Mentorek Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 No co, czas zakończyć pewien okres na dzień dzisiejszy, dziękuję wszystkim za miłe spędzone chwile w tym okresie, prawie 4 lata - ponad 2,6k godzin. Może kiedyś się jeszcze zobaczymy ❤️ @Inder00- Dzięki za wszystko, ale rusz w końcu d*pę @idk - Dzięki za wszystko @Smallspy. - Dziękuję ci za wszystko, sorki że tak wyszło 😕 @Mandarynka - To ty przyjąłeś mnie do frakcji w 2k19, i to ty pozwoliłeś rozwinąć mi tu skrzydła, dzięki za wszystko bratku. @Xenon - Dzięki za wspólne akcję @Krajnus227 - Napijemy się tego bimberku jeszcze doktorku, dzięki za wszystko @ProJa1111 - Nie rozbij się tym fordem swoim, dzięki za wszystko @krzywy @Barski @deeweN. @DonGrasso @Wercia @Kowal_@Venoomeq@masnyTED@Tobiasz69@Arguś.exe@MeFiuFiu@Sztynksu@wigary@bagietmajster - Dzięki za SAPD @Cinek - Oj Maciek, dzięki za wszystko koleś @YoggieS @Edzi0.PDW - Dzięki za wszystko, spotkamy się jeszcze @Abram - Po mimo spięć, dzięki @Xyrex. - Dzięki chłopak @Mathias_Ojcielov - Dzięki za wszystko, też się nie rozbij @niemamkartybiedronka @FUSH69 - Dzięki chłopaki, widzimy się @Malpka. - Dzięki koleś za wszystko @eazi_@wierzba_420 - Dzięki, powodzenia Jeżeli kogoś nie wymieniłem, to przepraszam - dzięki za wszystko ❤️ 6 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 PAPA POWODZENIA 😭 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzi0.PDW Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Trzymaj się potworek!! ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 No hej hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Trzymaj się mentor postaram się nie rozbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Trzymaj się Mentorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Zawsze wiedziałem, że rozwiniesz skrzydła do tego stopnia, trzymaj się. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 W dniu 20.07.2023 o 00:12, StaryMacias napisał: Adrian wracaj na liderke Ponad 30 osób już do mnie o to napisało, ale propozycji żadnej nie dostałem; so-so. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 blyat ze ktos o mnie pamięta trzymaj się młodziutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Trzymaj się stary, powodzenia dalej. Dzięki za wszystko, dobrze się z tobą współpracowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creativ1234 Opublikowano 22 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2025 no nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi