęsknie za tą frakcją i lubię pracować w policji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Rekrut 😞 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/KH14OuC Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Sztynksu 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 26 minut temu, GienekStonoga napisał: Nick: GienekStonoga Kiedy odszedłes z frakcji?: oj nie pamiętam 😞 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ tęsknie za tą frakcją i lubię pracować w policji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Rekrut 😞 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/KH14OuC BL Bma, witamy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczaaaeak Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Nick: Kaczaaaeak Kiedy odszedłes z frakcji?: 23.08.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam ponownie do gry Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/UyYCHTn 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 7 minut temu, Kaczaaaeak napisał: Nick: Kaczaaaeak Kiedy odszedłes z frakcji?: 23.08.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam ponownie do gry Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/UyYCHTn Zbyt dawno odszedłeś. Proponuje dołączenie Cię do następnej akademii, co Ty na to? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczaaaeak Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 11 minut temu, Sztynksu napisał: Zbyt dawno odszedłeś. Proponuje dołączenie Cię do następnej akademii, co Ty na to? okej, pasuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati2115 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick: Mati2115 Kiedy odszedłes z frakcji?: 7 luty Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie mam w co grać za bardzo i nudzi mi się wieczorami to połapałbym przestępców. 🙂 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: D2 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd chyba pamięta . Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Mati2115 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 12 minut temu, Mati2115 napisał: Nick: Mati2115 Kiedy odszedłes z frakcji?: 7 luty Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie mam w co grać za bardzo i nudzi mi się wieczorami to połapałbym przestępców. 🙂 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: D2 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd chyba pamięta . Proponuje stopień Sergeant II, co o tym sądzisz? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati2115 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Jak najbardziej odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Mati2115 napisał: Jak najbardziej odpowiada. Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Nick: wigary Kiedy odszedłes z frakcji?: 03.12.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tęsknie za tym Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant Dowód na bycie we frakcji: Nie mam niestety żadnego dowodu. Ale chyba mnie pamiętacie ❤️ 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 13 minut temu, Wigary napisał: Nick: wigary Kiedy odszedłes z frakcji?: 03.12.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tęsknie za tym Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant Dowód na bycie we frakcji: Nie mam niestety żadnego dowodu. Ale chyba mnie pamiętacie ❤️ Proponuje stopień Sergeant II, co ty na to? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Teraz, argo_ramiro napisał: Proponuje stopień Sergeant II, co ty na to? Jasne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Wigary napisał: Jasne Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej na forum, bądź discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 8 minut temu, Tropeuhh napisał: Nick: Tropeuhh Kiedy odszedłes z frakcji?: nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chce wrócić na mta i pograć jak rok temu Jaką range posiadałeś przed odejściem?: S2 Dowód na bycie we frakcji: dużo osób mnie pamięta Sergeant I* Proponuje stopień Police Officer II. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falloutini Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Nick: Fallout Kiedy odszedłes z frakcji?: 21.03.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót chęci do gry. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer I Dowód na bycie we frakcji:ss 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 3 godziny temu, Fallout napisał: Nick: Fallout Kiedy odszedłes z frakcji?: 21.03.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót chęci do gry. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer I Dowód na bycie we frakcji:ss Zbyt dawno odszedłeś, powodzenia w rekrutacji. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreox. Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nick: Nie pamietam jaki miałem Kiedy odszedłes z frakcji?: z 2 mies temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudno bez SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III Dowód na bycie we frakcji: Nie mam resetowałem kompa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 6 minut temu, Kreox. napisał: Nick: Nie pamietam jaki miałem Kiedy odszedłes z frakcji?: z 2 mies temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudno bez SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III Dowód na bycie we frakcji: Nie mam resetowałem kompa BL BMA, witamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź