KarwOO. Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) Nick: KarwOO. Kiedy odszedłes z frakcji?:ok. 2 tyg temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: nie mam poprostu co robić, i mam tutaj bardzo duzo ziomkow z którymi uwielbiam grać. Wiem ostatnio zamieszałem zrozumiem jak nie bedziecie chceli mnie przyjąć spowrotem do SAPD ale poprostu brakuje mi frakcji 😢 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Raczej dużo osób mnie pamięta. Edytowane 19 Maja 2020 przez KarwOO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) PO I +egzamin z WTD, następne odejście w krótkim czasie zakończy się BL, zgłoś się do zarządu Edytowane 19 Maja 2020 przez TOMEO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Detective 1 zgłoś się do zarządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evenemencik Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Nick:Evenemencik Kiedy odszedłes z frakcji?: 17 maja 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Teraz jakoś mam więcej czasu na zajmowanie się służbą niż przedtem dlatego chciałbym powrócić do struktury SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer 1 Dowód na bycie we frakcji: Nie wiem skąd mam wziąć dany dowód ale wiem że @_mmm mnie zdegradował za małą ilość czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 16 godzin temu, Suszek21 napisał: Nick:Evenemencik Kiedy odszedłes z frakcji?: 17 maja 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Teraz jakoś mam więcej czasu na zajmowanie się służbą niż przedtem dlatego chciałbym powrócić do struktury SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer 1 Dowód na bycie we frakcji: Nie wiem skąd mam wziąć dany dowód ale wiem że @_mmm mnie zdegradował za małą ilość czasu powodzenia w rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacpinPL Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Nick:MrKacpinPL Kiedy odszedłes z frakcji?: 03.12.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wróciłem na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: Sergeant I @MrKacpinPL odchodzi z frakcji na własne życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 6 godzin temu, KacpinPL napisał: Nick:MrKacpinPL Kiedy odszedłes z frakcji?: 03.12.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wróciłem na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: Sergeant I @MrKacpinPL odchodzi z frakcji na własne życzenie. PO2 + egzamin z pościgów i wtd. Zgłoś się do kogoś z zarządu TOMEO/mmm/ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nick:NinjSS Kiedy odszedłes z frakcji?:15.04.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jakoś tak wyszło Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Chief Of Police Dowód na bycie we frakcji: Moje Ogłoszenia itd. 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nick: Linke55 Kiedy odszedłes z frakcji?: 14.04.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: A nudy są po klikałbym sobie coś Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Chief Of Police Dowód na bycie we frakcji: każdy pamięta 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 24 minuty temu, NinjSS napisał: Nick:NinjSS Kiedy odszedłes z frakcji?:15.04.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jakoś tak wyszło Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Chief Of Police Dowód na bycie we frakcji: Moje Ogłoszenia itd. Deputy Chief witamy ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 25 minut temu, Linke55 napisał: Nick: Linke55 Kiedy odszedłes z frakcji?: 14.04.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: A nudy są po klikałbym sobie coś Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Chief Of Police Dowód na bycie we frakcji: każdy pamięta Deputy Chief Witamy ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mmm Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Najpierw pisz do GKF'u o unblackliste później powrót 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mmm Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Jestes na blackliscie SAPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Jesteś na BL SAPD możesz od tego apelować lecz powrót jedynie przez rekrutację powodzenia 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAGO1237 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Nick: @HAGO1237 Kiedy odszedłes z frakcji?: 7 maja 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Więcej czasu na grę. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Police Officer II @HAGO1237 odchodzi z frakcji na własne życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) 22 godziny temu, HAGO1237 napisał: Nick: @HAGO1237 Kiedy odszedłes z frakcji?: 7 maja 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Więcej czasu na grę. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Police Officer II @HAGO1237 odchodzi z frakcji na własne życzenie. PO I zgłoś się do zarządu @HAGO1237 Edytowane 7 Czerwca 2020 przez TOMEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujukwangu1 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Nick: Kujukwangu Kiedy odszedłes z frakcji?: 01.01.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo chciałbym powrócić na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 7 Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 PO1+Egzamin z pościgów+Egzamin z WTD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Niech będzie PO I egazminy WTD + egzamin z pościgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crow Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Nick: MalyCrow Kiedy odszedłes z frakcji?: wrzesień-październik 2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie chciałem odchodzić ale musiałem ze względu na egzaminy. Teraz chciałbym znów zacząć moją służbę i zostać na dłużej. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Stopień-2 Dowód na bycie we frakcji: wiem, że nie widać mojego nicku ale można sprawdzić w archiwum + duzo osob moze potwierdzić np. kuju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Powodzenia w Rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crow Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 @TOMEO jest możliwość mojego powrotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 11 minut temu, Crow napisał: @TOMEO jest możliwość mojego powrotu? Odpowiadam za niego, bo wyjdzie ta sama odpowiedź zbyt duże zmiany zaszły we frakcji dlatego crow czekaj na rekrutacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crow Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 24 minuty temu, NinjSS napisał: Odpowiadam za niego, bo wyjdzie ta sama odpowiedź zbyt duże zmiany zaszły we frakcji dlatego crow czekaj na rekrutacje. okeeej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Nick: LubieOgorki Kiedy odszedłes z frakcji?: ok. 25.01.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tęsknię, chcę od nowa Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: (Nie znalazłem żadnego, w sensie żadnego ss chyba nie mam nawet, TOMEO , Linke wiedzą że byłem. jak będzie wyamgany jednak to poszukam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź