nienkuu Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 W dniu 4.04.2020 o 03:44, DonGrasso napisał: Nick: nienq.PDP Kiedy odszedłeś z frakcji?: 31.08.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo nie mam co robic w zyciu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca chyba Dowód na bycie we frakcji: link do odejscia: https://multirpg.pl/topic/45219-odejscie-z-tsa/ jak odszedlem to znaczy ze bylem chyba oczywiste xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 35 minut temu, NienQ napisał: Akceptuję. Stopień Młodszy Kierowca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danger. Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Nick: Danger. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 9 Października 2021r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam dużo czasu dla frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 30 minut temu, Danger. napisał: Nick: Danger. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 9 Października 2021r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam dużo czasu dla frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję. Stopień Kierowca, zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlaatinX Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Nick: AlaatinX Kiedy odszedłeś z frakcji?: gdzieś kilka miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo nudzi mi się a chciałbym z ludzmi podczas jazdy pogadać Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: no niestety nie mam żadnych ss-ów bo nie robiłem ale pewnie kilka osób będzie mnie pamiętało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 7 godzin temu, AlaatinX napisał: Nick: AlaatinX Kiedy odszedłeś z frakcji?: gdzieś kilka miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo nudzi mi się a chciałbym z ludzmi podczas jazdy pogadać Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: no niestety nie mam żadnych ss-ów bo nie robiłem ale pewnie kilka osób będzie mnie pamiętało Odrzucam. Nie przypominam sobie abyś był we frakcji, nie podałeś dowodów oraz założyłeś konto w niedziele. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolaxioo Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Nick: Wolaxioo Kiedy odszedłeś z frakcji?: Okolo 2 miesięcy temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem się za frakcją i za ludzmi w niej. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: knapix napewno mnie pamieta ale moge wyslac zdj na dc 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 20 godzin temu, _Wolaxioo_ napisał: Nick: Wolaxioo Kiedy odszedłeś z frakcji?: Okolo 2 miesięcy temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem się za frakcją i za ludzmi w niej. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: knapix napewno mnie pamieta ale moge wyslac zdj na dc Akceptuję. Stopień Lotnik, zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_jawo Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Nick: Maciek_jawo Kiedy odszedłeś z frakcji?: 4 listopada 2020r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Dostałem bana na konkurecyjnym serwerze za kopanie na bocie xD Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Lotnik Dowód na bycie we frakcji: mam nadzieje że ten ss wystarczy Pozdrawiam zarząd 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 2 godziny temu, maciek_jawo napisał: Nick: Maciek_jawo Kiedy odszedłeś z frakcji?: 4 listopada 2020r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Dostałem bana na konkurecyjnym serwerze za kopanie na bocie xD Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Lotnik Dowód na bycie we frakcji: mam nadzieje że ten ss wystarczy Pozdrawiam zarząd 😉 Akceptuję. Z powodu dawnego służenia w szeregach Transport of S.A. moge ci zaproponować Wykfalifikowanego Kierowcę, jeżeli ci odpowiada to zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MokryMarcin Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Nick: MokryMarcin Kiedy odszedłeś z frakcji?: 22 rsześnia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ jak napisałem w odejściu że wróce tka i robie, chciałem spróbować w SAFD ale jednak to nie jest to co stare dobre TSA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Myśle że kojarzą mnie osoby które ze mną grały, ale jeśli będzie potrzeba dowodów to coś sie ogarnie. Edytowane 9 Marca 2022 przez MokryMarcin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 godzinę temu, MokryMarcin napisał: Nick: MokryMarcin Kiedy odszedłeś z frakcji?: 22 rsześnia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ jak napisałem w odejściu że wróce tka i robie, chciałem spróbować w SAFD ale jednak to nie jest to co stare dobre TSA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Myśle że kojarzą mnie osoby które ze mną grały, ale jeśli będzie potrzeba dowodów to coś sie ogarnie. Akceptuję. Stopień Transport Lotniczy, zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 2 godziny temu, HeGzio napisał: Nick:420HeGzio Kiedy odszedłeś z frakcji?:jakos w styczniu/grudniu tamtego roku Dlaczego masz zamiar powrócić?:mam zamiar powrocic dlatego ze mam nudne zycie i nie mam co z nim robic a tak to cos se porobie na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji:(Wtedy mialem inny nick ale chyba to nic nie zmienia) Odszedłeś 16 lutego. Powrót oczywiście, że jest zaakceptowany. St. Kierowca. Jeżeli ci pasuje to zgłoś się do mnie na discordzie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwierq26 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Nick: oliwierq26 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 8 sierpnia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót na serwer Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Teraz, oliwierq26 napisał: Nick: oliwierq26 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 8 sierpnia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót na serwer Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję. Stopień Transport Lotniczy, zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO.TEN.DYZOL Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 (edytowane) Nick: DYZOL Kiedy odszedłeś z frakcji?: 09.02.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem się za ludźmi z tej frakcji oraz atmosferą która tam panuje. Mega dobrze mi się tam pracowało , miałem dobry kontakt z klientami którzy nie narzekali na mój styl jazdy który był poprawny do regulaminu. Miałem przerwę od MTA i niedawno wróciłem na MultiRPG i pomyślałem sobie że fajnie by było wrócić do pracy którą musiałem opuścić z problemów prywatnych Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: ( umieszczony , oznaczony JAWOREK , to ja możecie sprawdzić na dsc , jestem również IOS testerem ) Edytowane 23 Maja 2022 przez DYZOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 43 minuty temu, DYZOL napisał: Nick: DYZOL Kiedy odszedłeś z frakcji?: 09.02.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem się za ludźmi z tej frakcji oraz atmosferą która tam panuje. Mega dobrze mi się tam pracowało , miałem dobry kontakt z klientami którzy nie narzekali na mój styl jazdy który był poprawny do regulaminu. Miałem przerwę od MTA i niedawno wróciłem na MultiRPG i pomyślałem sobie że fajnie by było wrócić do pracy którą musiałem opuścić z problemów prywatnych Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: ( umieszczony , oznaczony JAWOREK , to ja możecie sprawdzić na dsc , jestem również IOS testerem ) Akceptuję Stopień Wykwalifikowany Kierowca, zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frivort Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 (edytowane) Nick: Friv0rt Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21.05.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Motywacja powróciła i wsumie dlatego Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 26 Maja 2022 przez frivort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 2 godziny temu, frivort napisał: Nick: Friv0rt Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21.05.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Motywacja powróciła i wsumie dlatego Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Akceptuje. Stopień Młodszy Kierowca, zgłoś się do mnie na discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasdall Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Nick: Vasdall Kiedy odszedłeś z frakcji?: 8 maja 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Skończyłem rok szkolny i będę mieć w końcu czas na grę. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/53547-zaakceptowaneodejście-z-frakcji/#comment-275213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 2 godziny temu, Vasdall napisał: Nick: Vasdall Kiedy odszedłeś z frakcji?: 8 maja 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Skończyłem rok szkolny i będę mieć w końcu czas na grę. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/53547-zaakceptowaneodejście-z-frakcji/#comment-275213 Akceptuje. Stopień Starszy Kierowca, zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi2137 Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Nick: Tomi2137 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Początkiem lutego Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym znowu sobie spokojnie jeździć taxi po mieście, bardzo mi się podobała ta frakcja. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Takie coś znalazłem tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 19 minut temu, Tomi2137 napisał: Nick: Tomi2137 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Początkiem lutego Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym znowu sobie spokojnie jeździć taxi po mieście, bardzo mi się podobała ta frakcja. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Takie coś znalazłem tylko Akceptuje. Stopień Młodszy Kierowca, zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallesik Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Nick: Wallesik Kiedy odszedłeś z frakcji?: no tak w grudniu ubiegłego roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: a tak o, czemu nie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: nie wiem jakis duzy chyba vip Dowód na bycie we frakcji: duzo osob moze potwierdzic, innego dowodu nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 11 godzin temu, Wallesik napisał: Nick: Wallesik Kiedy odszedłeś z frakcji?: no tak w grudniu ubiegłego roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: a tak o, czemu nie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: nie wiem jakis duzy chyba vip Dowód na bycie we frakcji: duzo osob moze potwierdzic, innego dowodu nie mam Akceptuje aczkolwiek, że twoja nieaktywność w TSA była bardzo długa, oraz patrząc na twoje kary proponuje ci st. Doświadczony Kierowca. Jeżeli ci odpowiada to zgłoś się do mnie na discordzie: Apellovskyy#7777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź