ThePchelek Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: ThePchelek Kiedy odszedłeś z frakcji?: 12 Października 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jako iż szkoła się już kończy to będę miał więcej czasu na granie w MTA. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 5 Czerwca 2022 przez ThePchelek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix997 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: TheMati.jpg Kiedy odszedłeś z frakcji?: 8 listopada 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym powrócić do gry, szkoła też się kończy, więc będę miał więcej czasu na grę Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 5 Czerwca 2022 przez Matrix997 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 2 godziny temu, ThePchelek napisał: Nick: ThePchelek Kiedy odszedłeś z frakcji?: 12 Października 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jako iż szkoła się już kończy to będę miał więcej czasu na granie w MTA. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odrzucam. Aby móc powrócić do frakcji gdy odchodzi musisz posiadać stopień minimalnie Kierowca, teraz możesz dołączyć do frakcji tylko poprzez rekrutację. 2 godziny temu, Matrix997 napisał: Nick: TheMati.jpg Kiedy odszedłeś z frakcji?: 8 listopada 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym powrócić do gry, szkoła też się kończy, więc będę miał więcej czasu na grę Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję. Stopień Wykwalifikowany Kierowca, jeżeli ci odpowiada zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0iqoski Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Nick: 0iqoski Kiedy odszedłeś z frakcji?: 04.03.2022r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Naszła mnie chęć do grania na serwerze, a takżę zaraz koniec szkoły Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 3 godziny temu, 0iqoski napisał: Nick: 0iqoski Kiedy odszedłeś z frakcji?: 04.03.2022r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Naszła mnie chęć do grania na serwerze, a takżę zaraz koniec szkoły Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję st. Transport Lotniczy, jeżeli ci odpowiada zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_008 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 (edytowane) @knapix@Apellovsky @JeżyKK Nick:Siwy_008 Kiedy odszedłeś z frakcji?: w Maju Dlaczego masz zamiar powrócić?: Koniec roku szkolnego i więcej czasu na grę Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykfalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Powinniście mnie pamiętać (JeżyKK knapix Apellovsky) Edytowane 19 Czerwca 2022 przez Siwy_008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 17 godzin temu, Siwy_008 napisał: @knapix@Apellovsky @JeżyKK Nick:Siwy_008 Kiedy odszedłeś z frakcji?: w Maju Dlaczego masz zamiar powrócić?: Koniec roku szkolnego i więcej czasu na grę Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykfalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Powinniście mnie pamiętać (JeżyKK knapix Apellovsky) Akceptuję, st - Starszy Kierowca. Odejście w przeciągu 1.5 miesiąca = BL, jeżeli ci pasuje to zgłoś się do mnie na discordzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nienkuu Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Nick: NienQ.pepohepi Kiedy odszedłeś z frakcji?: 13.02.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: jest to jedyna frakcja która sprawiała mi przyjemność dlatego chciałbym wrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: wykwalifikowany kierowca Dowód na bycie we frakcji: konwersacja knapix/apelovskyy na dc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, NienQ napisał: Nick: NienQ.pepohepi Kiedy odszedłeś z frakcji?: 13.02.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: jest to jedyna frakcja która sprawiała mi przyjemność dlatego chciałbym wrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: wykwalifikowany kierowca Dowód na bycie we frakcji: konwersacja knapix/apelovskyy na dc Akceptuję, st - Starszy Kierowca, jeżeli ci odpowiada zgłoś się do mnie na discordzie. Edytowane 23 Czerwca 2022 przez knapix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukis Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Nick:Ukis Kiedy odszedłes z frakcji?: 9 grudnia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ mam nowy komputer i chciałbym wrócić do gierki Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: transport Vip Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/3Y0qCDd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 13 godzin temu, Ukis napisał: Nick:Ukis Kiedy odszedłes z frakcji?: 9 grudnia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ mam nowy komputer i chciałbym wrócić do gierki Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: transport Vip Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/3Y0qCDd Jako, iż absencja twoja wynosiła ponad pół roku proponuje ci st. Doświadczony Kierowca i tym samym akceptuje ci powrót. Jeżeli ci wszystko odpowiada to zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XetuS. Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nick: 8_xetywo_8 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 06.06.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo mam więcej czasu na granie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Link odejścia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek12391 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nick: klonek12391 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 05.06.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam teraz duzo czasu na gre i chce powrocic na ten serwer Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca Dowód na bycie we frakcji: apellowsy poninien mnie pamietac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 2 godziny temu, Xetywo napisał: Nick: 8_xetywo_8 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 06.06.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo mam więcej czasu na granie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Link odejścia: Akceptuje, st - Młodszy Kierowca. Jeżeli ci odpowiada zgłoś się do mnie na discordzie. 40 minut temu, klonek12391 napisał: Nick: klonek12391 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 05.06.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam teraz duzo czasu na gre i chce powrocic na ten serwer Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca Dowód na bycie we frakcji: apellowsy poninien mnie pamietac Akceptuje, st - Młodszy Kierowca. Jeżeli ci odpowiada zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 46 minut temu, misiek. napisał: Nick: misiek. Kiedy odszedłeś z frakcji?: Chyba 20czerwiec Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudy na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję... 😢 st. Doświadczony Kierowca, zgłoś się do mnie na discordzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 12 minut temu, krzvzu napisał: Nick: krzvzu Kiedy odszedłeś z frakcji?: 27.05.22 Dlaczego masz zamiar powrócić?: powrót chęci do siedzenia na duty Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Vip Dowód na bycie we frakcji: nie trzeba Akceptuję, stopień Transport Lotniczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananaseq Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 (edytowane) Nick: Ananaseq69 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Kilka miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudzi mi sie na serwerze oraz mam chęci do siedzenia na duty więnc postanawiam napisac powrót. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Zarząd poinien mnie pamientaci 🙂 Edytowane 31 Lipca 2022 przez Ananaseqjd zmiana Dlaczego masz zamiar powrócić bo miałem 2 powody i zapomniałem napisac 2 powodó 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 6 godzin temu, Ananaseqjd napisał: Nick: Ananaseq69 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Kilka miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudzi mi sie na serwerze oraz mam chęci do siedzenia na duty więnc postanawiam napisac powrót. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Zarząd poinien mnie pamientaci 🙂 Akceptuję, st - Wykwalifikowany Kierowca. Jeżeli ci odpowiada zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S0BER Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Nick: SOBEER Kiedy odszedłeś z frakcji?: najprawdopodobniej 24.08.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ powróciłem na serwer i fajnie by było znowu spróbować swoich sił Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano. Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Nick: AdrianoDiMario Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam jakos na koncu 2021 albo na poczatku 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wyzdrowiałem,Nie mam co robic na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Niestety nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 13 godzin temu, AdrianoDiMario napisał: Nick: AdrianoDiMario Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam jakos na koncu 2021 albo na poczatku 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wyzdrowiałem,Nie mam co robic na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Niestety nie posiadam Odrzucam. Brak dowodów na bycie w frakcji. Nie mogę sprawdzić czy byłeś w frakcji bo nie ma na twoim profilu odejścia z TSA, jak zdołasz poszukać w ogłoszeniach, że byłeś w frakcji napisz mi na discordzie i ogarniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) W dniu 5.08.2022 o 12:45, S0BER napisał: Nick: SOBEER Kiedy odszedłeś z frakcji?: najprawdopodobniej 24.08.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ powróciłem na serwer i fajnie by było znowu spróbować swoich sił Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odrzucam. Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Apellovskyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danger. Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Nick: Danger. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 31 Marca 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wakacje Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Danger. napisał: Nick: Danger. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 31 Marca 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wakacje Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Akceptuje. st - Kierowca, jeżeli ci odpowiada to zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Nick: JezyKK Kiedy odszedłeś z frakcji?: 12.06.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Czas wolny pojawił się ponowie, więc mogę go przeznaczyć dla frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Zastępca Szefa (V-Lider) Dowód na bycie we frakcji: Lista Zasłużonych 13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź