MeFiuFiu Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Teraz, NinjSS napisał: Nick: Ja Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 styczna Dlaczego masz zamiar powrócić?: A ja nie wiem. jakoś tak Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lider Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia Vlider, witamy 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOBON Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Nick: SOBON Kiedy odszedłes z frakcji?: 25.02.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót do MTA Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III Dowód na bycie we frakcji: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) 50 minut temu, SOBON napisał: Nick: SOBON Kiedy odszedłes z frakcji?: 25.02.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót do MTA Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III Dowód na bycie we frakcji: PO II. @MeFiuFiu @NinjSS @TOMEO Edytowane 7 Marca 2021 przez argo_ramiro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 PO II również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Godzinę temu, NinjSS napisał: PO II również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Nick: R3f7iXD Kiedy odszedłes z frakcji?: 03.08.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tak jakoś, nie mam co robić w domu Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer III Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Zbyt dawno odszedłeś, powodzenia w rekrutacji. 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalashnik0v Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Nick: Kalashnik0v Kiedy odszedłes z frakcji?: w polowie stycznia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: każdy wie 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 53 minuty temu, Kalashnik0v napisał: Nick: Kalashnik0v Kiedy odszedłes z frakcji?: w polowie stycznia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: każdy wie Proponuję stopień Police Officer I, co ty na to? @Sztynksu @LubieOgorki @TOMEO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 3 minuty temu, argo_ramiro napisał: Proponuję stopień Police Officer I, co ty na to? @Sztynksu @LubieOgorki @TOMEO PO I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalashnik0v Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) @argo_ramiro no cóż, odpowiada mi Edytowane 15 Marca 2021 przez Kalashnik0v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 9 minut temu, argo_ramiro napisał: Proponuję stopień Police Officer I, co ty na to? @Sztynksu @LubieOgorki @TOMEO Również Police Officer I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 5 minut temu, Kalashnik0v napisał: @argo_ramiro no cóż, odpowiada mi Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej na forum czy discordzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Nick: kszyfy Kiedy odszedłes z frakcji?: nie pamietam Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo taki mam kaprys Jaką range posiadałeś przed odejściem?: commandier Dowód na bycie we frakcji: zaszond 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 5 minut temu, krzywy napisał: Nick: kszyfy Kiedy odszedłes z frakcji?: nie pamietam Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo taki mam kaprys Jaką range posiadałeś przed odejściem?: commandier Dowód na bycie we frakcji: zaszond Stopień Captain III, co ty na to? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 okok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evenemencik Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Nick: Evenemencik Kiedy odszedłeś z frakcji?: 9 Lipca 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym powrócić z tego powodu że wróciłem na serwer i przydało by się porobić parę pościgów widzę że troche się we frakcji zmieniło to czegoś nowego też bym chciał spróbować Jaką rangę posiadałeś przed odejściem?: Sergeant II Dowód na bycie we frakcji: Sergeant II @Suszek21 odchodzi z frakcji na własne życzenie. Sergeant I @Suszek21 zostaje awansowany na stopień Sergeant II 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 7 minut temu, Evenemencik napisał: Nick: Evenemencik Kiedy odszedłeś z frakcji?: 9 Lipca 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym powrócić z tego powodu że wróciłem na serwer i przydało by się porobić parę pościgów widzę że troche się we frakcji zmieniło to czegoś nowego też bym chciał spróbować Jaką rangę posiadałeś przed odejściem?: Sergeant II Dowód na bycie we frakcji: Sergeant II @Suszek21 odchodzi z frakcji na własne życzenie. Sergeant I @Suszek21 zostaje awansowany na stopień Sergeant II Z powodu, iż odszedłeś dawno, proponuje dołączenie do akademii. Zgadzasz się? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evenemencik Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 2 minuty temu, argo_ramiro napisał: Z powodu, iż odszedłeś dawno, proponuje dołączenie do akademii. Zgadzasz się? Teoretycznie zgadzam się ale przechodzić to samo od nowa czy jest sens rutynowa kody pierwsza pomoc pościg ja to wszystko ogarniam wiec czy to miało by sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 1 minutę temu, Evenemencik napisał: Teoretycznie zgadzam się ale przechodzić to samo od nowa czy jest sens rutynowa kody pierwsza pomoc pościg ja to wszystko ogarniam wiec czy to miało by sens? Jak najbardziej, do frakcji wprowadzone zostało mnóstwo nowych egzaminów, (np. HST) nowe materiały. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nick: draco Kiedy odszedłes z frakcji?: 7 sierpnia 2019 rok Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powróciłem na serwer, więc stwierdziłem, że fajnie byłoby powrócić do struktur PD. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Aspirant (kiedyś lieutenant, natomiast zmieniono lidera) Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/d1YXqKA https://imgur.com/a/d5TnrEF 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 5 minut temu, draco napisał: Nick: draco Kiedy odszedłes z frakcji?: 7 sierpnia 2019 rok Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powróciłem na serwer, więc stwierdziłem, że fajnie byłoby powrócić do struktur PD. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Aspirant (kiedyś lieutenant, natomiast zmieniono lidera) Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/d1YXqKA https://imgur.com/a/d5TnrEF Zbyt dawno odszedłeś, powrót przez rekrutację. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wymyk Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Nick: Wymyk Kiedy odszedłes z frakcji?: 05.01.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Po prostu wracam raczej do MTA Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Captain II Dowód na bycie we frakcji: Dowód jest taki ze byłem już w pd, ale nie mam ss bo jakos nie były mi potrzebne. Ale kto wie ten wie że byłem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Stopień Lieutenant. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoke887 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) Nick: SMOKE887 Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam :(. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wracam na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Police Officer I Dowód na bycie we frakcji:Ja nie jestem takim typem człowieka co robi SS z służby mam jednego SS tylko z binda pewnie mnie nikt nie pamiętam bo zawsze cicho siedziałem nic nie pisałem.Takiego SS na pamiątke zrobiłem jak zdałem egzamin Edytowane 29 Marca 2021 przez smoke887 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź