Gawronek Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Nick:Drwal_Swir Kiedy odszedłes z frakcji?:rok temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:Powrot na serwer oraz Lubialem byc Sapdem Jaką range posiadałeś przed odejściem?:D2 Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/E7pcfbB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 16 minut temu, IO𝙎. napisał: Nick:Drwal_Swir Kiedy odszedłes z frakcji?:rok temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:Powrot na serwer oraz Lubialem byc Sapdem Jaką range posiadałeś przed odejściem?:D2 Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/E7pcfbB Trafiasz na blacklistę frakcji bez możliwości apelacji za oszustwo, gratulacje! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZekoZ Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Nick: ZekoZ Kiedy odszedłes z frakcji?: 01.02.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Zatęskniłem się za ową frakcją, i postanowiłem znowu zacząć grać w MTA Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer III Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/C2iLeYh Edytowane 7 Lutego 2022 przez Cinek 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 27 minut temu, ZekoZ napisał: Nick: ZekoZ Kiedy odszedłes z frakcji?: 01.02.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Zatęskniłem się za ową frakcją, i postanowiłem znowu zacząć grać w MTA Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer III Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/C2iLeYh Witam serdecznie, najwyższa ranga w panelu to 17, Police Officer III natomiast to 4 ranga. Za oszustwo w powrocie trafiasz na blacklistę bez możliwości apelacji, gratulację! 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Nick: suchapanda Kiedy odszedłes z frakcji?: 1 stycznia chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudy i brakuje ludzi Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO3 Dowód na bycie we frakcji nie trzeba raczej, każdy pamięta Edytowane 9 Marca 2022 przez Cinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, suchapanda napisał: Nick: suchapanda Kiedy odszedłes z frakcji?: 1 stycznia chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudy i brakuje ludzi Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO3 Dowód na bycie we frakcji nie trzeba raczej, każdy pamięta Police Officer I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo.exe Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Nick: Pablo.exe Kiedy odszedłes z frakcji?: 2.01.2022r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: brakuje mi osób poznanych w SAPD, samej frakcji oraz wspomnień Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: chyba raczej nie jest to potrzebne, raczej większość mnie pamięta Edytowane 12 Marca 2022 przez pawelSob . 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 1 minutę temu, pawelSob napisał: Nick: Pablo.exe Kiedy odszedłes z frakcji?: 2.01.2022r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: brakuje mi osób poznanych w SAPD, samej frakcji oraz wspomnień Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: chyba raczej nie jest to potrzebne, raczej większość mnie pamięta Police Officer II 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) Nick: Wisnia098 Kiedy odszedłes z frakcji?: 27.02 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie ma co robić na scenie MTA, więc wrócę by znowu po wykonywać pościgi itd. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO1 Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 16 Marca 2022 przez Wisnia0987 7 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 4 godziny temu, Wisnia0987 napisał: Nick: Wisnia098 Kiedy odszedłes z frakcji?: 27.02 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie ma co robić na scenie MTA, więc wrócę by znowu po wykonywać pościgi itd. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO1 Dowód na bycie we frakcji: Police Officer I, odejście w przeciągu miesiąca równać się będzie z blacklista frakcji, pasuje? 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia0987 Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 2 godziny temu, Cinek napisał: Police Officer I, odejście w przeciągu miesiąca równać się będzie z blacklista frakcji, pasuje? Pewnie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Wisnia0987 napisał: Pewnie! Zgłoś się do kogoś z Executive Staff'u. Edytowane 16 Marca 2022 przez krzywy 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Nick: Bombiasz96 Kiedy odszedłes z frakcji?: 19.07.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam na serwer, więc liczę na przyjęcie gdyż bez frakcji mało się dzieje. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant 1. Dowód na bycie we frakcji: 19.07.2021 Sergeant I @Tobiasz69 odchodzi z frakcji na własne życzenie. - Ogłoszenia. 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Tobiasz69 napisał: Nick: Bombiasz96 Kiedy odszedłes z frakcji?: 19.07.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam na serwer, więc liczę na przyjęcie gdyż bez frakcji mało się dzieje. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant 1. Dowód na bycie we frakcji: 19.07.2021 Sergeant I @Tobiasz69 odchodzi z frakcji na własne życzenie. - Ogłoszenia. Jestem w stanie przydzielić cię do następnej akademii która będzie mniej więcej w połowie kwietnia, pasuje Ci taki układ? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 23 godziny temu, Cinek napisał: Jestem w stanie przydzielić cię do następnej akademii która będzie mniej więcej w połowie kwietnia, pasuje Ci taki układ? Może być szeryfie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nick: nacix Kiedy odszedłes z frakcji?: 14.03.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam już więcej czasu na gry. Miło wrócić do spad. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: 14.03.2022 Detective II @nacxx odchodzi z frakcji na własne życzenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) 11 godzin temu, nacxx napisał: Nick: nacix Kiedy odszedłes z frakcji?: 14.03.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam już więcej czasu na gry. Miło wrócić do spad. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: 14.03.2022 Detective II @nacxx odchodzi z frakcji na własne życzenie. Detective II Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez krzywy 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Godzinę temu, kosin napisał: Nick: kosiin Kiedy odszedłes z frakcji?: Okolice września 2021. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciły chęci, poza tym Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Police Officer III Dowód na bycie we frakcji: Wiadomo. Kto by nie pamiętał takiej gwiazdy jak ja 😉 Zostaniesz dołączony do Akademii. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Nick: Xyrex Kiedy odszedłes z frakcji?: 20lutty Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam dawkę energii, oraz chęć na tą frakcje. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO3 Dowód na bycie we frakcji: Wszyscy mnie pamiętają raczej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 21 minut temu, Xyrex napisał: Nick: Xyrex Kiedy odszedłes z frakcji?: 20lutty Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam dawkę energii, oraz chęć na tą frakcje. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO3 Dowód na bycie we frakcji: Wszyscy mnie pamiętają raczej Police Officer I. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egipska_Piramida Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Nick: Zabka. Kiedy odszedłes z frakcji?: 30.03.2022r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chęć powrotu do znajomych. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Police Officer III. Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/pqQkEoI 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Egipska_Piramida napisał: Nick: Zabka. Kiedy odszedłes z frakcji?: 30.03.2022r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chęć powrotu do znajomych. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Police Officer III. Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/pqQkEoI Police Officer III i odejście w ciągu 2 miesięcy BL albo Police Officer II bez warunku. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Error_game Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick: Error_Game Kiedy odszedłes z frakcji?: 10.08.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: dla krzywusia i dewena. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Commander Dowód na bycie we frakcji: Krzywy powinien mnie pamiętać Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez krzywy 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 8 minut temu, Error_game napisał: Nick: Error_Game Kiedy odszedłes z frakcji?: 10.08.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: dla krzywusia i dewena. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Commander Dowód na bycie we frakcji: Krzywy powinien mnie pamiętać Detective III 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathie Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Nick: mathie Kiedy odszedłes z frakcji?: 5.12.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wolne, odpoczynek Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Captain III / II Dowód na bycie we frakcji: Stara gwardia, ktoś pamięta. 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź