krzywy Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 4 minuty temu, Xenon napisał: Nick: Xenon.ManewrPIT Sid: 18 Kiedy odszedłes z frakcji?: Grudzien 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ogarnalem zycie prywatne Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: S2 Dowód na bycie we frakcji: Ludzie mnie raczej kojarza S2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 (edytowane) Nick: Habson334 Sid: 63616 Kiedy odszedłes z frakcji?: 4 Listopad 2k22 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Myślę że chciał bym wrócić do mta po Kilku miesięcznej przerwie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Police Officer III Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/56725-zaakceptowaneodejście-z-sa-police-departament/#comment-290333 Edytowane 24 Lutego 2023 przez Habson334 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 W dniu 23.02.2023 o 20:48, Habson334 napisał: Nick: Habson334 Sid: 63616 Kiedy odszedłes z frakcji?: 4 Listopad 2k22 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Myślę że chciał bym wrócić do mta po Kilku miesięcznej przerwie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Police Officer III Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/56725-zaakceptowaneodejście-z-sa-police-departament/#comment-290333 PO I 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Nick: Mietek_89 Sid: 58166 Kiedy odszedłes z frakcji?: Listopad jakos Dlaczego masz zamiar powrócić?: Razem z moim dobrym kumplem wigarym złapaliśmy moment w którym chcemy wrocić do SAPD jak kiedyś, poczerpać troche funnu z gry. Zasady mojego powrotu znam po rozmowie z @krzywy. Serdeczne pozdro :)) Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO1 Dowód na bycie we frakcji: No raczej po mojej rozmowie z krzywym nie musze dodawać dowodów. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Nick: wigary Sid: 60361 Kiedy odszedłes z frakcji?: 25.09.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym zobaczyć znowu jak to było, poczerpać na nowo fun z gry i dobrze sie bawić. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Commander Dowód na bycie we frakcji: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Godzinę temu, wigary napisał: Nick: wigary Sid: 60361 Kiedy odszedłes z frakcji?: 25.09.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym zobaczyć znowu jak to było, poczerpać na nowo fun z gry i dobrze sie bawić. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Commander Dowód na bycie we frakcji: D2 Godzinę temu, Mietek_89 napisał: Nick: Mietek_89 Sid: 58166 Kiedy odszedłes z frakcji?: Listopad jakos Dlaczego masz zamiar powrócić?: Razem z moim dobrym kumplem wigarym złapaliśmy moment w którym chcemy wrocić do SAPD jak kiedyś, poczerpać troche funnu z gry. Zasady mojego powrotu znam po rozmowie z @krzywy. Serdeczne pozdro :)) Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO1 Dowód na bycie we frakcji: No raczej po mojej rozmowie z krzywym nie musze dodawać dowodów. PO I + musisz zdać WTD oraz Pościgi. 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick: kam.z Sid: 115832 Kiedy odszedłes z frakcji?: 2tygodnie temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałem odejść na inny serwer i coś nie pykło, lecz coś mnie zatrzymało na tym. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Sergeant II Dowód na bycie we frakcji: Zarząd frakcji raczej pamięta. Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez kamzus 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 35 minut temu, kamzus napisał: Nick: kam.z Sid: 115832 Kiedy odszedłes z frakcji?: 2tygodnie temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałem odejść na inny serwer i coś nie pykło, lecz coś mnie zatrzymało na tym. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Sergeant II Dowód na bycie we frakcji: Zarząd frakcji raczej pamięta. W związku z zaistniałymi sytuacjami, o których informowali funkcjonariusze, przysługuje Ci powrót na stopień Police Officer III. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Nick: DonGrasso Sid: 13090 Kiedy odszedłes z frakcji?: styczen Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie powiem Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Assistant Chief of Police Dowód na bycie we frakcji: pozdrawiam 13 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 11 godzin temu, DonGrasso napisał: Nick: DonGrasso Sid: 13090 Kiedy odszedłes z frakcji?: styczen Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie powiem Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Assistant Chief of Police Dowód na bycie we frakcji: pozdrawiam Akceptuje, Deputy Chief, witamy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Nick: Monster2k Sid: 93208 Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 Listopad 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Trochę spraw prywatnych pozałatwiałem dzięki temu mam trochę czasu dla siebie dlatego więc chciałbym wrócić do frakcji chociażby na jakiś czas. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Captain I Dowód na bycie we frakcji: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 45 minut temu, Monster2k napisał: Nick: Monster2k Sid: 93208 Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 Listopad 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Trochę spraw prywatnych pozałatwiałem dzięki temu mam trochę czasu dla siebie dlatego więc chciałbym wrócić do frakcji chociażby na jakiś czas. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Captain I Dowód na bycie we frakcji: Powrót na stopień Detective II. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Nick: krzywy Sid: 18590 Kiedy odszedłes z frakcji?: 2 miechy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: zeby were wkuriwć Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Chief of police Dowód na bycie we frakcji: pamietajom 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Teraz, krzywy napisał: Nick: krzywy Sid: 18590 Kiedy odszedłes z frakcji?: 2 miechy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: zeby were wkuriwć Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Chief of police Dowód na bycie we frakcji: pamietajom Z otwartymi ramionami, proponuję powrót na stopień Assistant Chief of Police. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masnyTED Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Nick: masnyTED. Sid: 90290 Kiedy odszedłes z frakcji?: 30 kwietnia. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam chwile wolnego czasu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: captain II. Dowód na bycie we frakcji: Myśle że zbędny. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 godziny temu, masnyTED napisał: Nick: masnyTED. Sid: 90290 Kiedy odszedłes z frakcji?: 30 kwietnia. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam chwile wolnego czasu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: captain II. Dowód na bycie we frakcji: Myśle że zbędny. Proponuje powrót na stopień Captain I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotoZiom Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Nick: Lotoziom Sid: 98911 Kiedy odszedłes z frakcji?: 26 kwietnia 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót do grania na multi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 (edytowane) 4 godziny temu, LotoZiom napisał: Nick: Lotoziom Sid: 98911 Kiedy odszedłes z frakcji?: 26 kwietnia 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót do grania na multi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: Siemasz, minął ponad rok od twojego odejścia - jestem w stanie Ci zaproponować powrót na stopień Police Officer I, natomiast będziesz musiał podejść do egzaminu pościgowego oraz WTD, pasuje Ci? Edytowane 18 Lipca 2023 przez Barski 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LotoZiom Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Git, tylko jakbyś mógł podać jeszcze discorda żeby zapke na serwer dostać i range na ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Nick: kam.z Sid: 115832 Kiedy odszedłes z frakcji?: jakos 3mies temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: No widze ze troche slabo z akt na serwerku i chcialbym pomoc troche Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: po3 Dowód na bycie we frakcji: raczej pamięta mnie zarząd 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 (edytowane) W dniu 1.08.2023 o 15:55, kamzus napisał: Nick: kam.z Sid: 115832 Kiedy odszedłes z frakcji?: jakos 3mies temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: No widze ze troche slabo z akt na serwerku i chcialbym pomoc troche Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: po3 Dowód na bycie we frakcji: raczej pamięta mnie zarząd Police Officer I, odejście w przeciągu dwóch miesięcy - blacklista. Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez Barski 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Nick: Malpk Sid: 16047 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Około pół roku temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jakoś tak mnie naszło Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective III Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/57477-zaakceptowaneodejście-z-sa-police-department/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 5 minut temu, 120mm of democracy napisał: Nick: Malpk Sid: 16047 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Około pół roku temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jakoś tak mnie naszło Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective III Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/57477-zaakceptowaneodejście-z-sa-police-department/ Sergeant I, Supervisory Staff, pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Teraz, Barski napisał: Sergeant I, Supervisory Staff, pasuje? 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shezzy Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Nick: Shezzy_ SID: 96146 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Około pół roku temu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Commander Dowód na bycie we frakcji: Barski pamięta ❤️ (ale w razie wu dla niedowiarków) 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź