Bllackdream Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick: Tuskobus_ogurkowa Kiedy odszedłes z frakcji?: 24.03.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Na pewno nie przez vc na serwisie Xd, brakuje mi pare osób Jaką range posiadałeś przed odejściem?: D3 Dowód na bycie we frakcji: Pamiętacie mnie raczej @SynWerci wstawiam za niego bo ma spamera PDW Edytowane 6 Sierpnia 2021 przez Bllackdream 2 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 16 minut temu, Bllackdream napisał: Nick: Tuskobus_ogurkowa Kiedy odszedłes z frakcji?: 24.03.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Na pewno nie przez vc na serwisie Xd, brakuje mi pare osób Jaką range posiadałeś przed odejściem?: D3 Dowód na bycie we frakcji: Pamiętacie mnie raczej @SynWerci wstawiam za niego bo ma spamera PDW PO III, @krzywy @Sztynksu 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShorpYY Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Nick: ShorpY Kiedy odszedłes z frakcji?: Styczeń Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam zamiar wrócić na serwer, a wiem że tu fajna atmosfera była. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO II Lub PO III Dowód na bycie we frakcji: Niektóre osoby powinny pamiętać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 2 minuty temu, ShorpYY napisał: Nick: ShorpY Kiedy odszedłes z frakcji?: Styczeń Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam zamiar wrócić na serwer, a wiem że tu fajna atmosfera była. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO II Lub PO III Dowód na bycie we frakcji: Niektóre osoby powinny pamiętać. Niestety posiadałeś stopień PO II, upłynęło zbyt wiele czasu od odejścia. Powrót odrzucam, powodzenia w następnej rekrutacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiS1 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Nick: GumiS1 Kiedy odszedłes z frakcji?: 27 marca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Znudziło mi sie i chciałbym wrócic Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant Dowód na bycie we frakcji: Chyba każdy mnie pamięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 1 minutę temu, GumiS1 napisał: Nick: GumiS1 Kiedy odszedłes z frakcji?: 27 marca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Znudziło mi sie i chciałbym wrócic Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant Dowód na bycie we frakcji: Chyba każdy mnie pamięta. S1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Nick: DonGrasso Kiedy odszedłes z frakcji?: Jakoś w styczniu, nie pamiętam dokładnej daty Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałem być cały czas lecz zepsuł mi się komputer. Chęć powrotu do frakcji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO3(?) Dowód na bycie we frakcji: Brak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 6 minut temu, DonGrasso napisał: Nick: DonGrasso Kiedy odszedłes z frakcji?: Jakoś w styczniu, nie pamiętam dokładnej daty Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałem być cały czas lecz zepsuł mi się komputer. Chęć powrotu do frakcji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO3(?) Dowód na bycie we frakcji: Brak Z racji iż minęło sporo czasu od twojego odejścia, mogę Ci zaproponować dołączenie do akademii. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Nick: Ja Kiedy odszedłes z frakcji?: 14.03.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić? Brakuje mi tego Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 16 Dowód na bycie we frakcji: =-= 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Teraz, NinjSS napisał: Nick: Ja Kiedy odszedłes z frakcji?: 14.03.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić? Brakuje mi tego Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 16 Dowód na bycie we frakcji: =-= C3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masnyTED Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) Nick:Adolf_Fischer Kiedy odszedłes z frakcji?: Około 2 tygodnie temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jednak przez zmianę godzin uzyskałem więcej czasu na duty SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer III Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/2644-ogłoszenia-police-department/?do=findComment&comment=239274 (oczywiście mogę dostarczyć więcej dowodów ale wydaje mi się że ogłoszenia starczą i nie ma potrzeby dosyłać więcej) Edytowane 16 Września 2021 przez masnyTED128765 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 6 minut temu, masnyTED128765 napisał: Nick:Adolf_Fischer Kiedy odszedłes z frakcji?: Około 2 tygodnie temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jednak przez zmianę godzin uzyskałem więcej czasu na duty SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer III Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/2644-ogłoszenia-police-department/?do=findComment&comment=239274 (oczywiście mogę dostarczyć więcej dowodów ale wydaje mi się że ogłoszenia starczą i nie ma potrzeby dosyłać więcej) Stopień Police Officer II, zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) Nick: MeFiuFiu Kiedy odszedłeś z frakcji?: 12 Kwietnia jakoś Dlaczego masz zamiar powrócić?: Pozdrawiam Agniehe B. Jaką rangę posiadałeś przed odejściem?: C2... A kiedyś nawet lider omg Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia raczej som Edytowane 22 Września 2021 przez MeFiuFiu 7 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 43 minuty temu, MeFiuFiu napisał: Nick: MeFiuFiu Kiedy odszedłeś z frakcji?: 12 Kwietnia jakoś Dlaczego masz zamiar powrócić?: Pozdrawiam Agniehe B. Jaką rangę posiadałeś przed odejściem?: C2... A kiedyś nawet lider omg Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia raczej som Mogę Ci zaproponować stopień Detective I, oraz obowiązkowe podejście do egzaminu z HST. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 minutę temu, Arguś.exe napisał: Mogę Ci zaproponować stopień Detective I, oraz obowiązkowe podejście do egzaminu z HST. Możemy sie targować wariaciku zwariowany? - ja proponuję D3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 4 minuty temu, MeFiuFiu napisał: Możemy sie targować wariaciku zwariowany? - ja proponuję D3 Zgodnie z systemem powrotów wychodzi Ci Detective I, zdania nie zmienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 9 minut temu, Arguś.exe napisał: Zgodnie z systemem powrotów wychodzi Ci Detective I, zdania nie zmienię. Działanie według systemu jest nudne, może D2? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 16 minut temu, MeFiuFiu napisał: Działanie według systemu jest nudne, może D2? 26 minut temu, Arguś.exe napisał: Detective I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 2 minuty temu, Arguś.exe napisał: Dobra sztywniaku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) 3 minuty temu, MeFiuFiu napisał: Dobra sztywniaku... Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej na discordzie. Edytowane 22 Września 2021 przez Arguś.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bllackdream Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Nick: Nieznajomy_5F3B (Blackdream, Łajcior) Kiedy odszedłeś z frakcji?: 7 Września Dlaczego masz zamiar powrócić?: A nie wiem tak jakoś zabrakło mi tutaj ludzi z frakcji ❤️ Jaką rangę posiadałeś przed odejściem?: hyba PO3 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/Sy7fNpm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) Police Officer II, egazmin z HST i odejście w ciągu 3 miesięcy bl. Zgadzasz się? 3 minuty temu, Bllackdream napisał: Nick: Nieznajomy_5F3B (Blackdream, Łajcior) Kiedy odszedłeś z frakcji?: 7 Września Dlaczego masz zamiar powrócić?: A nie wiem tak jakoś zabrakło mi tutaj ludzi z frakcji ❤️ Jaką rangę posiadałeś przed odejściem?: hyba PO3 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/Sy7fNpm Edytowane 22 Września 2021 przez krzywy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bllackdream Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) Teraz, krzywy napisał: Police Officer II, egazmin z HST i odejście w ciągu 3 miesięcy bl. Z gadzasz się? Nooo jasne szefie Edytowane 22 Września 2021 przez Bllackdream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 2 minuty temu, Bllackdream napisał: Nooo jasne szefie Zgłoś się do mnie na dc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 (edytowane) Nick: Malpka Kiedy odszedłeś z frakcji?: 28 Sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: W SAPD jest fajnie Jaką rangę posiadałeś przed odejściem?: Detective III Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/45013-zaakceptowaneodejście-z-sapd/ Edytowane 25 Września 2021 przez Malpka 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź