Koleczek* Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Nick: Koleczek* Kiedy odszedłes z frakcji?: 16.10.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam do gry na Multi, więc chce wrócić do frakcji w której czułem się najlepiej Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Posterunkowy Dowód na bycie we frakcji: Napisano Wrzesień 23, 2019 Adept @Koleczek* zdaje egzamin kończący akademię z wynikiem pozytywnym (40 pkt), tym samym awansuje na stopień Posterunkowy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiQO Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Nick: Kowerski Kiedy odszedłes z frakcji?: luty 2019 rok Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chciałbym ponownie zacząć patrolować ulice stanu San Andreas oraz znowu poodgrywać RP z graczami. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 3 Dowód na bycie we frakcji: wiem że trochę zrąbany filmik, ale dowód jest. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Po rocznej przerwie proponuje próbować swoich sił w rekrutacji ,bo zmieniło się sporo przez ten rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiQO Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 1 godzinę temu, Linke55 napisał: Po rocznej przerwie proponuje próbować swoich sił w rekrutacji ,bo zmieniło się sporo przez ten rok. wiem co się zmieniło, bo jestem prawie codziennie na serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Chodzi mi ,że zmieniło się w środku frakcji ,a nie na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiQO Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 1 minutę temu, Linke55 napisał: Chodzi mi ,że zmieniło się w środku frakcji ,a nie na zewnątrz. aa okej, ale ogarniam sapd, przez ten rok nie zapomniałem zasad itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) PO I @Linke55 @turbii Next odejście w krótkim czasie black lista. Czekam na wypowiedź inny członków zarządu. Edytowane 3 Lutego 2020 przez NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Może być jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matias Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Nick: Matias Kiedy odszedłes z frakcji?: 24.12.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nowy Lider 😄, brakuje mi funkcjonariuszy z którymi spędziłem tyle czasu. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Seregant II Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/pz3TG8y 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 @Matias Odejście podczas zawieszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Nick: lolek224 Kiedy odszedłes z frakcji?:29 .01.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mówiłem ,że muszę pozalatwiać parę swoich pv spraw ,zrobione wszystko więc można wracać . Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Seregant 1 Dowód na bycie we frakcji: Liderzy ,pisze powrót Na telefonie dla tego ale odzeslem 1.5 tygodnia temu mysle ze o mnie nie zapomnianio ,sory ale nie wiedziałem że tak szybko wrócę na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 PO 3 krótkie odejście z frakcji=Black lista @Lady4K @Linke55 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Lovki❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 @Lady4K oj zgadzam się ❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudyczuu Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) Nick: Rudyczuu [RudyTM na serwerze] Kiedy odszedłes z frakcji?: nie pamietam ale na samym początku serwera Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie mam co robic na serwerze a lubie łapac przestępców. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: nie pamietam ale wiem ze bylem pełnoprawnym bo sam jezdzilem radiolka i poscigi robilem Dowód na bycie we frakcji: moze ktos pamieta, screenów mialem miliardy ale od tamtego czasu mam nowy komputer, moze jak uda mi sie zalogowac na nowy komputer to podam Edytowane 12 Lutego 2020 przez Rudyczuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Brak dowodów, dość długi okres od twojego odejścia. Próbójw rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudyczuu Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avenik Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 W dniu 10.01.2020 o 07:53, turbii napisał: Twoje odejście było 3 miesiące temu. Jedyne co mogę zrobić to dodać Cię do najbliższej akademii. Proszę o dodanie mnie do obecnej akademii LSPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Nick:krzywy Kiedy odszedłes z frakcji?: Jakoś w listopadzie Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo mi sie nudzi i potrzebuje jakiegos zajecia Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PodKomisarz (Captain II) Dowód na bycie we frakcji: No chyba mnie pamietacie ale jak nie to moge cos potem znalesc Edytowane 16 Lutego 2020 przez krzywy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daszak Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Nick: DASZAK Kiedy odszedłes z frakcji?: 2 mies temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo wracam do mta Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Nie pamietam Dowód na bycie we frakcji: Ludzie którzy są długo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 @Daszak Nie 2 miesiące ,a ponad 6 i to zostałeś dyscyplinarnie wyrzucony. @krzywy Ty również miałeś podobną sytuacje lecz zostałeś wyrzucony za brak aktywności a że nie ma Cię na ogłoszeniach to nie wiem ,kiedy zostałeś przywrócony i kiedy wyrzucony tak więc poczekamy na wypowiedź innych osób z zarządu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daszak Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Godzinę temu, Linke55 napisał: @Daszak Nie 2 miesiące ,a ponad 6 i to zostałeś dyscyplinarnie wyrzucony. @krzywy Ty również miałeś podobną sytuacje lecz zostałeś wyrzucony za brak aktywności a że nie ma Cię na ogłoszeniach to nie wiem ,kiedy zostałeś przywrócony i kiedy wyrzucony tak więc poczekamy na wypowiedź innych osób z zarządu. Zostalem wywalony za wejście na kanal zarzadu na ts3 bo wiedzialem ze i tak odchodze. Każdy wie że były to zwykłe żarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xancoder Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Nick: Xancoder Kiedy odszedłes z frakcji?: Jakoś pod koniec listopada 2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chce dalej prowadzić radiowóz i pozbyć się potężnych gangusów. No i wracam z tak zwanej przerwy 🙂 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Mł. Aspirant Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/Q8YdJnh // Edit: Zmieniona data odejscia Edytowane 16 Lutego 2020 przez Xancoder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 1 godzinę temu, Daszak napisał: Zostalem wywalony za wejście na kanal zarzadu na ts3 bo wiedzialem ze i tak odchodze. Każdy wie że były to zwykłe żarty. Ja jedyne co mogę Ci zaproponować to dołączenie do aktualnej akademi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daszak Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Linke55 napisał: Ja jedyne co mogę Ci zaproponować to dołączenie do aktualnej akademi. Nie ma problemu. Możemy się zgadać jutro na ts3 czy coś Edytowane 16 Lutego 2020 przez Linke55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź