Arguś.exe Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 7 minut temu, Kalashnik0v napisał: Nick: Kalashnik0v Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót do gry, fajnie byłoby znów patrolować mape w szeregach białych kasków Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant, Lub PO któreś, cos tam było z odejsciem juz. Dowód na bycie we frakcji: kazdy chyba wie Powrót jedynie przez rekrutację. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shezzy Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: Shezzy_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 23.11.2021 (Chyba, nie pamiętam dokładnie daty.) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wszystkie sprawy prywatne już mam ogarnięte i jakoś zabrakło mi tej frakcji. Można powiedzieć że się za nią stęskniłem. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II Dowód na bycie we frakcji: Chyba tak z 2tyg. temu pisałem odejście Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Shezzy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 33 minuty temu, Shezzy napisał: Nick: Shezzy_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 23.10.2021 (Chyba, nie pamiętam dokładnie daty.) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wszystkie sprawy prywatne już mam ogarnięte i jakoś zabrakło mi tej frakcji. Można powiedzieć że się za nią stęskniłem. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II Dowód na bycie we frakcji: Chyba tak z 2tyg. temu pisałem odejście POI 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKosiasz(YT) Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Nick:MrKosiasz(YT) Kiedy odszedłes z frakcji?:Zmiana Lidera LinkE Dlaczego masz zamiar powrócić?:Powrót na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: 5ShP046.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 4 godziny temu, MrKosiasz(YT) napisał: Nick:MrKosiasz(YT) Kiedy odszedłes z frakcji?:Zmiana Lidera LinkE Dlaczego masz zamiar powrócić?:Powrót na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: 5ShP046.png Powodzenia w następnej rekrutacji. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<<ChudyYT>> Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Nick: <<ChudyYT>> Kiedy odszedłes z frakcji?: Pol.roku temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Zajawka, powrot na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Seargent II chyba Dowód na bycie we frakcji: Raczej @krzywy mnie pamieta, dowod moge dac na dsc, jestem aktualnie na telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 11 minut temu, <<ChudyYT>> napisał: Nick: <<ChudyYT>> Kiedy odszedłes z frakcji?: Pol.roku temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Zajawka, powrot na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Seargent II chyba Dowód na bycie we frakcji: Raczej @krzywy mnie pamieta, dowod moge dac na dsc, jestem aktualnie na telefonie @krzywy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 14 minut temu, <<ChudyYT>> napisał: Nick: <<ChudyYT>> Kiedy odszedłes z frakcji?: Pol.roku temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Zajawka, powrot na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Seargent II chyba Dowód na bycie we frakcji: Raczej @krzywy mnie pamieta, dowod moge dac na dsc, jestem aktualnie na telefonie Powodzenia w następnej rekrutacji, od twojego odejścia upłynęło zbyt dużo czasu. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Nick: Bistek. Kiedy odszedłes z frakcji?: 7.09.2021r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje mi rp jak i pościgów i napadów z dobrymi kolegami z frakcji sapd Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police officer III Dowód na bycie we frakcji: Zarząd powinien pamiętać mnie raczej. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 12 godzin temu, вιѕтєк. napisał: Nick: Bistek. Kiedy odszedłes z frakcji?: 7.09.2021r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje mi rp jak i pościgów i napadów z dobrymi kolegami z frakcji sapd Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police officer III Dowód na bycie we frakcji: Zarząd powinien pamiętać mnie raczej. Police Officer I @Arguś.exe @krzywy @Sztynksu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Cinek napisał: Police Officer I @Arguś.exe @krzywy @Sztynksu Niech będzie. Police Officer I Edytowane 15 Grudnia 2021 przez krzywy 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucio Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Nick:lucio Kiedy odszedłes z frakcji?: Dlaczego masz zamiar powrócić?: Znalazłem czas i zobaczyłem dużo zmian w frakcji i chciał bym spróbować od nowa jak to jest. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: Pochwała na mnie i jeszcze https://imgur.com/a/wHtXEz6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 5 godzin temu, lucio napisał: Nick:lucio Kiedy odszedłes z frakcji?: Dlaczego masz zamiar powrócić?: Znalazłem czas i zobaczyłem dużo zmian w frakcji i chciał bym spróbować od nowa jak to jest. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: Pochwała na mnie i jeszcze https://imgur.com/a/wHtXEz6 Powodzenia w rekrutacji. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 7 godzin temu, amY. napisał: Nick: amY. Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam, wiem, że na pewno był inny lider - wtedy zostałem wyrzucony z panelu, odszedłem z serwera i nie próbowałem powrotu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: No wróciła mi chęc do gry na serwerze w Departamencie będzie się przyjemniej grać. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Jeśli dobrze pamiętam to Sergant, miałem wtedy dostęp do Sultanów policyjnych. Dowód na bycie we frakcji: Powodzenia w rekrutacji. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Nick: Cinek. Kiedy odszedłes z frakcji?: 06.01.22 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wyjaśnione na ts3 z liderem Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Assistant Chief Of Police Dowód na bycie we frakcji: Zbędny 5 1 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Godzinę temu, Cinek napisał: Nick: Cinek. Kiedy odszedłes z frakcji?: 06.01.22 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wyjaśnione na ts3 z liderem Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Assistant Chief Of Police Dowód na bycie we frakcji: Zbędny Godzinę temu, Cinek napisał: Wyjaśnione na ts3 z lidere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Teraz, bagietmajster napisał: Nick: bagietmajster Kiedy odszedłes z frakcji?: 15.01.22 Dlaczego masz zamiar powrócić?: no cóż głupio wyszło- pozdrawiam Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Captain II Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia Captain II @Arguś.exe @Sztynksu @krzywy 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) Godzinę temu, bagietmajster napisał: Nick: bagietmajster Kiedy odszedłes z frakcji?: 15.01.22 Dlaczego masz zamiar powrócić?: no cóż głupio wyszło- pozdrawiam Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Captain II Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia Odejście w ciągu miesiąca =bl. Edytowane 20 Stycznia 2022 przez krzywy 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 4 godziny temu, krzywy napisał: Odejście w ciągu miesiąca =bl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Nick: Dewen. Kiedy odszedłes z frakcji?: 14.09.2021. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Executive Staff zna powód. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Captain II, Supervisory Staff Commander, SWAT Deputy, Field Training Officer. Dowód na bycie we frakcji: 14.09.2021 Capitan II @Dewen. odchodzi z frakcji na własne życzenie, za wkład jak i czas poświęcony podczas służby, dziękuje Ci z w imieniu całego grona Executive Staff. ✰ 15 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 17 minut temu, Dewen. napisał: Nick: Dewen. Kiedy odszedłes z frakcji?: 14.09.2021. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Executive Staff zna powód. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Captain II, Supervisory Staff Commander, SWAT Deputy, Field Training Officer. Dowód na bycie we frakcji: 14.09.2021 Capitan II @Dewen. odchodzi z frakcji na własne życzenie, za wkład jak i czas poświęcony podczas służby, dziękuje Ci z w imieniu całego grona Executive Staff. ✰ Lieutenant, witamy spowrotem! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Nick: 33dymyny Kiedy odszedłes z frakcji?: Przeszło rok temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Potrzebuję jakiegoś zajęcia na następne x tygodni. Poza tym, wracam do starych kumpli. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective III Dowód na bycie we frakcji: Zarząd bankowo pamięta. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 1 minutę temu, 33dmn napisał: Nick: 33dymyny Kiedy odszedłes z frakcji?: Przeszło rok temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Potrzebuję jakiegoś zajęcia na następne x tygodni. Poza tym, wracam do starych kumpli. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective III Dowód na bycie we frakcji: Zarząd bankowo pamięta. PO1 - @Cinek @krzywy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 1 minutę temu, Arguś.exe napisał: PO1 - @Cinek @krzywy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 5 minut temu, Arguś.exe napisał: PO1 - @Cinek @krzywy ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź