Skocz do zawartości

Wzór powrotu do Police Department

Black*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 30.07.2019 o 14:05, Kujukwangu napisał:

Nick:Kujukwangu

Kiedy odszedłes z frakcji?: W maju nie pamiętam dokładnie kiedy +- 20 maja (Zmiana lidera)

Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chcę kontynuować swój staż w SAPD

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 5 

Dowód na bycie we frakcji:

mta-screen_2019-05-01_23-30-55.png

@Kujukwangu Dawno cie nie było proponuję ci posterunkowego.

Ok może być jestem już na ts3.

Prosze bardzo 🙂

Nick: Shiruu 

Kiedy odszedłes z frakcji?: 28 sierpień

Dlaczego masz zamiar powrócić?:Mam więcej czasu niż podczas odejścia, zresztą zapowiadałem, że wrócę.

Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Były jeszcze wtedy polskie stopnie, miałem drugi najwyższy - Nadinspektor.

Dowód na bycie we frakcji:Z przykrością informujemy, że Nadinspektor @Shiruu odchodzi z frakcji na własne życzenie. Dziękujemy z wkład we frakcję - zostajesz wpisany na listę zasłużonych.

• Like 3

Cytat

Nick:Kamyczek

Kiedy odszedłes z frakcji?:Dawno,dawnoo. Nie znam dokladniej daty ani nic niestety.

Dlaczego masz zamiar powrócić?:Poniewaz, znalazlem pownownie czas i chcialbym oddac sie tej frakcj. Jak odchodzilem jeszcze mialem na glowie Range moderato takze mialem malo czasu na pogrywanie na frakcji.

Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Nie pamiętam niestety.Ale dosyc wysoką, Moge otrzymac nawet mniejsza range. 😉

mta-screen_2019-04-29_13-46-24.png

Edytowane przez Kamyczek
  • Like 1

Wzór powrotu do frakcji San Andreas Police Department

Nick: DAREK_

Kiedy odszedłes z frakcji?:  18.10.2019 - 

Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie bedę oszukiwać lecz zabrakło mi akcji RP. Mam sporo wolnego czasu i chce go poświęcić na frakcje SAPD.

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Posterunkowy 

Dowód na bycie we frakcji: Dowodów w postaci ss nie mam lecz napewno inni gracze frakcji pamiętają o mnie a zwłaszcza @turbii

Edytowane przez DAREK_

Dnia 18.11.2019 o 19:17, Kamyczek napisał:

Nick:Kamyczek

Kiedy odszedłes z frakcji?:Dawno,dawnoo. Nie znam dokladniej daty ani nic niestety.

Dlaczego masz zamiar powrócić?:Poniewaz, znalazlem pownownie czas i chcialbym oddac sie tej frakcj. Jak odchodzilem jeszcze mialem na glowie Range moderato takze mialem malo czasu na pogrywanie na frakcji.

Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Nie pamiętam niestety.Ale dosyc wysoką, Moge otrzymac nawet mniejsza range. 😉

mta-screen_2019-04-29_13-46-24.png

Moze ktos sprawdzi 🙄💓

1 godzinę temu, turbii napisał:

Konto rejestrowane w niedziele, nie pamiętasz daty, nie pamiętasz stopnia. Próbuj w rekrutacji. 

Wczesniejsze Konto: Kamycz , gralem wtedy kiedy linke55. Rangi nie pamietam niestet 🤷‍♂️

powiedzialem juz swoje zdanie o twoim powrocie//turbii

Edytowane przez turbii

Nick: Blackbee*

Kiedy odszedłes z frakcji?:2 tygodnie temu jakos

Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nowy komputer myślałem że bedzię robiony z jakiś miesiąc bo tak mi powiedział nasz kochany media-expert jednak wyrobili się duzo wcześniej odszedłem bo nie chcialem poprostu zajmowac miejsca na V-liderce oraz chcialem sobie zrobić przerwę miałem brać urlop ale tak jak wyzej napisałem miałem mieć dopiero za miesiac nowego kompa.I jeżeli nie dostanę zarządu uszanuję tą decyzję jak najbardziej,będe się cieszył jeżeli dostanę wogule powrót.I jeszcze chciałbym przeprosić za moje odejście ale tak jak pisze myślałem ze miesiąc będe musial czekać również znalazłem czas do gry oraz chęci ;).

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: V-lider.

Dowód na bycie we frakcji: Skład-Zasłużony

@the_king97 @Linke55 @NinjSS @turbii 

• Like 2

Nick: Argen.

Kiedy odszedłes z frakcji?: O ile mnie pamięć nie myli to było 16.11.2019

Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciły mi chęci do grania na serwerze, wielu znajomych dalej gra i chętnie bym kogoś jeszcze poganiał czy w miłej atmosferze pogadał na TS3.

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II

Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/XaETsmP (ss z minutami oraz moment ze szkolenia konwojów.

• Like 2
  • Dzięki 1

Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam dokładnie ale było to gdzieś we wrzesniu 2019

Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym powrócić, ponieważ wróciłem na serwer i chciałbym zostać ponownie na nim na dłużej a w frakcji nie ukrywając bardzo mi się podobało. Myślę, że fajna atmosfera panuje w frakcji dalej co mnie bardziej zachęca do codziennej służby. 

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Jak dobrze pamiętam to była to "druga" ranga.

Dowód na bycie we frakcji: Ss z panelu.

Dodam jeszcze coś od siebie. Bardzo ale to bardzo mi się podobało w tej frakcji i naprawdę tęsknię za nią i fajnymi rozmowami z jej członkami, wiem nie ma tych samych osób co kiedyś ale myślę że pod twoimi żadami frakcją @turbii nic się nie zmieniło. Pozdrawiam Cieplutko ❤️❤️❤️ 

mta-screen_2019-09-01_22-29-58.png

Edytowane przez Crow

10 minut temu, Crow napisał:

Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam dokładnie ale było to gdzieś we wrzesniu 2019

Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym powrócić, ponieważ wróciłem na serwer i chciałbym zostać ponownie na nim na dłużej a w frakcji nie ukrywając bardzo mi się podobało. Myślę, że fajna atmosfera panuje w frakcji dalej co mnie bardziej zachęca do codziennej służby. 

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Jak dobrze pamiętam to była to "druga" ranga.

Dowód na bycie we frakcji: Ss z panelu.

Dodam jeszcze coś od siebie. Bardzo ale to bardzo mi się podobało w tej frakcji i naprawdę tęsknię za nią i fajnymi rozmowami z jej członkami, wiem nie ma tych samych osób co kiedyś ale myślę że pod twoimi żadami frakcją @turbii nic się nie zmieniło. Pozdrawiam Cieplutko ❤️❤️❤️ 

mta-screen_2019-09-01_22-29-58.png

Jestem na nie,sporo cię we frakcji nie było moim zdaniem powinnieneś przejść ponownie egzamin lub dołączyć do następnej akademii ale czekamy na decyzje @turbii

Edytowane przez Black*