JezyKK Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 1 godzinę temu, DawidPrecel napisał: Nick:DawidPrecel Kiedy odszedłeś z frakcji?: 23.09.2021r Dlaczego masz zamiar powrócić?:Odpocząłem trochę od MTA i chciałbym wrócić na serwer oraz do TSA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję. Stopień Młodszy Kierowca. Jeśli ci odpowiada zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napastnik Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Nick:Alfred. Kiedy odszedłeś z frakcji?: Coś z miesiąc temu może troszkę więcej Dlaczego masz zamiar powrócić? Bo mogę xd Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:VIP Dowód na bycie we frakcji: YYY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 10 minut temu, Aluu napisał: Nick:Alfred. Kiedy odszedłeś z frakcji?: Coś z miesiąc temu może troszkę więcej Dlaczego masz zamiar powrócić? Bo mogę xd Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:VIP Dowód na bycie we frakcji: YYY Akceptuje. Stopień Transport Lotniczy. Odejście wciągu miesiąca = BL. Jeżeli ci pasuje zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Nick: Kqbix Kiedy odszedłeś z frakcji?: 8.11.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje TSA i wiadomo nie ma co robić na serwie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Na profilu jest ss jak woże się sultanem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 3 godziny temu, Kqbix napisał: Nick: Kqbix Kiedy odszedłeś z frakcji?: 8.11.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje TSA i wiadomo nie ma co robić na serwie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Na profilu jest ss jak woże się sultanem. Akceptuję. Stopień Starszy Kierowca. Odejście wciągu miesiąca = BL Jeżeli ci pasuje zgłoś się do mnie na discordzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handlunio Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Nick: Handlunio Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18.10.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudy to se wróce Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Zarząd dobrze mnie pamieta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 1 minutę temu, Handlunio napisał: Nick: Handlunio Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18.10.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudy to se wróce Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Zarząd dobrze mnie pamieta Akceptuję. Stopień Kierowca. Odejście wciągu miesiąca = BL Jeśli ci pasuje zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSNAJPI Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Nick :xSNAJPI Kiedy odszedłeś z frakcji?: 19.07.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam teraz wiecej czasu wiec moge normalnie grać Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Lider i vlider pamięta dziada 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 3 minuty temu, xSNAJPI napisał: Nick :xSNAJPI Kiedy odszedłeś z frakcji?: 19.07.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam teraz wiecej czasu wiec moge normalnie grać Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Lider i vlider pamięta dziada Akceptuję. Stopień Starszy Kierowca. Jeśli ci pasuje zgłoś się do mnie na discordzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryboslaw Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Nick: ryboslaw Kiedy odszedłeś z frakcji?: 10.09.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudy na serwie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/wMvVAeI 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 15 minut temu, ryboslaw napisał: Nick: ryboslaw Kiedy odszedłeś z frakcji?: 10.09.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudy na serwie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/wMvVAeI Akceptuję. Stopień Transport Lotniczy. Jeśli ci pasuję zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabuczi Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Nick: Kabuczi Kiedy odszedłeś z frakcji?: Odejście napisałem 24.11.2021, odejście zostało przyjęte 26.11.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Postanowiłem wrócić na serwer a ze mam dostęp do wszystkich prac do chcę wrócić do TSA, no po prostu nudy na serwie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Vip ( 8 ) Dowód na bycie we frakcji: MTA_ San Andreas 2021-11-21 19-13-15_Trim_Trim_Trim_Trim.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 (edytowane) 46 minut temu, Kabuczi napisał: Nick: Kabuczi Kiedy odszedłeś z frakcji?: Odejście napisałem 24.11.2021, odejście zostało przyjęte 26.11.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Postanowiłem wrócić na serwer a ze mam dostęp do wszystkich prac do chcę wrócić do TSA, no po prostu nudy na serwie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Vip ( 8 ) Dowód na bycie we frakcji: MTA_ San Andreas 2021-11-21 19-13-15_Trim_Trim_Trim_Trim.mp4 Akceptuję. Stopień Transport Lotniczy. Jeśli ci pasuję zgłoś się do mnie na discordzie. Edytowane 20 Grudnia 2021 przez JezyKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawisek Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) Wzór: Nick: dawisek Kiedy odszedłeś z frakcji?: około pół roku temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: powracam na serwer oraz chciałbym do frakcji wrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Doświadczony Kierowca: lub Wykwalifikowany Kierowca nie pamiętam Dowód na bycie we frakcji: Nie mam 😞/ Edytowane 21 Grudnia 2021 przez dawisek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_008 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Wzór powrotu do frakcji TSA Nick:Siwy_008 Kiedy odszedłeś z frakcji?:jakos w wakacje podkoniec Dlaczego masz zamiar powrócić?:Ponieważ mam więcej czasu na grę w tygodniu jest to okolo 12-16 godzin na gre lecz go nie wykorzystuje bo nie mam co robić na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji:JezyKK powinien mnie pamiętać lub nick jezyk31pl dzimipo wsm tez i Reaperg112 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Nick: Apellovskyy Kiedy odszedłeś z frakcji?: 08.11.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Może i MultiRPG jest jakie jest, aczkolwiek to ono mnie "wychowało" i osoby, które są w tej oto frakcji i nie tylko to... za duża strata jakbym poszedł tam... Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Zastępca Szefa (v-Lider) Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/47659-zaakceptowaneodejście-z-frakcji-transport-of-san-andreas-–-apellovskyy/ 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 2 minuty temu, Apellovskyy napisał: Nick: Apellovskyy Kiedy odszedłeś z frakcji?: 08.11.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Może i MultiRPG jest jakie jest, aczkolwiek to ono mnie "wychowało" i osoby, które są w tej oto frakcji i nie tylko to... za duża strata jakbym poszedł tam... Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Zastępca Szefa (v-Lider) Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/47659-zaakceptowaneodejście-z-frakcji-transport-of-san-andreas-–-apellovskyy/ Akceptuję. Stopień Menadżer. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrAAx32 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Nick: KrAAx32 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Końcem Listopada 2021 Roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem się i mam więcej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca VIP (8) Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 6 minut temu, KrAAx32 napisał: Nick: KrAAx32 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Końcem Listopada 2021 Roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem się i mam więcej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca VIP (8) Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję. Stopień Transport Lotniczy zgłoś się do mnie na discordzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxpatrykjnsxx Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Nick: xxpatrykjnsxx Kiedy odszedłeś z frakcji?: 29 marca 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam dużo czasu a frakcja jest fajna. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Dużo osób mnie pamięta, a ss już nie mam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 9 godzin temu, xxpatrykjnsxx napisał: Nick: xxpatrykjnsxx Kiedy odszedłeś z frakcji?: 29 marca 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam dużo czasu a frakcja jest fajna. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Dużo osób mnie pamięta, a ss już nie mam Akceptuje Stopień Starszy Kierowca, zgłoś się do mnie na discordzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Nick: Bialy Kiedy odszedłeś z frakcji?:13 wrzesnia 2021roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: no mam czas i chęci do gry tez mam 😄 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Myślę ze mnie zarząd pamięta, a jeśli bedzie trzeba jakiś dowód to mogę wysłaćD: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 8 minut temu, Bialy napisał: Nick: Bialy Kiedy odszedłeś z frakcji?:13 wrzesnia 2021roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: no mam czas i chęci do gry tez mam 😄 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Myślę ze mnie zarząd pamięta, a jeśli bedzie trzeba jakiś dowód to mogę wysłaćD: Akceptuję Stopień Doświadczony Kierowca. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajowaty Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Wzór: Nick: Pajowaty Kiedy odszedłeś z frakcji?: luty 2021r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem do mta i chciałbym z powrotem wrócić do tsa Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 2 Lutego 2022 przez Pajowaty 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 3 godziny temu, Pajowaty napisał: Wzór: Nick: Pajowaty Kiedy odszedłeś z frakcji?: luty 2021r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem do mta i chciałbym z powrotem wrócić do tsa Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odrzucam. Zbyt długo czasu minęło, powrót jedynie przez rekrutację. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź