Vnecix.PDW Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nick:Vnecix Kiedy odszedłes z frakcji?:Połowa września chyba nie pamietam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie mam co robic na serwie to pomyslalem ze mozna do taxi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:kierowca Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Akceptuje Stopień Młodszy Kierowca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Nick: imgores Kiedy odszedłes z frakcji?: 31 lipca Dlaczego masz zamiar powrócić?: ponieważ są nudy na serwerze i bym chcial troche pojezdzic taksówką. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Akceptuje Stopień Młodszy Kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Nick: .Motorufka Kiedy odszedłes z frakcji?: 28.08.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Więcej czasu na gre na serwisie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Lider powinien mnie pamiętać 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 1 godzinę temu, GambiPlejer napisał: Nick: GambiPlejer Kiedy odszedłes z frakcji?: 9.10.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Cóż zrobiłem sobię przerwę miesięczną. Jednocześnie liczę że będą teraz bardzie aktywni ludzie, przez co nie będę musiał sam pracować ;D. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Vip Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję Stopień Transport Lotniczy 1 godzinę temu, Motorufka napisał: Nick: .Motorufka Kiedy odszedłes z frakcji?: 28.08.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Więcej czasu na gre na serwisie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Lider powinien mnie pamiętać 😄 Akceptuje (wszystko jest w ogłoszeniach ze byłeś) Stopień Doświadczony Kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) Nick: Oliwier45 Kiedy odszedłes z frakcji?: wrzesień Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chce się spiąć i lubię ta frakcje i więcej czasu na gre : ) Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 2 ;/ Dowód na bycie we frakcji: Członek frakcji @Cejot_PL zdaje egzamin ze stopnia Młodszy Kierowca na stopień Kierowca z punktacja wynoszącą (10/10). Gratulacje!!! stary nick na forum ale zarząd raczej mnie pamieta Edytowane 4 Listopada 2020 przez Oliwier45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 51 minut temu, Oliwier45 napisał: Nick: Oliwier45 Kiedy odszedłes z frakcji?: wrzesień Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chce się spiąć i lubię ta frakcje i więcej czasu na gre : ) Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 2 ;/ Dowód na bycie we frakcji: Członek frakcji @Cejot_PL zdaje egzamin ze stopnia Młodszy Kierowca na stopień Kierowca z punktacja wynoszącą (10/10). Gratulacje!!! stary nick na forum ale zarząd raczej mnie pamieta Akceptuję Stopień Młodszy Kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Nick: Wr77zeR Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 września Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam więcej czasu na grę #TSA_TO_KOXY Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 6 VIP Dowód na bycie we frakcji: Wszystko jest w ogłoszeniach i @knapix mnie pamięta raczej ale jak coś mogę dać ss bo mam sporo. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Godzinę temu, Wr77zeR. napisał: Nick: Wr77zeR Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 września Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam więcej czasu na grę #TSA_TO_KOXY Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 6 VIP Dowód na bycie we frakcji: Wszystko jest w ogłoszeniach i @knapix mnie pamięta raczej ale jak coś mogę dać ss bo mam sporo. Akceptuję Stopień Transport Lotniczy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Nick: Filipe_q Kiedy odszedłes z frakcji?: 14 września Dlaczego masz zamiar powrócić?: wracam na taksuwy Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji: knapix pamieta i jest wszystko w ogloszeniach 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 3 godziny temu, Filipe_q napisał: Nick: Filipe_q Kiedy odszedłes z frakcji?: 14 września Dlaczego masz zamiar powrócić?: wracam na taksuwy Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji: knapix pamieta i jest wszystko w ogloszeniach Akceptuję Stopień Starszy Kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łucioX Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Nick: rucioX Kiedy odszedłes z frakcji?: w lutym Dlaczego masz zamiar powrócić?:bo chce powrocic na serwerek Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: oj nie pamietam mialem szkolenie na vipa zaraz dam ssa i bedzie pokazane Dowód na bycie we frakcji: http://prnt.sc/slqanf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Nick:bronek Kiedy odszedłes z frakcji?: jakos w czerwcu Dlaczego masz zamiar powrócić?: A bo dawno nie byłem i bym se pojezdził Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: V-lider Dowód na bycie we frakcji: Potwierdzi moze to obecy v-lider bagieta i 2 byłych liderów don grasso i cannabis Edytowane 10 Listopada 2020 przez Bronek2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk3L2115g Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Nick: |~MW~|FLIKS Kiedy odszedłes z frakcji?: 28 czerwca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem do MTA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca oraz lotnik Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/tyJKlnG Edytowane 10 Listopada 2020 przez Majk3L2115g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Akceptuję Stopień Kierowca zgłoś się na discordzie jak ci odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 (edytowane) Nick: NeuRoSeK Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie mogę znaleźć w ogłoszeniach ale jakoś mniejwięcej 9/10 miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje mi frakcji ;D Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 12 Listopada 2020 przez NeuRoSeK 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 3 godziny temu, NeuRoSeK napisał: Nick: NeuRoSeK Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie mogę znaleźć w ogłoszeniach ale jakoś mniejwięcej 9/10 miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje mi frakcji ;D Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: Akceptuje Stopień Kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Nick: krakanax Kiedy odszedłes z frakcji?: 6 wrzesnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: poniewaz brakuje mi jeżdżenia taksówkami Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 3, starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Akceptuje Stopień Kierowca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 54 minuty temu, Aluu napisał: Wzór: Nick:Aluu Kiedy odszedłes z frakcji?:nie pamietam Dlaczego masz zamiar powrócić?:bo nudy Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:kierowce Dowód na bycie we frakcji:knapix raczej pamięta jeżeli będzie trzeba to poszperam w ogłoszeniach i coś znajde Akceptuję Stopień Młodszy Kierowca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFox. Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Nick: Xenkq Kiedy odszedłes z frakcji?: 3 mies temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie wiem poczułem że chce powrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Vip Dowód na bycie we frakcji: Nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 2 godziny temu, WildFox. napisał: Nick: Xenkq Kiedy odszedłes z frakcji?: 3 mies temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie wiem poczułem że chce powrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Vip Dowód na bycie we frakcji: Nie mam Odrzucam Brak dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 2 godziny temu, ENDROOXYT napisał: Nick:ENDROOX Kiedy odszedłes z frakcji?:29.08.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Mam trochę więcej czasu! Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję Stopień Kierowca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisniaxx Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 (edytowane) Wzór powrotu do frakcji TSA Nick: Bolek2115 Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam dokładnie Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chciałbym do frakcji wrocić po do innej nie chce iśc Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowce Dowód na bycie we frakcji: @DonGrasso @bronek https://cdn.discordapp.com/attachments/664947460359192576/670396092227125269/unknown.png Edytowane 19 Listopada 2020 przez WiśniaXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź