NinjSS Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 @L0kal. PO 1 jak ci pasuje zgłoś się do zarządu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Nick: Janusz.cj* Kiedy odszedłes z frakcji?: 4 kwietnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo jest cannabis @Cannabis Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer 2 Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Najwyżej mogę cię dołączyć do następnej Akademii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 1 minutę temu, TOMEO napisał: Najwyżej mogę cię dołączyć do następnej Akademii Okej zgadzam sie pozdrawiam z rodzinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Możesz próbować swoich sił w rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymczoko Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Nick: Szymczoko Kiedy odszedłes z frakcji?: Koniec maja/ początek czerwca ( Nie pamiętam dokładnie) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym ponownie zawitać w frakcji, ponieważ wracam na serwer Jaką range posiadałeś przed odejściem?: POIII (chyba) Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/kcIhQIu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 PO I zgłoś się do kogoś zarządu jeśli pasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymczoko Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 13 minut temu, NinjSS napisał: PO I zgłoś się do kogoś zarządu jeśli pasi. pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 @TOMEO co z tym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Proponuję S2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 @TOMEO Dołączenie do akademii tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 35 minut temu, NinjSS napisał: @TOMEO Dołączenie do akademii tylko. To samo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3. Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick: N3. Kiedy odszedłeś frakcji?: Koniec 2019 Listopad-Grudzień Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ się stęskniłem i mam więcej czasu😉 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Nie pamiętam w kolei ale Sergant 1 lub 2 nie pamiętam Dowód na bycie we frakcji: SS, brak lecz myślę że Ninjiss mnie pamięta ;D, i są jeszcze stare pochwały Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez N3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Starszy posterunkowy @N3. odchodzi z frakcji na własne życzenie. Ostatnie ogłoszenie na którym widniejesz, to nie zmienia faktu, że proponuje dołączenie do najbliższej akademii. Obserwacja forum+ napisz na pv do mnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zbyt duże zmiany we frakcji, zapraszam do napisania podania. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiec Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Nick: FachowiecAdamiec Kiedy odszedłes z frakcji?:2020-06-18 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Powróciły mi chęci do gry oraz skończył się ban. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant II Dowód na bycie we frakcji:Sergeant I @Adamiec zostaje awansowany na stopień Sergeant II 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 @TOMEO @Promil9876 PO3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) PO 3 Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Promil9876 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Nick: Cannabis Kiedy odszedłes z frakcji?: 3.08.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo mi cała frakcja SAPD truje dupe żebym pisał powrót do sapd najbardziej trują mi dupe @kujukwangu1, @BigKrzak i @Wercia ale i tak misiaki z nich nawet jak trują mi dupe ^^ Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant 2 Dowód na bycie we frakcji: 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Potenszne S1 @TOMEO 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Nie ma co wracać na siłe ale jak już się zdecydujesz to S1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 4 minuty temu, TOMEO napisał: Nie ma co wracać na siłe ale jak już się zdecydujesz to S1 ja juz z bigim czekamy na ts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Nie przypominasz mi się, wyczuwam oszustwo a wy @NinjSS @Promil9876 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) XDDDDD to jest screen @kujukwangu1 z powrotu. Znam tego screena na pamięć 6 osoba próbuje na niego się dostać. Elo blacklista Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez NinjSS 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiQO Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Nick: DamiQO Kiedy odszedłes z frakcji?: tak jakoś 5-6 miesięcy temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ nie mam co robić na Multi RPG, oraz chciałbym znowu powrócić do sapd. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: To był stopień 5, czyli starszy posterunkowy. Dowód na bycie we frakcji: Jakość nie powala, ale dowody są. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź