Linke55 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) Trzeba było się 2 razy zastanowić zanim zrobi się głupotę. Poszliście sobie grupką na ten śmiesznych serwerek to możecie już tam zostać ja jestem na NIE. Edytowane 29 Grudnia 2019 przez Linke55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberShoot Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Nick: CyberShoot Kiedy odszedłeś z frakcji?: Około 4 miesiące temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ lubię tą frakcję. Naprawdę bardzo miło spędzało się w niej czas, można było odgrywać fajne RP i dobrze się bawić. Chciałbym powrócić do tej dobrej zabawy i znajomych osób. Jaką rangę posiadałeś przed odejściem?: Sergeant II (Jak się nie mylę, jeździłem wtedy fortuną) Dowód na bycie we frakcji: 1. Może potwierdzić to Linke który był w SAPD v-liderem kiedy ja grałem. 2. https://imgur.com/a/zWgInUz Mam nadzieję że pozwolicie mi wrócić do tej frakcji ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osakr03 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Nick: zaczekpl Kiedy odszedłes z frakcji?: poczatek pazdziernika jak sie nie myle Dlaczego masz zamiar powrócić?: poniewaz wrocilem na server i jedynie co mi sprawiala ogromna frajde to sluzba w SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 4 Dowód na bycie we frakcji: Nowy komputer brak SS'ow i zostalem wywalony z discorda na ktorym wysylalem SS z minutami nick KRZACZEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Co prawda pamiętam Cię ale dziwne ,że nie ma Ciebie w ogłoszeniach coś mi się wydaje ,że to nie był październik no i też brak dowodów nie jest na twoją korzyść ,poczekamy na wypowiedź @turbii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osakr03 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 bo ja nie wypisywalem odejscia bo pamietam ze robilem konkurs na majatek itd i moglem zapomniec wypisac jak to ma jakis problem to mowi sie trudno 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YomenikAlchemik Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nick: YomenikAlchemik Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam z 2 miesiące temu chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Naprawiłem komputer, i zyskałem chęć do gry więc i do SAPD wypadało by wrócić :) Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Teraz nazywa się to Deputy Chief Dowód na bycie we frakcji: @turbii @Black* Mnie pamiętają a screenów nie mam po formacie kompa :/ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Yokamaczi @Black*@turbii @Linke55 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymczoko Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nick: Szymczoko Kiedy odszedłes z frakcji?: z 2 miesiące temu nie pamiętam dokladnie Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam chęć znowu prowadzić służbę w SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sierżant Sztabowy na te rangi nie wiem jaka to jest 😕 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/3yhQ5eP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Proponuje Ci PO II @Szymczoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osakr03 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 @Linke55 @turbii. I jak , wrócę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 @YomenikAlchemik Captian II @osakr03 PO I Zgłoście się do mnie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XmieL Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Nick:XmieL Kiedy odszedłes z frakcji?:17 wrzesnia 2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Mam sporo wolnego czasu i chęć powrotu do sapd Jaką range posiadałeś przed odejściem?:starszy sierżant Dowód na bycie we frakcji: niestety lepszego nie mam, ale jestem w ogloszeniach sapd jak odchodze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @XmieL Minęły już 4 miesiące co daje nam 4 rangi w dół ,więc teoretycznie powinniśmy cofnąć Cię do akademi ale znaj nasze dobre serce i proponuje Ci PO I + powtórkowe egzaminy. Zgłoś się jutro do mnie na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Dnia 3.09.2019 o 11:16, Cannabis napisał: nie wiem czy to sie liczy ale bylem jeszcze w sapd jak byl adthree i bylem sierżantem Dnia 3.09.2019 o 12:44, turbii napisał: W takim razie mogę zaproponować Ci dołączenie do tej akademii, jezeli Ci to odpowiada napisz do mnie na discordzie. turbii#2481 aktualne? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacpinPL Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Dnia 24.07.2019 o 21:32, Black* napisał: Wzór powrotu do frakcji San Andreas Police Department Nick:MrKacpinPL Kiedy odszedłes z frakcji?:3 grudnia Dlaczego masz zamiar powrócić?:nie mam już dużo nauki Jaką range posiadałeś przed odejściem?:sergeant I Dowód na bycie we frakcji:Sergeant I @MrKacpinPL odchodzi z frakcji na własne życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki123 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Dnia 22.12.2019 o 21:52, turbii napisał: bez dowodow nie wrocisz Ale jak nie mam dowód a sporo osób może mnie pamiętać ? Byłem na każdym spotkaniu wiem kto wtedy był cadetem. Jak chcesz mogę egzamin zdać jeszcze raz. Bardzo mi na tym zaledy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki123 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Dnia 22.12.2019 o 21:52, turbii napisał: bez dowodow nie wrocisz Jest mój nick że zdałem egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avenik Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Dnia 24.12.2019 o 20:24, Avenik napisał: Nick: Avenik Kiedy odszedłes z frakcji?: 01.11.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Posiadam teraz nowy komputer na którym będę w stanie dobrze sprawować funkcję Policjanta. Praca w SAPD na MultiRPG jest o wiele przyjemniejsza od prac na innych serwerach. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Starszy posterunkowy Dowód na bycie we frakcji: Link do wątku: https://multirpg.pl/topic/2644-og%C5%82oszenia-police-department/?page=3 To jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeasT Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: FeasT Kiedy odszedłes z frakcji?: 28.08.2019. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nowy komputer, stałe fps'y, chęć do gry. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sierżant Dowód na bycie we frakcji: 28.08.2019 Sierżant @FeasT odchodzi z frakcji na własne życzenie. Edytowane 16 Stycznia 2020 przez FeasT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati2115 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nick: Mati2115 Kiedy odszedłes z frakcji?: Jakieś 3 miechy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam do gry na multi rpg ponieważ mam bardzo dużo czasu wolnego.I bardo lubiłem tą frakcje. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 2 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/IesKQmE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Po przerwie prawie 5 miesięcy jedynie co mogę Ci zaproponować to pisać ponownie podanie do frakcji za duża przerwa jak na tak niską rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
All4Tech Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nick: All4Tech Kiedy odszedłes z frakcji?: Lipiec coś takiego Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ lubię te frakcje Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 7-9 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/eMBRfgF 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Police Officer II + Szkolenie Zgadzasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
All4Tech Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Przed chwilą, NinjSS napisał: Police Officer II + Szkolenie Zgadzasz się? biore w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Linke55 napisał: Po przerwie prawie 5 miesięcy jedynie co mogę Ci zaproponować to pisać ponownie podanie do frakcji za duża przerwa jak na tak niską rangę. 3 miesiące przerwy ma wpisane. Ja tutaj oferuje PO I + Przejście egzaminu. Edytowane 20 Stycznia 2020 przez NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź