Black* Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 10 godzin temu, Crow napisał: Czyli dostaje range Posterunkowy i musze przejsc egazamin akademii? Dokładnie jeśli się zgadzasz zgłoś się do mnie turbiego lub Linke na serwerze o dodanie do panelu i zrobienie egzaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymczoko Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Nick: Szymczoko Kiedy odszedłes z frakcji?: Z 2 tygodnie temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudzi mi się i jednak SAPD to najlepsza frakcja. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sierżant Sztabowy Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/gWeFGSc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 40 minut temu, Szymczoko napisał: Nick: Szymczoko Kiedy odszedłes z frakcji?: Z 2 tygodnie temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudzi mi się i jednak SAPD to najlepsza frakcja. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sierżant Sztabowy Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/gWeFGSc Sergeant I odemnie czekamy na @turbii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Przed chwilą, Meow napisał: Nick:Meow Kiedy odszedłes z frakcji?:No gdzies luty-kwiecien Dlaczego masz zamiar powrócić?:Poniewaz wracam na serwer 🙂 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Ml.Aspirant Dowód na bycie we frakcji: Linke55 i Kujukwangu moga to potwierdzic 😉 Jestem na nie twój ostatni powrót skończył się urlopem na dwa miesiące. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 @Meow zgłoś się do @Black* @turbii @Linke55 Gdy będą na serwerze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: krzywy Kiedy odszedłes z frakcji?: nie pamietam Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo bym se zagrał Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PodKom a teraz jakiś Capitan II Dowód na bycie we frakcji: @turbii Edytowane 10 Grudnia 2019 przez krzywy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 2 godziny temu, turbii napisał: Detective II krzywus!!! zglos sie na pw. ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master_Cheff Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Nick: Master_Cheff Kiedy odszedłes z frakcji?: ok. 3/4 tygodni temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powróciły moje chęci do gry, podobała mi się frakcja i praca jaką wykonywałem jako funkcjonariusz, chciałbym dalej ją wykonywać. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/VvGW7U9 Do tego myślę, że jeszcze mnie pamiętacie 😛 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Jestem za proponuje Ci Sergeanta II zobaczymy co powie @turbii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zatem zgłoś się jutro do mnie na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki123 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: Miki123 ( wtedy miałem molszewski411) Kiedy odszedłes z frakcji?: około 2 miesiące temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chce pomagać na serwerze, robić dobre pościgi RP , kontrole. Ale chce powrócić najbardziej na stanowisko ponieważ jest to najlepsza frakcja. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Miałem sierżanta Dowód na bycie we frakcji: Niestety nie mam żadnego ss ale myślę , że sporo osób mnie pamięta z tamtych czasów. Brak dowodów na bycie we frakcji. Edytowane 22 Grudnia 2019 przez Linke55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Proponuje Detective I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki123 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 9 godzin temu, Miki123 napisał: Nick: Miki123 ( wtedy miałem molszewski411) Kiedy odszedłes z frakcji?: około 2 miesiące temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chce pomagać na serwerze, robić dobre pościgi RP , kontrole. Ale chce powrócić najbardziej na stanowisko ponieważ jest to najlepsza frakcja. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Miałem sierżanta Dowód na bycie we frakcji: Niestety nie mam żadnego ss ale myślę , że sporo osób mnie pamięta z tamtych czasów. Brak dowodów na bycie we frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidulek* Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Nick: Sidulek* Kiedy odszedłes z frakcji?: 15 lipca. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powracam na serwer + Chęci do dalszego działania w tej otóż frakcji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PodInspektor. Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/pW0VnWw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelmer Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Nick: Zbyk.ez Kiedy odszedłes z frakcji?: 12 lipca. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót do starej ekipy, oraz mam więcej czasu na grę. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Ranga 7 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/OPKl53M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Z tego co pamiętam to byłeś jakiś miesiąc temu w akademi i zostałeś dyscyplinarnie zwolniony ,ponadto dobry podrobiony SS. Jestem na NIE Cadet @Zelmer zostaje zostaje zwolniony dyscyplinarnie za 0 aktywność. A za podrabianie SS trafiasz na BL ode mnie nie tolerujemy oszustów. Edytowane 24 Grudnia 2019 przez Linke55 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) @Sidulek* Nie wystarczające dowody nikt z tego okresu cie nie pamięta i na pewno nie byłeś na takie randze jak już to max sierżant. Odrzucam. Edytowane 24 Grudnia 2019 przez Linke55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Co do Sidulek. We frakcji na pewno nie byłeś w tym okresie ponieważ, sam wtedy od początku czerwca do niej należałem. @turbii Jak dla mnie nie wystarczające dowody+próba oszustwa. Edytowane 24 Grudnia 2019 przez NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidulek* Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Koleszko byłem wtedy we frakcji :), Do teraz pamiętam jak zmienialiśmy rangi na amerykańskie, i po drugie ciekawe kto by miał taką pamieć żeby pamiętał kogoś z gierki od lipca, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 @Sidulek* 1250 filmów z SAPD ponad, o to się nie martw kogo pamiętam. Do dziś jestem w stanie wymienić moją akademię jeszcze. @Linke55 a to nie ty zmieniałeś z Adthree? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avenik Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: Avenik Kiedy odszedłes z frakcji?: 01.11.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Posiadam teraz nowy komputer na którym będę w stanie dobrze sprawować funkcję Policjanta. Praca w SAPD na MultiRPG jest o wiele przyjemniejsza od prac na innych serwerach. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Starszy posterunkowy Dowód na bycie we frakcji: Link do wątku: https://multirpg.pl/topic/2644-og%C5%82oszenia-police-department/?page=3 Edytowane 24 Grudnia 2019 przez Avenik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbik Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Nick:Qbik Kiedy odszedłes z frakcji?:w wakacje Dlaczego masz zamiar powrócić?:Ponieważ,mi sie nudzi i chcialbym odgrywac rp Jaką range posiadałeś przed odejściem?:posterunkowy ranga druga Dowód na bycie we frakcji:turbis mnie pamieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Nick: Danio24pl Kiedy odszedłes z frakcji?: Oj nie pamiętam. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chciałbym znowu stale grać na serwerze jak i odgrywać RP. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: starszy posterunkowy Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/VWqfIj8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Odszedłeś 16 września co daje nam ponad 3 miesiące przerwy ,a że miałeś rangę 3 to co najwyżej możemy dołączyć Cie do akademi ,której spotkanie odbędzie się jutro o 18:00. Poczekamy jeszcze na @turbii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ok git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź