BARTEKzZz Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2025 13 minut temu, Krvstian napisał: Nick: Krvstian Sid: 135023 Kiedy odszedłes z frakcji?: 23.03.2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chcę wrócić, ponieważ popełniłem błąd odchodząc. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective III, Supervisor, Field Training Officer Dowód na bycie we frakcji: @BARTEKzZzpamięta Twój powrót w struktury San Andreas Police Department zostaje ZAAKCEPTOWANY Witamy Ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsti Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Nick: zexsti Sid: 142256 Kiedy odszedłes z frakcji?: 23.03.2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: No co tu mówić trzeba wrócić do sztywnych gitów. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective III, Assistant Field Training Officer Dowód na bycie we frakcji: Znają mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 34 minuty temu, zexsti napisał: Nick: zexsti Sid: 142256 Kiedy odszedłes z frakcji?: 23.03.2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: No co tu mówić trzeba wrócić do sztywnych gitów. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective III, Assistant Field Training Officer Dowód na bycie we frakcji: Znają mnie. Twój powrót w struktury San Andreas Police Department zostaje ZAAKCEPTOWANY Witamy Ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 5 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2025 Nick: arturro_wqzzx Sid: 107668 Kiedy odszedłes z frakcji?: 14 dni temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Kurde myslalem ze zmienienie frakcji na SAMC będzie git bo troche nudzilo mi sie lecz jak zauwazylem jaka jest Wyj3bk4 w tych samcach gosciu najarany wchodzi na sluzbe to mi sie odechcialo Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Pamietają mnie 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 5 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2025 Godzinę temu, arturro napisał: Nick: arturro_wqzzx Sid: 107668 Kiedy odszedłes z frakcji?: 14 dni temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Kurde myslalem ze zmienienie frakcji na SAMC będzie git bo troche nudzilo mi sie lecz jak zauwazylem jaka jest Wyj3bk4 w tych samcach gosciu najarany wchodzi na sluzbe to mi sie odechcialo Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Pamietają mnie Twój powrót w struktury San Andreas Police Department zostaje ZAAKCEPTOWANY Witamy Ponownie. Jednak że powracasz na stopień Police Officer I odejście w ciągu miesiąca równoznaczne będzie z Black Listą Frakcji jeśli ci to odpowiada zgłoś się do mnie na DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 8 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 W dniu 5.05.2025 o 20:20, arturro napisał: Nick: arturro_wqzzx Sid: 107668 Kiedy odszedłes z frakcji?: 14 dni temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Kurde myslalem ze zmienienie frakcji na SAMC będzie git bo troche nudzilo mi sie lecz jak zauwazylem jaka jest Wyj3bk4 w tych samcach gosciu najarany wchodzi na sluzbe to mi sie odechcialo Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Pamietają mnie Twój powrót zostaje zaakceptowany, aczkolwiek na moich warunkach, jako że Bartek odszedł - pozwól że ja przedstawię swoje warunki - trzymiesięczny zakaz odchodzenia, odejście podczas zakazu będzie się wiązało z nadaniem blacklisty. Również będziesz musiał podejść do egzaminu pościgowego, warunki są jasne? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 8 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 Nick: StiveX Sid: 143692 Kiedy odszedłes z frakcji?: miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: No co tu mogę powiedzieć zmienił się lider to wracam Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Zna mnie bary 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 8 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 (edytowane) 8 minut temu, StiveX napisał: Nick: StiveX Sid: 143692 Kiedy odszedłes z frakcji?: miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: No co tu mogę powiedzieć zmienił się lider to wracam Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Zna mnie bary Odejście w przeciągu trzech miesięcy blacklista BMA, podejście do egzaminu pościgowego. Twój wniosek akceptuje, Police Officer I. Edytowane 8 Maja 2025 przez Barski 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturro Opublikowano 8 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 4 godziny temu, Barski napisał: Twój powrót zostaje zaakceptowany, aczkolwiek na moich warunkach, jako że Bartek odszedł - pozwól że ja przedstawię swoje warunki - trzymiesięczny zakaz odchodzenia, odejście podczas zakazu będzie się wiązało z nadaniem blacklisty. Również będziesz musiał podejść do egzaminu pościgowego, warunki są jasne? jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 12 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2025 Nick: deewen.hsm SID: 26237 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 29.04.2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Trochę czasu się znajdzie na stare dobre czasy, a jako, że i chęci nawet są - widzicie mnie tutaj. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Assistant Chief of Police, Investigative Bureau Commissioner Dowód na bycie we frakcji: 05.05.2024 Odejścia Assistant Chief of Police @deeweN.odchodzi z frakcji na własne życzenie. Opuszcza on przy tym grono Executive Staff. W imieniu całej frakcji dziękujemy za poświęcony czas przez ostatnie lata oraz powodzenia na nowej ścieżce. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 12 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2025 10 minut temu, deeweN. napisał: Nick: deewen.hsm SID: 26237 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 29.04.2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Trochę czasu się znajdzie na stare dobre czasy, a jako, że i chęci nawet są - widzicie mnie tutaj. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Assistant Chief of Police, Investigative Bureau Commissioner Dowód na bycie we frakcji: 05.05.2024 Odejścia Assistant Chief of Police @deeweN.odchodzi z frakcji na własne życzenie. Opuszcza on przy tym grono Executive Staff. W imieniu całej frakcji dziękujemy za poświęcony czas przez ostatnie lata oraz powodzenia na nowej ścieżce. Witamy ponownie na pokładzie, ciebie nam tutaj najbardziej brakowało - cieszymy się że możesz do nas wrócić. Commander. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 12 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2025 Nick: Venoomeq SID: 72297 Kiedy odszedłeś z frakcji?: jakoś końcem tamtego roku dokładnie nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tęskno za frakcją Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Commander Dowód na bycie we frakcji: Myślę że bary pamięta 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 14 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2025 Nick: Ben SID:85221 Kiedy odszedłeś z frakcji: Jakoś półtora miesiąca temu Dlaczego masz zamiar wrócić: Nowy lider nowe możliwości Jaki stopień posiadałeś przed odejściem: Lieutenant II Dowod na bycie we frakcji: Myślę że bary jak i każdy z frakcji pamięta 6 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 14 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2025 10 godzin temu, Ben napisał: Nick: Ben SID:85221 Kiedy odszedłeś z frakcji: Jakoś półtora miesiąca temu Dlaczego masz zamiar wrócić: Nowy lider nowe możliwości Jaki stopień posiadałeś przed odejściem: Lieutenant II Dowod na bycie we frakcji: Myślę że bary jak i każdy z frakcji pamięta Twój powrót zostaje zaakceptowany, Lieutenant pasuje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
du13k_4wB Opublikowano 15 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 Nick: dul3k SID: 56278 Kiedy odszedłeś z frakcji?: pazdziernik 2024 Dlaczego masz zamiar wrócić: Nowy lider Jaki stopień posiadałeś przed odejściem: PO III Dowód na bycie w frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 15 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 11 minut temu, dul3k napisał: Nick: dul3k SID: 56278 Kiedy odszedłeś z frakcji?: pazdziernik 2024 Dlaczego masz zamiar wrócić: Nowy lider Jaki stopień posiadałeś przed odejściem: PO III Dowód na bycie w frakcji: Niestety twój powrót muszę odrzucić, aczkolwiek mogę Cię dołączyć do trwającej rekrutacji - jeśli wyrażasz na to chęci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
du13k_4wB Opublikowano 15 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 17 minut temu, Barski napisał: Niestety twój powrót muszę odrzucić, aczkolwiek mogę Cię dołączyć do trwającej rekrutacji - jeśli wyrażasz na to chęci. Jak najbardziej wyrażam, dc - dul3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 (edytowane) Nick: Leon Sid: 32474 Kiedy odszedłes z frakcji?: 15 lutego 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ aktualnie dużo czasu, nudy oceny wmiare poprawione i są chęci pogrania znów na serwerze. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: Tu ss z odejśćia, I chyba mnie pamiętacie ale nwm XD Edytowane 6 Czerwca 2025 przez Leon 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 6 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2025 15 godzin temu, Leon napisał: Nick: Leon Sid: 32474 Kiedy odszedłes z frakcji?: 15 lutego 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ aktualnie dużo czasu, nudy oceny wmiare poprawione i są chęci pogrania znów na serwerze. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: Tu ss z odejśćia, I chyba mnie pamiętacie ale nwm XD Cześć, twój powrót zostaje zaakceptowany, natomiast skontaktuj się ze mną w wiadomości prywatnej, będziesz musiał podejść do egzaminu przyśpieszonego. Poniżej zostawiam mój discord tag 1312barskyyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dovki Opublikowano 21 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2025 (edytowane) Nick: Dovki Sid: 813 Kiedy odszedłes z frakcji?: jakos w 2k22 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chcem znów łapać zbirów. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Jeżeli dobrze pamietam to PO2 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/1zbGPwv Edytowane 21 Lipca 2025 przez Dovki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 22 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2025 11 godzin temu, Dovki napisał: Nick: Dovki Sid: 813 Kiedy odszedłes z frakcji?: jakos w 2k22 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chcem znów łapać zbirów. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Jeżeli dobrze pamietam to PO2 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/1zbGPwv Twój pobyt we frakcji był dawno temu, więc mogę cię jedynie dopisać do trwającej akademii - pasuje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dovki Opublikowano 22 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2025 30 minut temu, Barski napisał: Twój pobyt we frakcji był dawno temu, więc mogę cię jedynie dopisać do trwającej akademii - pasuje? Pasuje 🫡 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 26 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2025 7 godzin temu, eazi_ napisał: Nick: eazi_ Sid: 105005 Kiedy odszedłes z frakcji?: 105005 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Coś nowego. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia, barski pamięta. Powrót zostaje zaakceptowany, aczkolwiek muszę cię dołączyć do aktualnej akademii ze względu na to że byłeś dwa lata temu we frakcji i to na niskim stopniu, pasuje? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba_420 Opublikowano 27 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2025 Nick: wierzba Sid: 110171 Kiedy odszedłes z frakcji?: z 3 tyg temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: wracamy stare smieci Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Lt 1 Dowód na bycie we frakcji: szanuumy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 28 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2025 10 godzin temu, wierzba_420 napisał: Nick: wierzba Sid: 110171 Kiedy odszedłes z frakcji?: z 3 tyg temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: wracamy stare smieci Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Lt 1 Dowód na bycie we frakcji: szanuumy sie Powrót zostaje zaakceptowany, szczegóły omówimy w wiadomości prywatnej. Detective III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź