knapix Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Godzinę temu, JezyKK napisał: Nick: JezyKK Kiedy odszedłeś z frakcji?: 12.06.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Czas wolny pojawił się ponowie, więc mogę go przeznaczyć dla frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Zastępca Szefa (V-Lider) Dowód na bycie we frakcji: Lista Zasłużonych Akceptuję. St - Menadżer, Witamy ponownie w Zarządzie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) Nick: KQbix Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21 Grudnia 2021 (jak dobrze pamiętam) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Czas wolny pojawił się ponowie, więc mogę go przeznaczyć dla frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 10 Września 2022 przez ĶQßĨЖ😈 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Godzinę temu, ĶQßĨЖ😈 napisał: Nick: KQbix Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21 Grudnia 2021 (jak dobrze pamiętam) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Czas wolny pojawił się ponowie, więc mogę go przeznaczyć dla frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: Niestety, ale nie możesz powrócić bo zostałeś wydalony. Powodzenia w kolejnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarsjaneK_ Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Nick: Marsjanek Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21-22 maja Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powracam na serwer tak samo zachciało mi się być w frakcji w której dobrze mi szło. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 3 - Kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/yi4WCJr - Edytowane 14 Września 2022 przez MarsjaneK_ dodaje link do odejścia z frakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 16 godzin temu, MarsjaneK_ napisał: Nick: Marsjanek Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21-22 maja Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powracam na serwer tak samo zachciało mi się być w frakcji w której dobrze mi szło. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 3 - Kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/yi4WCJr - Akceptuję. Proponuje stopień Kierowcy jeżeli pasuje ci to zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Nick: Aluu Kiedy odszedłeś z frakcji?: styczeń Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ochota na jazdę furkami tsa, wróciły wspomnienia Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: viajpi Dowód na bycie we frakcji: chyba nie muszę, nie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 5 minut temu, Napastnik napisał: Nick: Aluu Kiedy odszedłeś z frakcji?: styczeń Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ochota na jazdę furkami tsa, wróciły wspomnienia Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: viajpi Dowód na bycie we frakcji: chyba nie muszę, nie? Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Transportu Lotnicznego, odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli odpowiada ci wszystko skontaktuj się ze mną na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 25 minut temu, Carl. napisał: Nick: Carl. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 15.08.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudy na serwerze, nowy lider Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Vip (8) Dowód na bycie we frakcji:. https://multirpg.pl/topic/55487-zaakceptowaneodejście-transport-of-san-andreas/ Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Transportu Lotnicznego, odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli odpowiada ci wszystko skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joika;7 Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Nick: Joika;7 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 01.05.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Spontan, więcej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Menadżer Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 46 minut temu, joika;7 napisał: Nick: Joika;7 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 01.05.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Spontan, więcej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Menadżer Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Transportu VIP z powodu przepełnienia zarządu. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli odpowiada ci wszystko skontaktuj się ze mną na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Nick: 13motorufka Kiedy odszedłeś z frakcji?: koniec 2020/ poczatek 2021, nie widze nigdzie w ogloszeniach mojego odejscia Dlaczego masz zamiar powrócić?: powrot na serwis rolplej benk Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: transport vi aj pi Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 20 godzin temu, 13motorufka napisał: Nick: 13motorufka Kiedy odszedłeś z frakcji?: koniec 2020/ poczatek 2021, nie widze nigdzie w ogloszeniach mojego odejscia Dlaczego masz zamiar powrócić?: powrot na serwis rolplej benk Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: transport vi aj pi Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Wykwalifikowany Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli odpowiada ci wszystko skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSNAJPI Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Nick: xSNAJPI Kiedy odszedłes z frakcji?: 16.01.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam teraz więcej czasu więc mogę go poświęcić na granie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 (edytowane) 3 godziny temu, xSNAJPI napisał: Nick: xSNAJPI Kiedy odszedłes z frakcji?: 16.01.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam teraz więcej czasu więc mogę go poświęcić na granie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczonego Kierowcy. Odejście w przeciągu miesiąca będzie wiązało się z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Edytowane 6 Października 2022 przez Apellovskyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 (edytowane) Nick: Ziober Kiedy odszedłes z frakcji?: 29.04.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wiecej czasu na gre na serwie + chęci wróciły. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 12 Października 2022 przez Ziober 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Godzinę temu, Ziober napisał: Nick: Ziober Kiedy odszedłes z frakcji?: 29.04.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wiecej czasu na gre na serwie + chęci wróciły. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszego Przewoźnika. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej lście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebatchi Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Nick: Chlebatchi Kiedy odszedłeś z frakcji?: 23 sierpnia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powróciłem na serwer dla nostalgi, nie mam zabardzo co robić na serwerze oraz potrzebuje dochodu na serwerku. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 1 minutę temu, Chlebatchi napisał: Nick: Chlebatchi Kiedy odszedłeś z frakcji?: 23 sierpnia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powróciłem na serwer dla nostalgi, nie mam zabardzo co robić na serwerze oraz potrzebuje dochodu na serwerku. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszego Przewoźnika. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo13 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Nick: Kaczucha3 Kiedy odszedłeś z frakcji?: NoworocznyParis1 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wieksza chęć do gry w mta 😄 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Nie pamiętam dokladnie ale ta ranga po pierwszej Dowód na bycie we frakcji: mam nadzieję że wystarczy ss 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 11 minut temu, Rambo13 napisał: Nick: Kaczucha3 Kiedy odszedłeś z frakcji?: NoworocznyParis1 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wieksza chęć do gry w mta 😄 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Nie pamiętam dokladnie ale ta ranga po pierwszej Dowód na bycie we frakcji: mam nadzieję że wystarczy ss Odrzucam... Chyba nie ten serwer:). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisniaxx Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Nick:WiśniaXD Kiedy odszedłeś z frakcji?:16 marca 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskiniłem się za tsa i mam wieciej czasu teraz Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Trasport Vip Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 2 minuty temu, WisniaX napisał: Nick:WiśniaXD Kiedy odszedłeś z frakcji?:16 marca 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskiniłem się za tsa i mam wieciej czasu teraz Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Trasport Vip Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Wykwalifikowanego Przewoźnika. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronek Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Wzór: Nick: Drwal_Swir Kiedy odszedłeś z frakcji?: Czerwiec/lipiec 2020rok Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót na serwer oraz zatęsknienie za frakcją Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 4 Grudnia 2022 przez 32142 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korneljaa Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 7 godzin temu, 32142 napisał: Wzór: Nick: Drwal_Swir Kiedy odszedłeś z frakcji?: Czerwiec/lipiec 2020rok Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót na serwer oraz zatęsknienie za frakcją Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Zostaniesz przypisany do aktualnie trwającej akademii, odejście podczas jej trwania będzie wiązało się z umieszczeniem Ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronek Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 wyslalem zaproszenie na discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź