Apellovskyy Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 8 minut temu, Zelazna napisał: Nick:Zelazna Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie wiem 7 dni temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: przeprosić GAMBIEGO XD, i se pograć bo mi się nudzi hehe Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: za duży plik ale Apel lub ktoś wie że byłam Oczywiście, że akcept Stopień - Kierowca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Nick: OliwieR45. Kiedy odszedłeś z frakcji?: gdzieś w lutym Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudy Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP Dowód na bycie we frakcji: co 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Teraz, OliwieR45. napisał: Nick: OliwieR45. Kiedy odszedłeś z frakcji?: gdzieś w lutym Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudy Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP Dowód na bycie we frakcji: co akcept st. Lotnik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek96 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Nick: tomek96 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 30 lipca 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym poczuć jeszcze raz jak to było być w TSA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: V-Lider Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Godzinę temu, tomek96 napisał: Nick: tomek96 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 30 lipca 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym poczuć jeszcze raz jak to było być w TSA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: V-Lider Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych Stopień Transport VIP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Nick:Aluu Kiedy odszedłeś z frakcji?: eee nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo tsa to koksy wicofie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:KIEROWCA VIP Dowód na bycie we frakcji: e no ten zarzond pamienta @OliwieR45.Cejot 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Aluu napisał: Nick:Aluu Kiedy odszedłeś z frakcji?: eee nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo tsa to koksy wicofie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:KIEROWCA VIP Dowód na bycie we frakcji: e no ten zarzond pamienta @OliwieR45.Cejot akcept. st. lotnik, zglos sie do mnie na dsc Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez Apellovskyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 16 godzin temu, bartosz32199 napisał: Wzór powrotu do frakcji TSA Wzór: Nick: bartosz32199 Kiedy odszedłeś z frakcji?: chyba z rok temu (nie pamiętam do końca) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Poniewaz kozak ta frakcja jest Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Cięzko mi to powiedzieć, wracam na serwer z długą przerwą Dowód na bycie we frakcji: Moze mnie pamiętacie ale nick na górze macie a dowodów nie mam a miałem (chyba) nie mam bo dawno nie było mnie w frakcji a do tego wszystko z kompa usuwałem Brak dowodów, oraz jakich kolwiek informacji, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietuś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Nick: Mietek.Biznesmen2K Kiedy odszedłeś z frakcji?: 05.02.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Dlatego, że od pewnego czasu zacząłem grać na tym serwie, mam teraz więcej czasu niż miałem kiedyś + uwielbiam tą robotę 😄 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: jestem w stanie podesłać ss na dc. jest w stanie potwierdzić to np. knapix u którego zdawałem wszystkie egzaminy 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 3 minuty temu, Mietuś napisał: Nick: Mietek.Biznesmen2K Kiedy odszedłeś z frakcji?: 05.02.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Dlatego, że od pewnego czasu zacząłem grać na tym serwie, mam teraz więcej czasu niż miałem kiedyś + uwielbiam tą robotę 😄 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: jestem w stanie podesłać ss na dc. jest w stanie potwierdzić to np. knapix u którego zdawałem wszystkie egzaminy 😄 Akcept st. Kierowca, jeżeli ci odpowiada zgłoś się do mnie na dsc Apellovskyy#4210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiPiesel Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Wzór powrotu do frakcji TSA Nick: PolskiPiesel Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2 września 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ teraz mam więcej czasu i stęskniłem się za tą frakcją bo uwielbiałem w niej robić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Mogę podesłać komuś z zarządu na priv na dsc, też może knapix potwierdzić bo u niego zdawałem prawie wszystkie egzaminy i też jak knapix pamięta leżeliśmy z Prezesem na ławce w biurze u Ementalera również byłem jak ty miałeś trial zarząd i modratora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 43 minuty temu, PolskiPiesel napisał: Wzór powrotu do frakcji TSA Nick: PolskiPiesel Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2 września 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ teraz mam więcej czasu i stęskniłem się za tą frakcją bo uwielbiałem w niej robić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Mogę podesłać komuś z zarządu na priv na dsc, też może knapix potwierdzić bo u niego zdawałem prawie wszystkie egzaminy i też jak knapix pamięta leżeliśmy z Prezesem na ławce w biurze u Ementalera również byłem jak ty miałeś trial zarząd i modratora Daj dowody na discordzie knapix#5180 48 minut temu, PolskiPiesel napisał: Wzór powrotu do frakcji TSA Nick: PolskiPiesel Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2 września 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ teraz mam więcej czasu i stęskniłem się za tą frakcją bo uwielbiałem w niej robić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Mogę podesłać komuś z zarządu na priv na dsc, też może knapix potwierdzić bo u niego zdawałem prawie wszystkie egzaminy i też jak knapix pamięta leżeliśmy z Prezesem na ławce w biurze u Ementalera również byłem jak ty miałeś trial zarząd i modratora Stopień Wykwalifikowany Kierowca. Zgłoś się do mnie na serwerze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Nick: BigShaQ Kiedy odszedłeś z frakcji?: jakos końca 2020 roku ciężko określić Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam męga chęć długiego grania w mta Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Lider <5> Dowód na bycie we frakcji: są tutaj w ogloszeniach 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 31 minut temu, BigKrzak napisał: Nick: BigShaQ Kiedy odszedłeś z frakcji?: jakos końca 2020 roku ciężko określić Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam męga chęć długiego grania w mta Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Lider <5> Dowód na bycie we frakcji: są tutaj w ogloszeniach 😆 Akceptuje st. Kierowca VIP, jeżeli się zgadzasz napisz na dsc Apellovskyy#4210 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 22 minuty temu, suzuki509 napisał: Nick: suzuki509 Kiedy odszedłeś z frakcji?: jakoś na początku 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: a jakoś mi wróciły chęci do mta Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:4 Dowód na bycie we frakcji: Byłem liderem owej frakcji za swoich czasów, potwierdzić to mogą @Zawisza509 @Kolor97 @DonGrasso @Lisu @All4Tech Z racji długiego czasu od ostatniego odejścia, mogę dać Wykwalifikowanego Kierowcę. Zgłoś się do mnie na discordzie knapix#5180 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 11 godzin temu, knapix napisał: Z racji długiego czasu od ostatniego odejścia, mogę dać Wykwalifikowanego Kierowcę. Zgłoś się do mnie na discordzie knapix#5180 Zmiana decyzji, po sprawdzeniu kilku rzeczy okazuje się że masz Black Liste frakcji na drugim koncie. Odrzucam 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaqs Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Nick: mikado1993 Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie odszedlem poprostu chce dolonczyc bo nie umiem inaczej Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo chce byc w taxi i pomagac nowym rgraczom i ich wozic Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 0 bo nie bylem Dowód na bycie we frakcji: nie bylem 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Mikado1993_3 napisał: Nick: mikado1993 Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie odszedlem poprostu chce dolonczyc bo nie umiem inaczej Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo chce byc w taxi i pomagac nowym rgraczom i ich wozic Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 0 bo nie bylem Dowód na bycie we frakcji: nie bylem Do frakcji możesz dołączyć tylko przez rekrutacje która będzie w swoim czasie. Obserwuj forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imgores Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Nick: imgores Kiedy odszedłeś z frakcji?: około 13 grudnia 2020 roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: Taksówki są fajne także ten Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Niektórzy może mnie pamiętają + ogłoszenia + ss 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 24.04.2021 o 23:26, imgores napisał: Nick: imgores Kiedy odszedłeś z frakcji?: około 13 grudnia 2020 roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: Taksówki są fajne także ten Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Niektórzy może mnie pamiętają + ogłoszenia + ss Stopień Transport Lotniczy Akceptuję Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez knapix 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolaxioo Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick:Wolaxioo Kiedy odszedłeś z frakcji?: 20.04.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem po długim czasie na serwer gdyż tęskniłem za nim i również za frakcją oczywiście hah 😎 Chciałbym zobaczyć jak jest teraz i znów pomagać obywatelom SA. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 2/3 fast taxi Huntleyem z tego co pamiętam 😄 Dowód na bycie we frakcji: Hmm może to potwierdzić DonGrasso i BigShaQ ale na wszelki wypadek moge podeslac ss z discorda 😄 Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez _Wolaxioo_ Ss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 29 minut temu, _Wolaxioo_ napisał: Nick:Wolaxioo Kiedy odszedłeś z frakcji?: 20.04.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem po długim czasie na serwer gdyż tęskniłem za nim i również za frakcją oczywiście hah 😎 Chciałbym zobaczyć jak jest teraz i znów pomagać obywatelom SA. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 2/3 fast taxi Huntleyem z tego co pamiętam 😄 Dowód na bycie we frakcji: Hmm może to potwierdzić DonGrasso i BigShaQ ale na wszelki wypadek moge podeslac ss z discorda 😄 Daj mi ss z służby abym widział na pewno jaki pojazd miałeś, lub znajdz w ogłoszeniach coś znajdź o tobie i wyślij mi na discordzie knapix#5180. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, _Wolaxioo_ napisał: Nick:Wolaxioo Kiedy odszedłeś z frakcji?: 20.04.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem po długim czasie na serwer gdyż tęskniłem za nim i również za frakcją oczywiście hah 😎 Chciałbym zobaczyć jak jest teraz i znów pomagać obywatelom SA. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 2/3 fast taxi Huntleyem z tego co pamiętam 😄 Dowód na bycie we frakcji: Hmm może to potwierdzić DonGrasso i BigShaQ ale na wszelki wypadek moge podeslac ss z discorda 😄 Zostałeś wydalony z frakcji, powodzenia w rekrutacji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
req_90 Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Nick:req_90 Kiedy odszedłeś z frakcji?:2 lata temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:bylo fajnie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:doswiadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/a/2WCfj3k @knapix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Godzinę temu, req_90 napisał: Nick:req_90 Kiedy odszedłeś z frakcji?:2 lata temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:bylo fajnie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:doswiadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/a/2WCfj3k @knapix Zostałeś wydalony z frakcji, możesz powrócić tylko poprzez rekrutację. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź