knapix Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 7 godzin temu, lordsmifPl napisał: Nick: lordsmif Kiedy odszedłes z frakcji?: około miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót na serwer Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: @Ementaler es Proponuje stopień 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Akceptuje proponuje stopień 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Nick: MrThePat Kiedy odszedłes z frakcji?: Kilka miesięcy temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym wrócić do frakcji, ponieważ stęskniłem się za frakcją. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: V-lider Dowód na bycie we frakcji: Zarząd powinien mnie pamiętać. 13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 (edytowane) 9 godzin temu, MrThePat napisał: Nick: MrThePat Kiedy odszedłes z frakcji?: Kilka miesięcy temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym wrócić do frakcji, ponieważ stęskniłem się za frakcją. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: V-lider Dowód na bycie we frakcji: Zarząd powinien mnie pamiętać. Dowody w postaci ssów poproszę Edytowane 14 Września 2020 przez Ementaler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 6 godzin temu, MrThePat napisał: 4 stp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Nie da rady na 5 stopień wpaść? Przeglądam ostatnie powroty i tutaj widzę z v-lidera ktoś miał proponowane na 5 rangą więc liczę na to samo. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Niech będzie, 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Niech będzie, dodaj mnie do panelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S0BER Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Nick:SOBEER Kiedy odszedłes z frakcji?: Koniec sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ mam teraz wiecej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierwoca Dowód na bycie we frakcji: nie wiem czy wystarczy SS wypłaty ale napewno pamieta mnie @knapix wiec moze potwierdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 43 minuty temu, S0BER napisał: Nick:SOBEER Kiedy odszedłes z frakcji?: Koniec sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ mam teraz wiecej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierwoca Dowód na bycie we frakcji: nie wiem czy wystarczy SS wypłaty ale napewno pamieta mnie @knapix wiec moze potwierdzic Poszukaj innych dowodów bo musze mieć to udokumentowane.Sprawdź ogłoszenia tam newpno coś bedzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S0BER Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Proponuję stopień 3 Jeżeli ci pasuje to napisz do mnie na discordzie to się dogadamy co do dodania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Themost Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Nick:Themost Kiedy odszedłes z frakcji?:28.08.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem się za tą frakcją 😄 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 6 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/iTreXMY 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 3 stopien proponuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Themost Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 1 minutę temu, Ementaler napisał: 3 stopien proponuję. ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 skontaktuj sie na ds. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 1 godzinę temu, LIL LUMP KEKWIWI napisał: Nick: LZUK DonPrismo Miałem, teraz MaciekNaBicie Kiedy odszedłes z frakcji?: no jakos czerwiec Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo kurcze stęskniłem się troche za frakcją Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 2 Dowód na bycie we frakcji: ( ps akcept fast pls @Ementaler ) 1 stopien proponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 10 godzin temu, LIL LUMP KEKWIWI napisał: Jak najbardziej jestem chętny Zgłoś się do mnie na discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby12 Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Nick:Gruby12 Kiedy odszedłes z frakcji?:5msc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:bo to kox frakcja Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:3 Dowód na bycie we frakcji : potwierdza @DonGrasso @Cannabis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 4 godziny temu, Gruby12 napisał: Nick:Gruby12 Kiedy odszedłes z frakcji?:5msc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:bo to kox frakcja Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:3 Dowód na bycie we frakcji : potwierdza @DonGrasso @Cannabis Konkretne dowody: (ss) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziXu Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Nick: DziXu (Teraz mam GrubyDzik) Kiedy odszedłes z frakcji?: To bedzie z rok temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam na multirpg 😄 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 3 ranga Dowód na bycie we frakcji: nie moge znalezc cannabisa na dsc. a z nim mialem konfe gdzie bylo chyba o tym ze bylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby12 Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 4 godziny temu, Ementaler napisał: Konkretne dowody: (ss) Mogę z meska wysłać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Godzinę temu, Gruby12 napisał: Mogę z meska wysłać ? mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bree Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Nick: bree Kiedy odszedłes z frakcji?: Około kwietnia, maja Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem po długiej nieobecności na serwer, jest fajny lider, oraz podoba mi się ta frakcja. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca - 3 Dowód na bycie we frakcji: Nie mam z powodu nowego komputera, ale @Ementaler powienieneś mnie pamiętać, tyle godzin razem przezjeździliśmy 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź